sety Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Nevite jaky prechod je bezpecny myslim na oznaceni TAX FREE pri vyvozu ze SWISSU. Rad bych usetril nejakou kacku a chtel bych se vyhnout nemeckym celnikum. Je nejaky prechod kde jsou od sebe obe strany celniku dostatecne vzdaleny???? Vim ze si mohou zavolat ale to je extrem. Prosim o radu. DIky
Pekos Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 Nevite jaky prechod je bezpecny myslim na oznaceni TAX FREE pri vyvozu ze SWISSU. Rad bych usetril nejakou kacku a chtel bych se vyhnout nemeckym celnikum. Je nejaky prechod kde jsou od sebe obe strany celniku dostatecne vzdaleny???? Vim ze si mohou zavolat ale to je extrem. Prosim o radu. DIky Ku...a a co chceš pašovat? Jestli hodinky, tak ty si dej na ruku a papíry kam chceš. Doklad o nákupu vyhoď. Jestli drogy, nebo něco jiného, tak to nevím.
Návštěvník Kamil Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 Kudy pojedeš? Jestli z Baselu, tak pár metrů vpravo od dálnice ve směru do Německa je na normální ulici ještě ve městě hraniční přechod, kde jsem za poslední dva roky snad ani neviděl celníka nebo pasováka.
bandicoot Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 (upraveno) No já to chápu tak, že si sety chce u švýcarů odečíst DPH a u němců už ho neplatit... Upraveno 26. září 2008 uživatelem bandicoot
Návštěvník Kamil Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 No já to chápu tak, že si sety chce u švýcarů odečíst DPH a u němců už ho neplatit... No jo vlastně, to mi nedošlo. To víš, inteligence mdlé. Tak to mu neporadím.
Patrik Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 NEDOPORUČUJI! Nestojí to za to. DPH je ve Švýcarsku mizerných 7,6 %. A Švýcarští celníci často dávají "hlášku" svým kolegům, minimálně u letů. Pamatuji jak zatkli nějakého manažera (tuším od Nokie), který takto pašoval hodinky, při odletu si nechal vrátit DPH a švýcarští celníci ho "napráskali" na místo příletu, kde hodinky samozřejmě nepřiznal
robl.7 Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 Při tak malém DPH si myslím, že se to asi nevyplatí. To riziko je velké. A případné problémy..
kubson Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 co tak, v plné rychlosti projet závory?
sety Odesláno 26. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2008 Take to vidim tak ze to necham byt a radeji to TAX FREE ozelim jen jsem potreboval nazor nekoho jineho. Pri mem stesti by me chytli a to by byla teprve legrace. Jde mi samozrejme o hodinky. Znate to clovek se snazi usetrit kde se da.
CzechJoker Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 Take to vidim tak ze to necham byt a radeji to TAX FREE ozelim jen jsem potreboval nazor nekoho jineho. Pri mem stesti by me chytli a to by byla teprve legrace. Jde mi samozrejme o hodinky. Znate to clovek se snazi usetrit kde se da. A nedá se vrácení DPH nárokovat už u nákupu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se