ygys Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 pozor applied logo je len v safírovej verzií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 No a za tu cenu uz luneta fakt mohla byt keramicka :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 38 minutami, LovecK napsal: Z mého pohledu jsem rád, že jsem si vloni koupil hesaliťáky. https://www.ablogtowatch.com/omega-speedmaster-professional-moonwatch-master-chronometer-first-look/ Já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 2 minutami, gas napsal: Já taky Pred hodinkou mi kurier doniesol ‘’starý model’’. Keby som kupoval auto, určite by som siahol po novom. No tu som vlastne celkom rád že mám tento výbehový typ :). PS: a áno, nový model je tiež krásny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 5. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 3 hodinami, brownwld napsal: Za me cenovej narust u oceli prijatelnej. Nekteri strasili ze to bude o 1500 Eur a to se nastesti nestalo. Jeste su zvedavej jak k nim bude vypadat krabice a jestli furt budou davat nato, velcro, lupu, atd. Jinak moony v sedna gold topovy, ale tady me ta cena svoji vysi teda neprijemne prekvapila. 34 100 ecek je dost. Kor kdyz zlaty Apollo 11 50th anniversary byly novy za 32 300 Eur. FG Daytony jsou za 34 200 Eur. coz je jen o 100 Eur vic nez u sedny. To bych pak Daytony se zelenym cifrem asi radeji nez sedna Moony. No nastesti/bohuzel tohle ale nemusim resit Krabice bude menší verze stávajícího boxu. Více info a foto bude brzo k dispozici. The box photo will follow soon. It is a smaller version of the current Moonwatch box (I saw it, and also Omega HQ confirmed it today again to me). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Krabice je nezajímavá, když se mi teda líbí balení Snoopyho. Nový kalibr je fajn. Z té prezentace ten mléčný okraj u safíru nezmizel, zdá se mi naopak ještě větší. Ale je to potřeba vidět naživo. Kdyby byly bez okraje tak jsou to úplně nejvíc hezké hodinky. Jsem zvědav, kdy bude jejich prezentace u Watch Advisor Škoda, že ten Snoopy je pro mě zatím cenově nedostupný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 https://www.instagram.com/stories/highlights/17857390775354879/ Tady je na videu i ta krabica, je menší bez lupy a dalšího příslušenství nebo je ukryto pod tím deklem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 3 hodinami, brownwld napsal: 4700 Eur to nebylo. V DE je/byla cenovka 311.30.42.30.01.005 4900 Eur. Takze 1200 Eur rozdil. Samozrejme jeste otazka jaka bude cena u nas. Aktualne je to u nas 134 400 pro nyni jiz starou referenci. Takze nova skoci na cca 164? Někdo by tu mohl mít přesnější informaci, ale podle toho co si pamatuji za info z Omega butiku, tak Moony za posledních 18 měsíců 3x zdražily. Takže ještě před rokem a půl stály hesalitky někde okolo 100.000 - 110.000,- Kč. Opravte mě, pokud to není pravda. Z tohoto pohledu další odskok na cenu přes 160.000,- Kč je odvážný, ale ne nečekaný. Vlastně proč ne, příběh ty hodinky mají a 64 křížků na hrbu už je nějaká historie. Mám ty hodinky rád, ale hlavně ty starší reference Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 5. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 10 minutami, knihomol napsal: https://www.instagram.com/stories/highlights/17857390775354879/ Tady je na videu i ta krabica, je menší bez lupy a dalšího příslušenství nebo je ukryto pod tím deklem. Díky za odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Někdo by tu mohl mít přesnější informaci, ale podle toho co si pamatuji za info z Omega butiku, tak Moony za posledních 18 měsíců 3x zdražily. Takže ještě před rokem a půl stály hesalitky někde okolo 100.000 - 110.000,- Kč. Opravte mě, pokud to není pravda. Z tohoto pohledu další odskok na cenu přes 160.000,- Kč je odvážný, ale ne nečekaný. Vlastně proč ne, příběh ty hodinky mají a 64 křížků na hrbu už je nějaká historie. Mám ty hodinky rád, ale hlavně ty starší reference Pravda, pravda. To sa uz marketingovi manazeri z Omegy pripravovali na novy model, aby sme im potom tu cenu zhltli aj s navijakom a povedali, ze je to “len” 1200 eciek. V skutocnosti je to viac ako jeden a pol kila euro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 22 minutami, Vjace napsal: Někdo by tu mohl mít přesnější informaci, ale podle toho co si pamatuji za info z Omega butiku, tak Moony za posledních 18 měsíců 3x zdražily. Takže ještě před rokem a půl stály hesalitky někde okolo 100.000 - 110.000,- Kč. Opravte mě, pokud to není pravda. Z tohoto pohledu další odskok na cenu přes 160.000,- Kč je odvážný, ale ne nečekaný. Vlastně proč ne, příběh ty hodinky mají a 64 křížků na hrbu už je nějaká historie. Mám ty hodinky rád, ale hlavně ty starší reference Ja si myslim ze 2 roky zpet byly za 120k CZk. Ale taky se rad necham opravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 14 minutami, brownwld napsal: Ja si myslim ze 2 roky zpet byly za 120k CZk. Ale taky se rad necham opravit. Přesně, před 2 roky 119.000 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srnka Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 4 hodinami, brownwld napsal: 4700 Eur to nebylo. V DE je/byla cenovka 311.30.42.30.01.005 4900 Eur. Takze 1200 Eur rozdil. Samozrejme jeste otazka jaka bude cena u nas. Aktualne je to u nas 134 400 pro nyni jiz starou referenci. Takze nova skoci na cca 164? Sorry za mystifikáciu, ja som ich mal za 4700€, ale pravda, pred rokom. Kedy to stihli zdražiť...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Ještě nedávno u Provaznika lehce pod sto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 13 minutami, Kristian.nov napsal: Ještě nedávno u Provaznika lehce pod sto... Ale s 20% zľavou, ak sa nemýlim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 2 minutami, patrizzio napsal: Ale s 20% zľavou, ak sa nemýlim Dávanou ale standardně... Ale ano, není to klasická ceníkovka o které se tu bavíme. 160 za hesalitky se zdá dost, na druhou stranu, ta cena je vzhledem k novému stroji, růstu Omegy a taky její cenový politice posledních let, nejen opodstatněná, ale dokonce nutná, bych řek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 2 hodinami, ygys napsal: pozor applied logo je len v safírovej verzií To teda dobře dojebali s prominutím... Zbytečná a trapná komedie, při té ceně je velká chyba, že plastické logo u hesalitek chybí.. Ještě že mám v záloze cifr s aplikovaným logem na starý Moony.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Ja si skor myslim, ze je to kvoli testom. Preto nemas ani zafir. Predstav si, ze kdesi v kabine strelia hodinky a Tvoje applied logo To urobi dieru do cela. Preto je tlacene, preto je tam hesalit. Nezabudaj, ze Omega dodava do Nasa seriovo vyrabany model - ziadny “upraveny”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Ja si skor myslim, ze je to kvoli testom. Preto nemas ani zafir. Predstav si, ze kdesi v kabine strelia hodinky a Tvoje applied logo To urobi dieru do cela. Preto je tlacene, preto je tam hesalit. Nezabudaj, ze Omega dodava do Nasa seriovo vyrabany model - ziadny “upraveny”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 3 minutami, miguel napsal: Ja si skor myslim, ze je to kvoli testom. Preto nemas ani zafir. Predstav si, ze kdesi v kabine strelia hodinky a Tvoje applied logo To urobi dieru do cela. Preto je tlacene, preto je tam hesalit. Nezabudaj, ze Omega dodava do Nasa seriovo vyrabany model - ziadny “upraveny”. hezky postreh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se