Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

Je tu nekdo aktivni uzivatel soc.site Clubhouse, ktery mi by byl ochoten poslat pozvanku?

Diky

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Ahoj. Od víkendu na Clubhousu a docela mě to chytlo. Nebylo by vůbec špatné tam občas udělat diskusi na nějaké hodinkové téma. V sobotu už jsme tam jednu měli.

Odesláno

Kluci jak se tama mohu dostat..? Určitě by mně ty diskuze nejen o hodinkách zajímaly. Helfnete mi s tím někdo prosím..? 

Odesláno
Hele a v čem jsem diskuze o hodinkách lepší tam než tady?

Nepíšu lepší. Každopádně koncept, kdy se jen mluví je určitě zajímavej, pač musíš reagovat rychle v reálném čase. Chce to zkusit a uvidíš sám.

Odesláno

Na LinkedIn to taky frčí. Tam to bude samej exhibicionista. Už aby šlo jít na pivo, ať už s kámošema, partou odsud nebo s lidma z branže. Tenhle hype takovýho žroutu času brzo opadne.

Odesláno

Tak jo kluci, tak na viděnou na Clubhouse 🙂

To Vám to fakt nepřipadá blbý si v hospodě za přítomnosti hostinského domlouvat jinej lokál?

Odesláno
Tak jo kluci, tak na viděnou na Clubhouse
To Vám to fakt nepřipadá blbý si v hospodě za přítomnosti hostinského domlouvat jinej lokál?

Berte, buď v klidu. Pro mě je Chronomag stále neochvějná jistota, jen možná sociální frustrace doby covidové vyžaduje další možnosti komunikace.
Tak třeba na slyšenou.

Odesláno

Berte, buď v klidu. Pro mě je Chronomag stále neochvějná jistota, jen možná sociální frustrace doby covidové vyžaduje další možnosti komunikace.
Tak třeba na slyšenou.

vubec mi nenapadlo srovnavat clubhouse s Chronomagem:( a brat to jako konkurencni Lokal.
Mam to stejne jako Chosef.
Omluva Bertovi

Odesláno

Stačí se zaregistrovat, pokud je na Clubhousu nějaký Váš kontakt, což je víc než pravděpodobné, tak stačí, když Vás potvrdí. 

Odesláno
Stačí se zaregistrovat, pokud je na Clubhousu nějaký Váš kontakt, což je víc než pravděpodobné, tak stačí, když Vás potvrdí. 

Přesně tak. Úplně nechápu prodeje pozvánek...

Odesláno

Chlapci tak ja som si to vytrdlal aby som mal pozvanku a zatial je to super napad, otvoris pivo das sluchatka a si jak v krcme na pive len mozes byt v trenkach. Ale tych par mesiacov bez ludi ma naucilo rozmyslat inak a preto nerozumiem preco sa tam europoslanec pytal cloveka co pestuje salaty na 20 aroch co si mysli o biohnojeni a kukam ze asi nepotrebujem ludi moc pocut.... eeeebem na to dam si pivo a v tichu!

Odesláno

Tak vidím, že už je na ClubHousu naplánovaná první hodinková diskuze na dnešní večer. Rád se připojím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...