Návštěvník Kamil Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 Z mého hlediska není co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 Ne ze by se me nakup tykal, ale z ceho maji ty Blancpainy tu lunetu? Rolada by ji mela mit z neposkrabatelny keramiky, je to tak? Jinak za me Blancpain, s temi napisy to Cali vystihl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 Blancpain jsou krásný a opravdu exkluzivní. Nejsou tak "profláknutý" jako Rolex. Takže jde o to, jestli dotyčný chce skvělé hodinky značky, kterou každý zná (Rolex), nebo hodinky, které zná jen málokdo. Já bych volil Blancpain, protože ten nový Rolex je fakt strašně "upovídaný". Jediné, co mě na těch Fifty Fathoms trochu vadí, je ta datumka na půl páté, ale naštěstí má černý podklad, tak to není tak hrozné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 Ne ze by se me nakup tykal, ale z ceho maji ty Blancpainy tu lunetu? safír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 Ja hlasujem za Blancpain, pacia sa mi tieto diversky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppprochy23 Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 Já za sebe 100% Blancpain. Super kvalita v decentním obalu. Myslím, že i uvnitř je to lepší než Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 No to Lambo zrovna nepoužívá inhouse, ale právě koncernové díly, to ses moc netrefil. Za tym bolo trochu viac; Omega- hlavny etanol Swatch group, Blancpain- exkluzivna značka, Omegu ma každy (Audi), Blancpain zanedbateľne množstvo (Lambo). A navyše Blancpain sam vyraba hodinky Lamborghini, takže asi rovnaky vzťah ako Breitling-Bentley K samotnej diskusii: viem, že som maximalne trapny, že stale spominam francuzske fora, ale na jednom, kde su HLAVNE PODDISKUSIE Vintage, diversky, Omega, ROLEX, OT a zrazy, tj silne ovplyvnene kazanim Rolexu, kde Daytony ma minimalne 20 členov. A tito istí členovia uznali, že Deep sea je jeden z najhoršich počinov Rolexu za celu historiu značky. Proste ten cifernik, to už je taka menšia knižka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 K tej obrucke s napismi.... myslim ze to s nou rolexaci vyslovene prehnali.... tie napisy su rovnako poutove ako napis "first watch used on the moon" na moonoch .... Ja si myslim ze na dobrych hodinkach nemusi byt vyryte ake su huste, pretoze znalec to vie aj bez napisu a ostatni to aj tak neocenia. Taketo napisy by som prekusol na G-shokoch ale od rolexu by som cakal viac gracie. Ty nápisy na fotkách vypadají výrazněji než ve skutečnosti. Měl jsem je včera na ruce a musím říct, že to je fakt řacha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2008 (upraveno) Tak jsem malinko googloval a zdá se mi, že tahle grafika současného modelu není ani tak odvozena od klasických 50F (remake dělá třeba precista - mimochodem ještě daleko hezčí), ale od modelu, který blancpain prodával pod značkou LIP. A všichni víme, že LIP kal.25 je v Novém městě s potem v tváři rozebrán, obkreslen, přepočítán a setaven prim kal.50. Jedna velká rodina, tihle hodináři. Upraveno 25. září 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2008 Tak jsem malinko googloval a zdá se mi, že tahle grafika současného modelu není ani tak odvozena od klasických 50F (remake dělá třeba precista - mimochodem ještě daleko hezčí), ale od modelu, který blancpain prodával pod značkou LIP. A všichni víme, že LIP kal.25 je v Novém městě s potem v tváři rozebrán, obkreslen, přepočítán a setaven prim kal.50. Jedna velká rodina, tihle hodináři. takže primky jsou vlastně blakpajny nebo je to opačně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2008 takže primky jsou vlastně blakpajny nebo je to opačně ? Obráceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2008 (upraveno) keby sa kamarátovi klasické čierne BP FF zdali byť trochu nudné, tak si ich môže kúpiť aj v All White verzii. určite budú neprehliadnuteľné edit: priemer majú 45mm Upraveno 26. září 2008 uživatelem japa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2008 Volím Blancpain; nic proti Rolex, ale tímto designem se už inspirovala snad každá hodinřská značka (i když Rolex je původní), Blancpain je víc svůj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2008 (upraveno) Blancpain, protože jsou to jediné hodinky na 100 000, do kterejch mě přítelkyně dokonce tlačí. ... Měl jsem je možnost vidět naživo a hlavně na ruce u jednoho klienta a můžu říct, že jsou fascinující. Dokonalé zpracování a zároveň překvapující jednoduchost. Při pohledu na ně mě napadá jediné slovo - souhra. Upraveno 27. září 2008 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2008 (upraveno) keby sa kamarátovi klasické čierne BP FF zdali byť trochu nudné, tak si ich môže kúpiť aj v All White verzii. určite budú neprehliadnuteľné edit: priemer majú 45mm Tak v téhle bíle verzi mi připadají dokonce odpudivé . Kyčovité indexy, celkově zženštilé tvary a barvy, tohle bych na ruku nedal. Osobně mě Blancpainy připadají, vhodné pro chlapce s pěstěnou kůží na rukou, a pravidelnou manikurou, ale v téhle bílé CaféLaté verzi už to je ultrahometrosexuální kýč, nic pro mě. Upraveno 27. září 2008 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mareks Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 Jestli se mohu zapojit do diskuze, v sobotu jsem ve Vídni měl možnost si prohlédnout oba modely v černé. Ačkoli z netu a diskuze zde jsem se původně přikláněl k BC, po prohlídce bych volil jednoznačně Rolexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 Jestli se mohu zapojit do diskuze, v sobotu jsem ve Vídni měl možnost si prohlédnout oba modely v černé. Ačkoli z netu a diskuze zde jsem se původně přikláněl k BC, po prohlídce bych volil jednoznačně Rolexy. Oni tam měli Rolex SD DS na prodej? Nebo jen na koukání a zapsání na wait list? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mareks Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 Oni tam měli Rolex SD DS na prodej? Nebo jen na koukání a zapsání na wait list? to netuším, neptal jsem se. Jenom náhodou jsem je zahlédl ve výloze a prohlédl si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se