teg Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Uvazuju nad moonwatch s hesalitem. Da se na ne usmlouvat nejaka sleva u AD? Pres sedivku (treba watches world) se daji sehnat cca o 20 % levnejsi, ale zas tam asi nebude zaruka na pripadny servis u AD. Jak jste nakupovali vy? Jestli nechcete verejne, tak klido SZ. Diky. Jinak ta mikroregulace by se mi libila taky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicomnik3333 Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 před 33 minutami, teg napsal: Uvazuju nad moonwatch s hesalitem. Da se na ne usmlouvat nejaka sleva u AD? Pres sedivku (treba watches world) se daji sehnat cca o 20 % levnejsi, ale zas tam asi nebude zaruka na pripadny servis u AD. Jak jste nakupovali vy? Jestli nechcete verejne, tak klido SZ. Diky. Jinak ta mikroregulace by se mi libila taky . mate odemne SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 před 1 hodinou, teg napsal: Uvazuju nad moonwatch s hesalitem. Da se na ne usmlouvat nejaka sleva u AD? Pres sedivku (treba watches world) se daji sehnat cca o 20 % levnejsi, ale zas tam asi nebude zaruka na pripadny servis u AD. Jak jste nakupovali vy? Jestli nechcete verejne, tak klido SZ. Diky. Jinak ta mikroregulace by se mi libila taky . Koupil jsem funglovky přes Chrono24, přišly do týdne a obratem jsem je musel vrátit - protože měly dokmásaný šroubky na tahu, a nožky od nějakého superservismana. Vrátili všechno včetně poštovného zpátky (díky Chrono24!), a já šel radši do butiku a vzal je i s kávičkou, lupou a šiltovkou, slevy z list price u dealera nedávají - prý mají na žádané modely zákaz slev (Speedy, Zenith Chronomaster Sport, a pár dalších). Je otázka jaký zážitek z prodeje si chceš odnést Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Btw. Watchfinder ve svym posledním videu tvrdí, že online prodej spustí v pondělí 28. Což je dneska, tak jsem zvědav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Si ve špatném vlákně. To by mohlo byt bráno jako provokace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Oj! Pardon! Poprosím o smazání! Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Oj! Pardon! Poprosím o smazání! Díky! To je takovýto ze tejden chodej stovky notifikací na moonswatch a do toho někdo napíše k normálním moonum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 před 4 minutami, feltharg napsal: To je takovýto ze tejden chodej stovky notifikací na moonswatch a do toho někdo napíše k normálním moonum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 před 4 hodinami, tomato napsal: Koupil jsem funglovky přes Chrono24, přišly do týdne a obratem jsem je musel vrátit - protože měly dokmásaný šroubky na tahu, a nožky od nějakého superservismana. Vrátili všechno včetně poštovného zpátky (díky Chrono24!), a já šel radši do butiku a vzal je i s kávičkou, lupou a šiltovkou, slevy z list price u dealera nedávají - prý mají na žádané modely zákaz slev (Speedy, Zenith Chronomaster Sport, a pár dalších). Je otázka jaký zážitek z prodeje si chceš odnést Nakonec to vypada, ze se dohodnu se clenem fora, ktery mi nabidl funglofky. Tak snad to klapne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 před 5 minutami, teg napsal: Nakonec to vypada, ze se dohodnu se clenem fora, ktery mi nabidl funglofky. Tak snad to klapne . tak držím palce, měl jsem možnost se polaskat, jsou fantastické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Před hodinou, Akam napsal: tak držím palce, měl jsem možnost se polaskat, jsou fantastické. Před hodinou, teg napsal: Nakonec to vypada, ze se dohodnu se clenem fora, ktery mi nabidl funglofky. Tak snad to klapne . Držím palce ať to vyjde! Třeba dojde i na to espresso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Já teď tak dlouho uvažoval o Moonswatchích, až to dopadlo takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Gratulacia a velmi dobre rozhodnutie. Ako vidiet, kampan swatch ucel plni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 (upraveno) před 25 minutami, EpsteinBarr napsal: Gratulacia a velmi dobre rozhodnutie. Ako vidiet, kampan swatch ucel plni Pravda je, že Moonwatche byly moje dreamwatch od první chvíle tady na foru (2007), jenomže čas je zatlačil do pozadí, než je Moonswatche zase vrátily zpět. Upraveno 7. dubna 2022 uživatelem Gordon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 (upraveno) Tak to dopadlo relativně dobře. A kde máš ty MoonSwatche? Upraveno 7. dubna 2022 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Před hodinou, Jerryl napsal: Tak to dopadlo relativně dobře. A kde máš ty MoonSwatche? Ty jsem nesehnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 A hlavně byly vo kilo dražší, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 před 1 hodinou, Frantik napsal: A hlavně byly vo kilo dražší, ne? To je ale dneska všechno, spíše ale víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 před 7 hodinami, Gordon napsal: Já teď tak dlouho uvažoval o Moonswatchích, až to dopadlo takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Parádní, gratulace veliká.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se