šíma Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Strašně nutně potřebuju utratit nějakou škváru za hodinky. Prosím urgentně o názory týkající se typů Revue Thomen Divers 44 mm a Zeno Watch Basel Pilot 44 mm (Amazon.de). V obou bude zřejmě ETA 2824. Nejsem pilot ani potápěč, ale líbí se mi oboje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viktor Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Z těchto RT. ZENO mají divný datumový okýnko a šílený logo.
koblih69 Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Strašně nutně potřebuju utratit nějakou škváru za hodinky. Prosím urgentně o názory týkající se typů Revue Thomen Divers 44 mm a Zeno Watch Basel Pilot 44 mm (Amazon.de). V obou bude zřejmě ETA 2824. Nejsem pilot ani potápěč, ale líbí se mi oboje. Za mě jednoznačně Zeno
redd Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Z těhle dvou RT... sportovnější, i když lupa není pro mě... Zeno maj přeplácanej ciferník
spiderer Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Za me taky RT, Logo u Zeno je stejne osklivy jako ta hodinova rucka.. RT vypadaji celkem dobre az na tu nezvetsujici lupu u data..
cali Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 pozor na to RT (myslim ze zeno robi tiez s tymto puzdrom hovoria im airplane diver alebo tak nejak) su kravsky velke (45 alebo tak nejak).... kazdopadne RT ma pri tom samom puzdre decentnejsi ciselnik a rucky
Baker Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 az na tu nezvetsujici lupu u data.. Nerekl bych ze je nezvetsujici. Jinak za me taky RT. Delaji se i na kovu ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SAS Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Od Zena se mi líbí jiné modely, takže tady jsem pro RT.
šíma Odesláno 26. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2008 Díky za názory a Bakerovi za detailní foto. Ještě by mě zajímalo, kde se bere ten až militantní odpor proti logu ZWB. Mě se docela líbí...
Baker Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 Díky za názory a Bakerovi za detailní foto. Kdyz tak hezky dekujes, tak jich par pridam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 Baker - tak bud je nezvetsujici a nebo zvetsuje priserne malo - oboji je spatne z meho pohledu - pokud uz tam ma byt lupa, tak at je to jako u Rolexu, ze je vyplnena datem a ne ze uprostred velke lupy je malicky textik, ktery by se tam vesel tikrat
cali Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 2spiderer ja myslim ze zvacsuje dostatocne ale na ziadnej fotke nie je odfotena z takeho uhla aby k tomu mala prilezitost
spiderer Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 2spiderer ja myslim ze zvacsuje dostatocne ale na ziadnej fotke nie je odfotena z takeho uhla aby k tomu mala prilezitost Pro me je zvetseni tedy neco jineho nez toto Videl jsem uz nekolik hodinek s lupou a i levne submariner-like z ebay za necele 3k CZK mely zvetseni pres celou lupu.. Pokud ta lupa nezvetsuje a nebo zvetsuje takhle minimalne tak mi prijde jako vec ktera je naprosto k nicemu a me osobne by tam v tomhle pripade neskutecne s*ala
spiderer Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 Jeste jedna fotka z uhlu, kdy by zvetsovani jiz melo fungovat
koblih69 Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 (upraveno) Pro me je zvetseni tedy neco jineho nez toto Videl jsem uz nekolik hodinek s lupou a i levne submariner-like z ebay za necele 3k CZK mely zvetseni pres celou lupu.. Pokud ta lupa nezvetsuje a nebo zvetsuje takhle minimalne tak mi prijde jako vec ktera je naprosto k nicemu a me osobne by tam v tomhle pripade neskutecne s*ala To je opravdu pro zlost u takových hodinek asi neodpustitelný. Škoda. Upraveno 26. září 2008 uživatelem koblih69
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se