cali Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Odesláno 5. října 2008 Dodavatel ze základny - to znamená, že máš tu, co vyrábí pro armádu? Asi bude kvalitou lepší než nějaká komerční ne? To bych asi chtěl tím pádem tu "ze základny" Ja by som na to nespoliehal ze bude nejako lepsia, naopak u komercnych bude myslim lepsia vystupna kontrola.... hlavnu vyhodu "issued" vystroje oproti rovnakej komercnej by som videl v cene (aspon u roznych armadnych nozov to vzdy platilo) ona totiz cenotvorba veci ktora je slohnuta alebo vradena z nejakeho skladu je vacsinou niekde inde nez u klasicekj retaze vyrobca, dealer, dalsi deale, spotrebitel
horal Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Odesláno 5. října 2008 Ja by som na to nespoliehal ze bude nejako lepsia, naopak u komercnych bude myslim lepsia vystupna kontrola.... hlavnu vyhodu "issued" vystroje oproti rovnakej komercnej by som videl v cene (aspon u roznych armadnych nozov to vzdy platilo) ona totiz cenotvorba veci ktora je slohnuta alebo vradena z nejakeho skladu je vacsinou niekde inde nez u klasicekj retaze vyrobca, dealer, dalsi deale, spotrebitel Základna je USA s nákupem za ceny v USA. Umístěná v Evropě. Hlavní rozdíl v ceně. Alpha je jen jedna...
Kyle Case Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 (upraveno) Takže závěr, co jsem alespoň z tohoto vlákna vyčetl já: Koupit jedině od Alpha Industries. Někdo tu psal že se originál pozná podle zipu a nášivek, může to nějaký majitel nafotit, postnout to sem nebo mi to poslat emailem? Jdu se kouknout tuto ST, nebo ČT do této prodejny na tuto: http://www.armyworld.cz/inshop/m65/[id-100103]-bunda-m65-alpha-industries.html, tak abych to mohl porovnat, děkuji. Pak napíšu co jsem tak viděl. Upraveno 6. října 2008 uživatelem Kyle Case
stando Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Na slovensku je distributor www.hof.sk Maju bundu s nazvom AIRLINGTON...je to spominana M65,alebo sa jedna o iny model? Inak inak super bunda,skoda ze jej kazia image vselijaky nackovci. Asi si ju kupim.
ELDA76 Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Takže závěr, co jsem alespoň z tohoto vlákna vyčetl já: Koupit jedině od Alpha Industries. Někdo tu psal že se originál pozná podle zipu a nášivek, může to nějaký majitel nafotit, postnout to sem nebo mi to poslat emailem? Jdu se kouknout tuto ST, nebo ČT do této prodejny na tuto: http://www.armyworld.cz/inshop/m65/[id-100103]-bunda-m65-alpha-industries.html, tak abych to mohl porovnat, děkuji. Pak napíšu co jsem tak viděl. Tady máš 100% originál. (Mám ji doma.) http://www.bullarmyshop.cz/zbozi.asp?kod=01070 Poznáš to podle nášivky na levé kapse.
Kyle Case Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Tak jsem napsal do: "armyworld.cz" dotaz, na to, zda si ji můžu jít zkusit a kouknout na ty další barvy a toto je odpověď: "Pouze na objednávku, po dodávce se po nich opět zaprášilo a další dodváka je také vyprodaná, mám pouze zelenou XXL a XXXL, doporučuji Vám co nejdříve objednat klidně obě velikosti další dodávka bude začátkem listopadu." Tak jsem začal pátrat po tom, jak vypadají ty další barvy a našel jsem tuto za 95 USD!!!! http://www.amazon.com/Alpha-Industries-M-6...9073&sr=1-5
cody Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Tak jsem te mozna mystifikoval. Koukam ze na tom tvem odkazu bundy dole maji nasivku za zadech a ta vlevo nahore ne. A nevypada to ze by v ni byla vlozka ktera by nasivku schovala. Mozna tedy ze jsou i originaly bez...
vonstochow Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Chtěl jsem tuhle od SUR-PLUSU, protože se mi vzhledově víc líbila než od Alphy (lehce opraný a obnošený vzhled, jakoby zašité "trhliny", "orvané" nášivky). Navíc se dá sehnat ve vícero barevných kombinacích. Jediný problém mám s velikostí - v "beránku" je mi skoro až malá, sotva ji dopnu, ale bez něj mi je naopak volnější... Manželka mi ji koupila bez zkoušení a já si půjdu nakonec zřejmě pro menší, protože bundu nosím hlavně bez té vložky. Mimochodem je v ní v zimě opravdu pohoda - když jdu k ránu z hospůdky, řádí mráz, já mám pod ní jen krátké triko a kolikrát ji ani nedopínám a je mi fajn - ale jestli to spíš není těma drinkama... R. Hlásím se do klubu.Taky jsem čerstvým majitelem M65 od Surplusu a faktem je,že kožíšek ji trochu zmenší uvnitř,ale pro mě pořád dostatečný. No a na opravdu krutou zimu mám Alpha B3 http://www.alphaindustries.com/viewItem/10/25/329/
mengelis Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 (upraveno) mierne OT Ta bunda mi ale pripomenula nieco ine (pravdepodobne tiez tuzexove), podobne co sa mi svohjo casu hodne pacilo a nikde som to uz dlho nevidel a sice bundy z podobneho materialu ale dlhsie, pod zadok vacsinou zelene ci cierne jednofarebne v predu na zips s klopou na velke zelene knofliky s bytelnou odnimtelnou kapucou casto tiez na knofliky a odnimatelnou podsivkou z umelej kozusiny vacsinou na zips. Na prvy pohlad tiez lahko militaristicky ladene. Viete niekto nieco viac o tomto type bund? pripadne kde ich zohnat. Bunda Barbour, britská lovecká klasika. www.barbour.com Upraveno 8. října 2008 uživatelem mengelis
kubson Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 barbour jsem měl, čas od času se musela napustit voskem
NIGHTinGALE Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Já M65 zatím nemám a asi si ji ani nekoupím. Irituje mě, že se ta jediná pravá bunda jmenuje stejně, jako ty čínské hodinky, co nechci. Tedy Alpha
BUBÁK Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 (upraveno) Já M65 zatím nemám a asi si ji ani nekoupím. Irituje mě, že se ta jediná pravá bunda jmenuje stejně, jako ty čínské hodinky, co nechci. Tedy Alpha Jediná pravá není jen Alpha, ale taky Propper. Alpha, není špatná, ale nějaký léta mám M65 od fy. Propper, klasika, Battle tested. Upraveno 8. října 2008 uživatelem BUBÁK
Návštěvník Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Jediná pravá není jen Alpha, ale taky Propper. Alpha, není špatná, ale nějaký léta mám M65 od fy. Propper, klasika, Battle tested. Je toho víc. Největším dodadvatelem pro armádu USA je Golden Manufacturing Company, Inc. taky originál
Radimk Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Tak mi to nedá, jedu se do Bullu podívat osobně.. Něco snad skladem od Alphy bude...
Frantik Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 (upraveno) Mam stejný typ bundy, ale od Bushman. A je to kvalitka. Doporucuju se tam mrknout. Upraveno 9. října 2008 uživatelem Frantik
ELDA76 Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Tak mi to nedá, jedu se do Bullu podívat osobně.. Něco snad skladem od Alphy bude... Doporučuji si tam první zavolat.
Conrad Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Mam stejný typ bundy, ale od Bushman. A je to kvalitka. Doporucuju se tam mrknout. BTW.Legrační je že Bushman je ryze česká firma která si tenhle název zvolila z čistě marketingových důvodů, jsou bez sporu kvalitní ale lépe zní -mám oblečení Bushman než Kropáček(například/ Inu svět chce být klamán.
Radimk Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 byl jsem, viděl sem vyzkoušel sem... M65 od Alphy nezklamala, je skoro tak dobrá jako moje Pure trash, možná trochu víc "army". bohužel, neměli zrovna zelené vložky, budou až za týden... Jo a jinak podobně jako Bushman - ryze český "Franta Kropáček".... docela mě ale překvapila visačka made in China na Alpha výrobku..
cali Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 No podobne je na tom s tym nazvom napriklad OP Prostejov alias William&Delvin a naslo by sa takych myslim este viac
boo-beek Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Mno, asi bych ji mel nekde vyzkouset... Vypada hezky, o tom zadna, ale... nejak k tomu nemuzu ziskat duveru. Precijen dvou a trivrstvej teflonovej laminat...Ja nejak nevim Majitele, jak moc je odolna pocasi? Za jak dlouho mi v ni bude mokro? (Myslim tim pri permanentnim vystaveni desti...)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se