charleeskywalker Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Dobrý den všem, zní to možná jako nějaká hloupost, ale stejně mi to nedá...před pár lety jsem si pořídil pro radost auto a vzhledem k tomu, že to je spíš o designu, stylu, prostě lásce ke starším věcem, o tom užít si letní den (jedná se o Corvette C3 1981), než o nějakém závodění, ta si říkám, že by to možná pro prohloubení zážitku dát i něco pěkného na ruku. Zvažoval jsem co by se tak stylově k auto hodilo, ale on je to takový zvláštní mix...na jednu stranu je to z roku 1981...na druhou stranu konstrukčně i stylově to zapadá někam do konce 60. let...vypadá to jako sportovec, ale tak úplně to sportovec není (a já už vůbec )... takže...pokud Vám to nepříjde jako úplný nesmysl a pohled na to auto Vám navodí i myšlenku na nějaké hodinky, tak prosím sem s tím...kdyby nic, alespoň to bude zábava ty asociace... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Nadherny auto. Kolik do tech hodinek chces vrazit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 cenova relacia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Třeba tyhle, pěkná chrona za pár šušní od US značky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charleeskywalker Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Zatím jsem o cenové relaci vůbec neuvažoval...jak jsem psal, spíš mě zajímá jestli vůbec "dokážeme" najít nějakou synregii takového auta s hodinkama...viděl bych to max v řádu nižších desítek tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charleeskywalker Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 před 10 minutami, villain83 napsal: Nadherny auto. Kolik do tech hodinek chces vrazit? díky...byla to láska na první pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Ta vette je v boží specce... ale klasický racing chrono mi k ní úplně nesedí, přesně jak říkáš, není to úplně sporťák Co třeba něco od Autodromo? https://www.autodromo.com/watches/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 (upraveno) Kdyby tam nebyl ten cenový limit, tak tenhle pekáč je jeden z mála ke kterému by fakt dokonale sedly staré Daytony s bílým cifrem... Upraveno 12. ledna 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 (upraveno) Dobre zadanie... Co tak toto a Omega Moonwatch... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Alebo Elvis a Hamilton Ventura...Ventura Automatic Watch Elvis80 - Black Dial |Hamilton Watch - H24555131 | Hamilton Watch Aj ked to auto este Corveta nebola ale myslim ze len koncept z ktoreho vznikla... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. ledna 2021 uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Ladil bych to buď ke kapotě, nebo k interiéru - a design s ohledem na produkci C3 v letech 1968 - 1982 bych čerpal primárně ze 70tých - a tam mně nejvíc pasují Stratony - TACHY stupnice v bravě vozu - ciferník k interiéru - klasický tvar dané doby.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Pokud to není příliš drahé https://www.latestock.com/products/rare-design-corvette-racing-logo-men-s-elegant-sport-metal-watches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Ja jako byvaly majitel cerne C3 bych uprimne sel do 116520 / 16520.Pokud tam nedosahnes, tak Autavie, pripadne Broad Arrow bily Speedy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Nebo malé (37mm) vintážní mechanické chrona Geckota: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Pěkná kára. Osobně bych to viděl tak, že nejdřív vybereš film, kde to auto hraje. V tom filmu to určitě řídí nějakej borec. A ten má určitě hodinky. A ty bych asi scháněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charleeskywalker Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 pánové, tak musím říct, že drtivá většina vašich návrhů je fakt hodná zvážení moc děkuji za nápady...a musím říct, že nejbližší jsou mi asi Ventura, Stratony a Autodromo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charleeskywalker Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 před 3 hodinami, Snekofon napsal: Ladil bych to buď ke kapotě, nebo k interiéru - a design s ohledem na produkci C3 v letech 1968 - 1982 bych čerpal primárně ze 70tých - a tam mně nejvíc pasují Stratony - TACHY stupnice v bravě vozu - ciferník k interiéru - klasický tvar dané doby.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tohle je perfektní...bohužel klasicky...v téhle barevné kombinaci nedostupná limitka, ale jinak je to trefa do černého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Mě by se líbilo třeba i toto... . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Tak ty Stratony maji byt zpet v prodeji 2/21, a kdyby se ta kombinace z limitky uz nezopakovala, tak by to slo trochu dohnat hnedou variantou, s kremove bilym rallye remenem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Krásný auto! Co třeba hodinky se shodou místa vzniku? Shinola The Runway Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charleeskywalker Odesláno 13. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 před 8 hodinami, Kex napsal: Krásný auto! Co třeba hodinky se shodou místa vzniku? Shinola The Runway Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Děkuji! Každopádně moje byla postaveno v St.Luis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se