Přejít na obsah

Vojáci s hodinkami - fotky

Klotzman

Doporučené příspěvky

Sorry, ale byl to za války politruk, takže předpokládám, že i když prošel celou válkou, tak buď seděl v zákopu nebo tak leda střílel svoje vojáky do zad.

Na počátku 60tých let ho pučisti vůči Chruščevovi vybrali jako svou loutku pro roli šéfa strany a tedy i SSSR a to pro to, že byl neschopný a zbabělý. Tyto lidi pak nechal zabít nebo různě jinak zmizet - holt se přepočítali.

Aby dokázal opak, tj. že není zbabělec, nechal si následně postupně udělit 4 vyznamenání Hrdina SSSR, což je pro zbabělce ostatně typické. Nikdo jiný 4 nemá, ani Žukov ne.

V SSSR zavedl zase stalinistické manýry a svou neschopností přivedl zemi na buben.

K nám poslal tanky.

Samozřejmě taky nežiju historií, ale není vhodný ji úplně zapomínat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dobře sis to vygugloval, tady je ještě kousek, tak prosím....

http://www.kompas.estranky.cz/clanky/historicke-okenko/leonid-iljic-breznev-zdenek-hubner.html

jen bych dodal, že ty tanky jsem tehdy viděl zblízka, jak se říká na vlastní oči. Proto mě následně vždy zajímalo, proč to tak bylo a kdo jsou ti lidé, jimž se mává na tribunách a jsou jich plné ústřední deníky a proč jejich noviny Pravda jsou lež od prvního do posledního písmene. Proč jsou ti lidé stejní jako generalita a suita kolem AH zde v roce 1938/39. Když ten chlap v roce 1982 natáhl bačkory byl to pro mě svátek stejně jako když v roce 1991 Jelcin rozehnal Jazova a spol od ruského parlamentu a nemusel jsem sedat i s rodinou do auta a zmizet na západ někam do Regensburgu.

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/rekonstrukce-tady-umrel-komunismus-v-ulicich-moskvy/r~i:article:711229/

Ustáli jsme to, jinými slovy, čím víc o nich víme, tím lépe pro nás.

**

No a otázka dneška ani tak není náš pohled a mínění o Brežněvovi, ale spíše to, jak se dnešní generace lidí v produktivním věku dokáže vyrovnat s tím, co je ještě horší než ruské tanky v roce 1968, myslím tím islamofašismus, který se nevyžene fotkami vojáčků s hodinkami. Proto jsem docela  zvědav na další osud sestřeleného ruského pilota a co bude v tomto konfliktu dál.  Tím s tímto tematem končím, už se to přelilo skoro v politickou debatu a to je tady tabu. Tak pěkný den všem.

Odkaz ke komentáři

Jeden úlovek z dneška :)

attachicon.gifEN1A2485.jpg

Na fotce je kámoš Rony. Níže přeposílám naši korespondenci ;-)

Já:

"Zdar, šklebáku.

Kouknul jsem do svého oblíbeného fóra, a co nevidím - pan Nožka je uloven. Bejt Ty Heydrich a kolega A_J Kubiš, je z tebe chladnoucí mrtvola :-))))

Tady máš odkaz, ale jako neregistrovaný člen neuvidíš fotky. Tak abys nebyl ošizen, dal jsem Ti to do printscreenu a máš to v příloze. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14300-vojáci-s-hodinkami-fotky/?p=1561011

Svět je kurva malej, viď?

S pozdravem

S."

Rony:

"Nazdar chlapaku,

co je to za forum?? asi nic moc,kdyz tam maji takovou obludu :) "

Já:

"Je to fórum magorů, které nevzrušuje to, co ti narostlo na lebce zepředu, ale to, co nosíš na zápěstí :-) Takže k věci - co to máš za hodinky, případně máš k nim nějakou historku?"

Rony:

"Zdarec,

to jsou slusny uchylaci.. :) Jsou to titanovy Luminoxy. Urcite znas takovy cerny gumovy co ma kdekdo v armade. Ja jsem si v Afghosi objednal ze statu tyhle titanovy. To je celej jejich pribeh :) "

Takže tak...

Upraveno uživatelem Stalin
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Prohlížel jsem dnes na stránkách Novy dokumenty VHU a byl tam jeden o Miginách.Krásně bylo vidět,když nastupoval,na hodinky...

http://novaplus.nova.cz/porad/brana-do-historie/video/6639-brana-do-historie-zspecial-15-dil-zacatek-proudove-ery-v-csr/

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

To mi přijde docela ubohý.

Jo, ten si jednou ustřelí ptáka.

Chlapci, vy nevíte, že poslední trend pudový střelby je již při tasení  namačkávání spouště, kdy v momentě zacílení už máš přednamáčknuto, zvláště, když máš v komoře a kohout v přední poloze, takže pak už stačí jen domáčknout a je to tam..... a nebo se taky trénuje už střílení od boku s tím, že ruka přechází do klasické střelecké pozice, ale to už je ze zásobníku několik střel na cestě k cíli, případně v něm.... :) Ale opakuji, jedná-li se o pudovku, kdy už tedy tasíte a střílíte... Takže protože to je statickej obrázek a nelze vydedukovat, jestli jde o mířenku nebo pud, netvrdil bych s jistotou, že to je  špatně....

Samozřejmě, že tento úkon je důležité náležitě natrénovat, což stojí hodně času a munice, ale pak fakt nese výsledky....

Upraveno uživatelem FranaD
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...