Panchart Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Myslím si že číňan jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 V 14. 5. 2021 v 8:31, lub napsal: myslíte, že by číňan natiskl na cifr "čínská jebka" i s diakritikou? Tak štočky na háčky a čárky už mají. S úctou a přáním klidného víkendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 (upraveno) Tyjo fejkhomáže spolu s logem chronomagu vyrytým do živýho (co na tom, že zrovna leží a odpočívá), tomu se říká odvaha na druhou. A největší frajer budeš, když to pošleš do kalendáře. Upraveno 15. května 2021 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 No, já myslím, že Travex už hrdinský čin vykonal. Tak nějak nedoporučuji další .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Hlavně mu prosím prosím nedávej ban, my ho máme rádi a chyběl by nám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Hele o co tady jde? Když jsou v tom 4 tečky a před nimi mezera, tak to musí být něco opravdu vážného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Borci, klid, prostě mám logo křivě. Dokud neseženu kružítko, tak na to kašlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Nooski, nedávno jsem se tu vyjádřil v tom smyslu, že čínské homážisty strpím se skřípěním zubů. Myslím, že i sousedovic kokršpanělovi by došlo, že spojení čs (čínské sračky) a loga Chronomag je něco, co mi opravdu radost nedělá. Těm chytřejším jsem patrně napověděl, Tobě však zřejmě nikoliv. Nic si z toho nedělej, věřím, že Ti to jednou docvakne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Ale, ale. Takové pěkné urážky. Vzhledem k tomu, že tu nějakou dobu funguji a pravidla jsem nikdy neporušil, mi to osobně příjde jako docela chování přes čáru. Ostatně i použitý slovník "čínské sračky" je zajímavý vzhledem k existující sekci na fóru. Nic si z toho nedělám, možná jen celkový obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Zase to odemču, až vám vychladnou hlavy. Zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Vážení kolegové nosící mimo jiné i čínské hodinkyUkažme ctihodným gentlemanům opovrhujícím našimi kvalitními a přitom levnými hodinkami, že máme víc rozumu, nadhledu a tolerance než oni, nesnižujme se ke zbytečným útokům a snažme se tu s nimi koexistovat se ctí. Na druhou stranu bych poprosil ty, kterým jsme trnem v oku, aby si chodili odplivnout např. do vlákna Čínská invaze a ne sem. Nenechme sebou cloumat vášněmi a respektujme, že každý má právo nosit si co chce a chlubit se tím na fóru v sekci k tomu určené. Děkuji všem slušným diskutujícím za udržení kultury a úrovně.Zakladatel vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Proc tu neni tradicni znacka Sea-Gull nebo jine autenticke cinske znacky? Cele je to jen adorace homage. Ja nevim, jak to muze prospet foru? Ano, muzete mi omlatit o hlavu, ze jsem tu postnul "Bondovky". Ale to bylo prave pod vlivem toho, jakou tady ma cinska homage zelenou. Kdyz vidim, jake to vzbudilo negativni emoce, tak si myslim, ze tohle vlakno spis zpusobuje zlou krev, protoze majitele originalnich kousku maji pocit, ze na jejich autentickem kousku, nekdo parazituje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Ondro, zkus se prosím držet prosby napsané jen o dva příspěvky nad tvým. Navíc tu máme bílého slona a podle wiki: ... vlastnictví Bílého slona bylo považováno (a stále je v Thajsku a Barmě) za znamení, že monarcha vládne spravedlivě a království byl požehnán mír a prosperita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 (upraveno) Před hodinou, travex napsal: Ondro, zkus se prosím držet prosby napsané jen o dva příspěvky nad tvým. Navíc tu máme bílého slona a podle wiki: ... vlastnictví Bílého slona bylo považováno (a stále je v Thajsku a Barmě) za znamení, že monarcha vládne spravedlivě a království byl požehnán mír a prosperita... Jasny, muzu. Vzdyt koneckoncu kazdej si muze vytvorit svuj ignore list vlaken ve sve hlave. Koneckoncu samotne vlakno zalozil gentleman jak vino. Upraveno 16. května 2021 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Taky předvedu svoji čínu, byť tam tepe japončík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Vypadají skvěle, zpracované jsou skvěle a jsou stejně přesné jak levné quartzky. Mám je moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Mně ty bronzovky výše jdou člověče taky neuvěřitelně, jesi ty čiňani to nějak ještě seřizujou neboco. Ale žádný seika mi takhle přesně nikdy nešly. Tydlety dělaj tak maximálně vteřinu do plusu za den, ať je mám na ruce nebo odložený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Já si zakázal srovnávání. Každopádně to jsou s přehledem nejpřesnější mechaniky ve sbírce. V režimu 12 hodin na ruce a 12 hodin v krabici na zádech jedou naprosto přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se