Snow Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2024 Hodinky moonwatch jsou zpravidla vždy grafický problém. Zdaleka nejdál a ještě dlouho bude je chráněnec Citizenu Arnold & Sohn. Berte to jen jako poznámku na okraj. VlKno je o značkách. K vláknu - jak si ti staří budou pamatovat. Strojek č.1 byl pro mevzsy Elprimero a proti modrým čiselníkům nic nemám. Ba naopak, modré číselníky preferuji. Z 29 hodinek, ktere se mi doma, než jsem je komplet všechny prodal, mělo 8 ks právě modrý číselník. Modrá je dobrá a na Zenith krásná.
epominos Odesláno 16. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2024 Poslední dny jsem nimi úplně lákán, jak se tomu bránit?
Harwey Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Zenith Chronomaster Sport Rainbow https://www.hodinkee.com/articles/the-zenith-chronomaster-sport-rainbow?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-012125&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW 1
lukassob Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna (upraveno) Zenith představil limitovanou edici svého Chronomaster Sport v modré keramice ke 160. výročí založení značky. Pohání ho stále El Primero 3600, ale může se pochlubit speciálním rotorem ke 160. výročí. Moc pěkný. Ale cena mimo můj dosah. Upraveno 1. dubna uživatelem lukassob
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se