Návštěvník Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Mno, asi bych ji mel nekde vyzkouset... Vypada hezky, o tom zadna, ale... nejak k tomu nemuzu ziskat duveru. Precijen dvou a trivrstvej teflonovej laminat...Ja nejak nevim Majitele, jak moc je odolna pocasi? Za jak dlouho mi v ni bude mokro? (Myslim tim pri permanentnim vystaveni desti...) ad čína - golden manufacturing je kompletně vyrobená v USA ad počasí, hrozně těžko se na to odpovídá. Každej si pod pojmem psí počasí představí něco rozdílnýho. Já ji mám 50% bavlna, 50% nylon. Žádná membrána, žádný zátěr. Nosím ji po městě, na outdoor bych ji určitě nebral. Jako podzimně zimní bunda na běžný nošení v pohodě.
bandicoot Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 (upraveno) Já si koupil do lesa dvouvrstvou bundu od Meindlu (malá oboustranná fleece vs. teflon bunda vespod-bomber střih; větší navrch-M65 střih). Za 4t spousta muziky, nevypadá jako vaťák ani jako od čongů a vlastnostma se rovná i bundám z rockpointu (teflon). Navíc má geniálně řešený kapsy včetně počtu a nemá ty přiblblý a do lesa nemožný (přesto všudypřítomný) low-end sucháče. Ta spodní bundička vypadá úplně civilně/casual. Kupováno v Praze v Jungmance. Byl jsem s ní v dešti v lese a za 2 dny nepromokla tak, aby doma za 15 minut neoschla. M65 je fajn, ale myslivecký kodex armádní výstroj netoleruje. a toto jsem objevil... pure trash včetně vložky http://www.outbackstore.de/Jacken-Westen-P...fense::361.html Upraveno 9. října 2008 uživatelem bandicoot
Radimk Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 zkusit si ji je asi nejlepší. docela tam zkresluje značení velikostí- Běžně nosím XXL, tady sem chtěl radši 3Xl aby pod to vlezlo i něco navíc a nakonec je mi dost i XL, a to včetně vložky. A hlavně rukávy jsou silně předimenzované. XXL už je skoro stan, 3XL ani nemají skladem, to už snad bude hangár. A to mám 190 cm a 110 kg... Bunda je ušitá tak, že ani při krkolomném pohybu( třeba pravá ruka za levé ucho) nic nikde netáhne a neškrtí, ani v ramenech, ani v podpaží.. alpha je ušitá bytelně, žádné ozdoby a camrlíčky , materiál je jak pořádně silné stanové plátno, nebo spíš celta. O promoknutí asi nemůže být řeč. Ale není to bunda na nošení "k lakýrkám". V lese nebo na horách jí bude fajn, pokud vás teda nebudou srát vymazlení trekoví manekýni...
stando Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 zkusit si ji je asi nejlepší. docela tam zkresluje značení velikostí- Běžně nosím XXL, tady sem chtěl radši 3Xl aby pod to vlezlo i něco navíc a nakonec je mi dost i XL, a to včetně vložky. A hlavně rukávy jsou silně předimenzované. XXL už je skoro stan, 3XL ani nemají skladem, to už snad bude hangár. A to mám 190 cm a 110 kg... Bunda je ušitá tak, že ani při krkolomném pohybu( třeba pravá ruka za levé ucho) nic nikde netáhne a neškrtí, ani v ramenech, ani v podpaží.. alpha je ušitá bytelně, žádné ozdoby a camrlíčky , materiál je jak pořádně silné stanové plátno, nebo spíš celta. O promoknutí asi nemůže být řeč. Ale není to bunda na nošení "k lakýrkám". V lese nebo na horách jí bude fajn, pokud vás teda nebudou srát vymazlení trekoví manekýni... S tou velkostou uplne suhlasim.Vecra som si vBA skusal XL a vyzeral som ako keby som ju slohol starsiemu bratovy.Inak mam 106 kg a bezne nosim velkost XL.Nakoniec som si kupil od Alphy model Airlington.Pride mi viac do mesta.
Radimk Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 (upraveno) To Bandikot: jj tuhle mám, je taková civilnější, "nevýhodou" je kožíšek, který se docela snadno zaprasí. Navíc bunda je po oddělání kožíšku jen jednovrstvá, nemá standartní podšívku jako Alpha.. sice to nevadí, ale hůř vypadá. To stando: Já mám MA1 - leteckou klasiku. parádní, téměř dokonalá. Nevýhodou je, že se ke mě znají skini a ostatní verbež z celého okolí... Upraveno 9. října 2008 uživatelem Radimk
mengelis Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 barbour jsem měl, čas od času se musela napustit voskem Kdes ji pořídil? Na kolik tě vyšla?
kubson Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Kdes ji pořídil? Na kolik tě vyšla? ve Skotsku, při sběru malin to byla jediná věc co nepromokla, cenu si už fakt nevybavím
mengelis Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 (upraveno) ve Skotsku, při sběru malin to byla jediná věc co nepromokla, cenu si už fakt nevybavím Rozpadla se ti, nebo ji ještě máš? Barbour bundy jsou cennější když už jsou jeté a s patinou :-) Upraveno 9. října 2008 uživatelem mengelis
Kyle Case Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 Tak jsem si ji zkusil jak jsem avizoval a na moli výšku 178 a 81kg mi stačila velikost "S". Docela mne to překvapilo, že jsem takový "drobeček". je pravda co jsem se tu dočetl, že to je pořádný kus látky a člověk se v tom cítí úplně v pohodě. Na zipu měla napsáno ALPHA a jejich vysačku měla zboku zvenku na levé kapse (to jen k té originalitě).
cody Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 Ja nosim normalne L nekdy i XL ale Alpha ve velikosti L je mi o trochu vetsi. Holt jako model asi nestali vietnamci.
marosh Odesláno 11. října 2008 Nahlásit Odesláno 11. října 2008 (upraveno) Kdyby měl náhodou někdo zájem o M65 v zeleném klasickém provedení od Alphy velikosti XXL, tak mi dejte vědět přes OZ. Málo nošená, ve 100% stavu. Za mírný obolus jí pustím dál. Nějak jí nenosím. Upraveno 11. října 2008 uživatelem marosh
CzechJoker Odesláno 11. října 2008 Nahlásit Odesláno 11. října 2008 M65 je fajn, ale myslivecký kodex armádní výstroj netoleruje. Myslivci by měli povinně nosit oranžové reflexní vesty, jako třeba v Nizozemí.
railmaster Odesláno 11. října 2008 Nahlásit Odesláno 11. října 2008 Myslivci by měli povinně nosit oranžové reflexní vesty, jako třeba v Nizozemí. A na vestách bicyklové blikátka + zvončeky na odplašenie medveďov v zlej nálade.
Návštěvník milosklikar Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 (upraveno) Kdo nemá ještě M65 Alpha Industries, jako by nebyl... Slevy 17% http://akce.bullarmyshop.cz/default.asp Upraveno 7. ledna 2009 uživatelem milosklikar
PhoeniX Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Kdo nemá ještě M65 Alpha Industries, jako by nebyl... Slevy 17% http://akce.bullarmyshop.cz/default.asp Mch! Dyž se šijou na trpajzlíky...
Godin Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Mch! Dyž se šijou na trpajzlíky... Jak na trpajzlíky? Já mám 189 cm, 85 kg a je mi dost velká teda hlavně široká.
New X-Bob Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 lepší je koupit v armyshop.cz, tam jsou velikosti i pro normální lidi
PhoeniX Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Jak na trpajzlíky? Já mám 189 cm, 85 kg a je mi dost velká teda hlavně široká. No vidíš, já měřím 192 a vážím 92. Hrudník OK, ramena OK, problém je v délce rukávů. Ani po prodloužení rukávu tím patentem to nepomůže. Asi jsem nějaký atyp. "Trpajzlíka" neber doslovně.
Alessio Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 taky nakupuju tam mam tam 5% slevu, kdyby se to nekomu hodilo... No vidíš, asi tam budem muset zajít, M 65 nebo ta zimní parka by se hodila :-)
Conrad Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 A na vestách bicyklové blikátka + zvončeky na odplašenie medveďov v zlej nálade. Sice si děláš pr...,ale u nás ve sdružení kdo jde do leče vestu ,má a i pejskové mají reflexní obojky a je to rozumné
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se