liskus Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2021 Ahoj,Je tu nekdo aktivni uzivatel soc.site Clubhouse, ktery mi by byl ochoten poslat pozvanku? Diky Sent from my iPhone using Tapatalk
Maxmillian Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2021 Omlouvam se, ale take bych se tu rovnou pridal. Pochopitelne teprve az by mel pripadne pozvanku liskus. Dekuji!
Liqid Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2021 ClubHouse pozvánka | Aukro není to moje, jen jsem googli co to a je a tohle našel
Chosef76 Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2021 Ahoj. Od víkendu na Clubhousu a docela mě to chytlo. Nebylo by vůbec špatné tam občas udělat diskusi na nějaké hodinkové téma. V sobotu už jsme tam jednu měli. Sent from my iPhone using Tapatalk
liskus Odesláno 31. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2021 Me taky chytnul pod jakym nickem jsi tam ?rad bych se pridal do dizkuseSent from my iPhone using Tapatalk
liskus Odesláno 31. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2021 ClubHouse pozvánka | Aukro není to moje, jen jsem googli co to a je a tohle našelJojo stal se z toho dobrej business.Sent from my iPhone using Tapatalk
tikzot Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2021 Kluci jak se tama mohu dostat..? Určitě by mně ty diskuze nejen o hodinkách zajímaly. Helfnete mi s tím někdo prosím..?
Liqid Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2021 Hele a v čem jsem diskuze o hodinkách lepší tam než tady?
Chosef76 Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2021 Hele a v čem jsem diskuze o hodinkách lepší tam než tady?Nepíšu lepší. Každopádně koncept, kdy se jen mluví je určitě zajímavej, pač musíš reagovat rychle v reálném čase. Chce to zkusit a uvidíš sám. Sent from my iPhone using Tapatalk
bandicoot Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2021 Na LinkedIn to taky frčí. Tam to bude samej exhibicionista. Už aby šlo jít na pivo, ať už s kámošema, partou odsud nebo s lidma z branže. Tenhle hype takovýho žroutu času brzo opadne.
Bert Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2021 Tak jo kluci, tak na viděnou na Clubhouse To Vám to fakt nepřipadá blbý si v hospodě za přítomnosti hostinského domlouvat jinej lokál?
Chosef76 Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2021 Tak jo kluci, tak na viděnou na Clubhouse To Vám to fakt nepřipadá blbý si v hospodě za přítomnosti hostinského domlouvat jinej lokál?Berte, buď v klidu. Pro mě je Chronomag stále neochvějná jistota, jen možná sociální frustrace doby covidové vyžaduje další možnosti komunikace. Tak třeba na slyšenou. Sent from my iPhone using Tapatalk
liskus Odesláno 31. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2021 Berte, buď v klidu. Pro mě je Chronomag stále neochvějná jistota, jen možná sociální frustrace doby covidové vyžaduje další možnosti komunikace. Tak třeba na slyšenou. Sent from my iPhone using Tapatalkvubec mi nenapadlo srovnavat clubhouse s Chronomagem:( a brat to jako konkurencni Lokal. Mam to stejne jako Chosef.Omluva BertoviSent from my iPhone using Tapatalk
gunman Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2021 Jedno moje dítě prodává pozvánky za 350. Já jsem na to starej, FB je můj strop, ale kdyby někdo chtěl, tak napište
Vanilla Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2021 Stačí se zaregistrovat, pokud je na Clubhousu nějaký Váš kontakt, což je víc než pravděpodobné, tak stačí, když Vás potvrdí.
Chosef76 Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2021 Stačí se zaregistrovat, pokud je na Clubhousu nějaký Váš kontakt, což je víc než pravděpodobné, tak stačí, když Vás potvrdí. Přesně tak. Úplně nechápu prodeje pozvánek...Sent from my iPhone using Tapatalk
tomtur Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2021 Chlapci tak ja som si to vytrdlal aby som mal pozvanku a zatial je to super napad, otvoris pivo das sluchatka a si jak v krcme na pive len mozes byt v trenkach. Ale tych par mesiacov bez ludi ma naucilo rozmyslat inak a preto nerozumiem preco sa tam europoslanec pytal cloveka co pestuje salaty na 20 aroch co si mysli o biohnojeni a kukam ze asi nepotrebujem ludi moc pocut.... eeeebem na to dam si pivo a v tichu!
sta Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Odesláno 3. února 2021 No a hodinková diskuze už tam proběhla? Sem ochoten se přidat
Chosef76 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 Tak vidím, že už je na ClubHousu naplánovaná první hodinková diskuze na dnešní večer. Rád se připojím. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se