safi Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Někdo by šel holt přes palubu... což se u správného "Kampfschwimmer" stejně dříve, nebo později očekává Snad umí YPO dobře plavat
Onisan Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 Tak nikdo nemá zájem na pořádný a tematicky vyhraněný výlet? škoda... vyvěsím vlajku jen já a nějaký kočky co seberu ze břehu
skalis Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 Tak nikdo nemá zájem na pořádný a tematicky vyhraněný výlet? škoda... vyvěsím vlajku jen já a nějaký kočky co seberu ze břehu Ja bych byl pro. Klidne prijedu, jestli budu mit cas. Krome toho s vodou jsem kamarad, plavani je jeden z mych nejoblibenejsich sportu. A co se tyce OP x MM, tak napriklad na lednovem srazu v Brne, kam prinesl Old Black stodvanactky a ja MM, jsme si docela v pohode pokecali. Takze kampfschwimmeri celeho chronomagu, preci nepustite Onionuv napad k vode
Onisan Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 Přesně tak... Pojďme do toho ať ty hodinky poslouží věrně jako jejich předloha
atim Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 Já jsem také pro, navíc místo trvalého pobytu Český Krumlov, možnost splutí Vltavy a nebo Lipno velmi blízko atd. Jestli bude zájem, tak s tím můžeme něco udělat. Jako hrdý majitel PRS-20 budu rád nápomocen. Splutí Vltavy třeba na dva dny a podobně můžu zajistit kdykoliv, zřejmě i nějaké plachtění na Lipně a podobně. Sem s návrhy!
Onisan Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 Tak jsem na sraz vodních mužů a potápěčů založil nové vlákno : http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=20224&hl=
Chumpus Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Pánové, byl byste někdo ochotný mi je v Praze ukázat? Potřebuju zjistit jestli je to jako dárek pro tátu to pravé. Kafe/pivo/whatever platím. Kdyžtak prosím SZ. Díky.
Juraj11 Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Ahoj-nechci zakládat nové vlákno-denně nosím MM do práce(když je někde odrbu,nebude to tak strašný) a taky proto že se mi velice líbí.Bohužel to nejsou nijak kvalitní hodinky a luminescence je no-velmi slabá. Při prohledávání fóra jsem narazil na Precisty a jsou téměř dokonalé.Bohužel téměř.Včera se zde prodaly Glycine-nádherné hodinky,ale.... A proto bych vás znalejší chtěl poprosit o radu-hledám hodinky s podobným tvarem(stejným) pouzdra,nejlépe s mimostředkou,rozměrů kolem 44mm bez korunky,automat,nebo manual,a a spoň 100m vodotěsnost s cenou tak do 10 tis.+/- :nebo kdyby tu měl někdo na prodej ty Precisty,tak bych byl vděčen za nabídku.Díky Jirka
little_w Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 (upraveno) Ahoj-nechci zakládat nové vlákno-denně nosím MM do práce(když je někde odrbu,nebude to tak strašný) a taky proto že se mi velice líbí.Bohužel to nejsou nijak kvalitní hodinky a luminescence je no-velmi slabá. Při prohledávání fóra jsem narazil na Precisty a jsou téměř dokonalé.Bohužel téměř.Včera se zde prodaly Glycine-nádherné hodinky,ale.... A proto bych vás znalejší chtěl poprosit o radu-hledám hodinky s podobným tvarem(stejným) pouzdra,nejlépe s mimostředkou,rozměrů kolem 44mm bez korunky,automat,nebo manual,a a spoň 100m vodotěsnost s cenou tak do 10 tis.+/- :nebo kdyby tu měl někdo na prodej ty Precisty,tak bych byl vděčen za nabídku.Díky Jirka helen rou dela mm "homage", na pozadani se safirem. vevnitr je svycarska eta. nechaval jsem si delat nabidku (asi mesic zpatky). tusim, ze to bylo kolem 240 usd. edit: stranky: zde edit2: teda, vevnitr neni JEN svycarska eta. ale dela to standardne i s etou. musis si jen rict. ja chtel sterilni cifernik, bez napisu, zadna vterinovka, sendvicovej cifr s luminiscenci. ta cena vyse byla na tohle zadani. zatim jsem to ale zkusmo vyresil jinak... :-) takhle: Upraveno 22. října 2009 uživatelem little_w
Návštěvník YPO Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 helen rou dela mm "homage", na pozadani se safirem. vevnitr je svycarska eta. nechaval jsem si delat nabidku (asi mesic zpatky). tusim, ze to bylo kolem 240 usd. edit: stranky: zde edit2: teda, vevnitr neni JEN svycarska eta. ale dela to standardne i s etou. musis si jen rict. ja chtel sterilni cifernik, bez napisu, zadna vterinovka, sendvicovej cifr s luminiscenci. ta cena vyse byla na tohle zadani. zatim jsem to ale zkusmo vyresil jinak... :-) takhle: správně si měl napsat že helenarou vyrábí fejky
little_w Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 správně si měl napsat že helenarou vyrábí fejky ypo, tohle se preci resi v kazdym druhym vlakne... padl dotaz, ja se snazil odpovedet na dany dotaz. flame vlaken je tu preci uz tak plno. no ale dekuji, tvuj prispevek se da brat jako fakticke upresneni situace. hodinky od helenarou skutecne NEJSOU panerai... a nikde taky ovsem netvrdi ze jsou.
Návštěvník YPO Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 ypo, tohle se preci resi v kazdym druhym vlakne... padl dotaz, ja se snazil odpovedet na dany dotaz. flame vlaken je tu preci uz tak plno. no ale dekuji, tvuj prispevek se da brat jako fakticke upresneni situace. hodinky od helenarou skutecne NEJSOU panerai... a nikde taky ovsem netvrdi ze jsou. to si napsal moc hezky nejsou to panerai, ale jenom tak vypadají - takové trochu parazitovaní na značce - no, na tohle téma toho už tady bylo dost a dost = hurá do toho
skalis Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Precisty a jsou téměř dokonalé. Ne temer, Precisty jsou dokonale. Sice nemaji mimostredku a cenu lehounce presahuji, ale ostatni splnuji hrave. A luminiscence je vyborna, sviti bez problemu az do rana.
little_w Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Ne temer, Precisty jsou dokonale. Sice nemaji mimostredku a cenu lehounce presahuji, ale ostatni splnuji hrave. A luminiscence je vyborna, sviti bez problemu az do rana. krasny fotky. a muze mi nekdo (treba YPO) rict, jak a v cem se precisty lisi treba od helena rou - myslim jako proc brat jedny jako fejky, druhy jako polofejky, nektery potom uz zcela romanticky jako "homage". dyt je to furt to samy, ne? ja osobne mam s eddiem takovy osobni problem... parkrat jsme si tak nejak lidsky nesedli, po e-mailu a ve foru. ale fakt si myslim, ze invence v tom zadna neni, cili za me je to volba pragmaticka - za min penez mam vic muziky jinde (a stejnou etu vevnitr).
skalis Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 a muze mi nekdo (treba YPO) rict, jak a v cem se precisty lisi treba od helena rou - myslim jako proc brat jedny jako fejky, druhy jako polofejky, nektery potom uz zcela romanticky jako "homage". dyt je to furt to samy, ne? Je to dost podobne, ale rozdil tam je. Pokud pominu rozdilnou kvalitu zpracovani, tak Helenarou a jine MM jsou prakticky totozne s OP. Stejny tvar pouzdra, stejny font i rozlozeni ciselniku. Precista ma vlastni tvar pouzdra, ktery je pomerne odlisny od OP i MM, ma i jinak umistene nozicky (OP a MM sikmo k pouzdru, Precista kolmo), cislice jsou umistene vice u okraje. Treba to mi zpocatku moc nesedelo (z fotek), ale ted mi to prijde uplne normalni a libi se mi to. Jsou to sice na prvni pohled neviditelne detaily, protoze celek vypada velmi podobne, ale pri pozornem pohledu se ty hodinky opravdu lisi. A jako hlavni bonus Precisty oproti MM i oproti OP povazuju modrene rucky. OP je ma jen u nekolika malo modelu a vetsinou jde o limitky. Rucky na Precistach jsou lahudkova zalezitost.
Chumpus Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Ahoj-nechci zakládat nové vlákno-denně nosím MM do práce(když je někde odrbu,nebude to tak strašný) a taky proto že se mi velice líbí.Bohužel to nejsou nijak kvalitní hodinky a luminescence je no-velmi slabá. Při prohledávání fóra jsem narazil na Precisty a jsou téměř dokonalé.Bohužel téměř.Včera se zde prodaly Glycine-nádherné hodinky,ale.... A proto bych vás znalejší chtěl poprosit o radu-hledám hodinky s podobným tvarem(stejným) pouzdra,nejlépe s mimostředkou,rozměrů kolem 44mm bez korunky,automat,nebo manual,a a spoň 100m vodotěsnost s cenou tak do 10 tis.+/- :nebo kdyby tu měl někdo na prodej ty Precisty,tak bych byl vděčen za nabídku.Díky Jirka Koukni ještě na Dievas
little_w Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 A jako hlavni bonus Precisty oproti MM i oproti OP povazuju modrene rucky. OP je ma jen u nekolika malo modelu a vetsinou jde o limitky. Rucky na Precistach jsou lahudkova zalezitost. ne ze bych propagoval. jen aby to nevypadalo jako svetovy unikat. jinak ale souhlasim, ty rucicky by pro me byly jednim z padnych argumentu ve prospech precisty.
Vit Odesláno 23. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2009 (upraveno) ne ze bych propagoval. jen aby to nevypadalo jako svetovy unikat. jinak ale souhlasim, ty rucicky by pro me byly jednim z padnych argumentu ve prospech precisty. Měl jsem MM, teď mám Precisty. Doplním ještě Skalise v tom, že Precista nedělá hodinky s patentovanou ochranou korunky ala Panerai. MM a precisty se nedají po stránce kvality zpracování srovnat. Moc nevěřím tomu, že ti tam ten prodejce MM z Ebay namuntuje pravý Unitas (vím, že to nabízí, ale nevěřím tomu, podle mě to bude jen zdařilejší napodobenina z Číny). Upraveno 23. října 2009 uživatelem Vit
little_w Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Měl jsem MM, teď mám Precisty. Doplním ještě Skalise v tom, že Precista nedělá hodinky s patentovanou ochranou korunky ala Panerai. MM a precisty se nedají po stránce kvality zpracování srovnat. Moc nevěřím tomu, že ti tam ten prodejce MM z Ebay namuntuje pravý Unitas (vím, že to nabízí, ale nevěřím tomu, podle mě to bude jen zdařilejší napodobenina z Číny). 1. ne, unitas tam neni, je to cina (nekde to pise, takovy ty blaboly jako "asian unitas", myslim) 2. pouzdro bez ochrany korunky je v "nabidce" myslim, ze vyvojova cesta hodinkare: "MM - Precista - Panerai" je tady tak trochu standard, tak bych to proste vzal jako fakt a je to, to mas pravdu.
Návštěvník YPO Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 jo dobrý - kromě hodinek (má tam i pěkné bellross) umí prodávat i origo řemeny, které se vlastně nejmenují panerai, ale marina militare za 20usd - důvěryhodný pašák
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se