sima1one Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2020 Ahoj všem, dobrý večer, asi po třetí v životě jsem se sprchoval s hodinkami. Asi po čtvrté v životě jsem ráno ručně natahoval hodinky..... ....po par minutách koukám, a sakra. Korunka. Jsou to zelené Suma. Lepší nechat servis je omrknout? Nebo když to byla chvilka, tak třeba ok? Nechat korunku vyšroubovanou na teplem místě? Díky za každou radu....
Bert Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2020 Ahoj, je sice poměrně těžké z Tvého nepříliš souvislého projevu (aka Andrej Babiš) extrahovat nějakou smysluplnou informaci, ale pokud tomu dobře rozumím, tak sis ASI vyplavil hodinky. Pokud k tomu opravdu došlo, tak žádné ponechání hodinek na teplém místě, byť s vyšroubovanou korunkou, jim nepomůže. Máš li podezření, mazej do servisu
beeman Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2020 i vysroubovana by mela tesnit, zasroubuj, dej k topeni a jestli bude do rana oroseno, tak k hodinari, janak pohoda, si myslim ja, treba me nekdo opravi
mlsoun1 Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2020 Zkus to fénem.Mě to před pár lety pomohlo.
nickolas Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2020 Jak dlouho je mas/jak jsou stare? Treba ani nemusis na nic cekat a servis si zaslouzi i tak. Kazdopadne je patek vecer, takze ted nic neudelas. Nech je v teple a rano uvidis.
sima1one Odesláno 28. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2020 Pardon, omlouvám se.... vypadla mě tam věta, naštěstí všichni pochopili, že jsem měl vyšroubovanou korunku a hodinky byly ve sprše. Hodinky jsou to roční teprve. Zatím je vše ok. Tak to tak snad i zůstane. Děkuji.
ONYX servis hodinek Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2020 Ahoj, prosím tě, hodinky by ti měly těsnit i s vyšroubovanou korunkou. V naprosté většině případů je těsnění i v krčku hodinek a nejenom v korunce. Pokud bys chtěl mít jistotu, tak ti poradím jak spolehlivě vyzkoušíš, jestli se ti do hodinek voda dostala a nebo ne a to i v nepatrném množství. Ohřej hodinky cca na 40 stupňů a připrav si kousek houbičky na nádobí. Do lednice dej malou skleničku s vodou a nech ji vychladit. Do vody dej rovnou i kousek houbičky. Když máš vše připraveno, hodinky jsou ohřáté a voda s houbičkou vychlazená, tak houbičku vyndej z vody a polož ji doprostřed skla hodinek. Chvíli počkej a když se nic nestane, tak je strojek pěkně v suchu, ale pokud se ti dostala voda do hodinek, tak se ti uprostřed skla zevnitř vysráží mlžný opar. Můžeš vzít jed na to, že je tato zkouška 100%. U nás v servisu takto testujeme všechny hodinky nad 200M. Před tím si, ale pobudou půl hodiny v zatopeném tlakovém válci v NATATORU, vystavené patřičnému tlaku. Tak hodně zdaru při testování..... Ruda ONYX servis značkových hodinek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se