Lukáš3 Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Jedna z rana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 před 22 minutami, mlsoun1 napsal: Jedna z rana Hm,čínani se zlepšili . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Tak je tak,kdyz si sundas bryle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Pro změnu plesnivý pilotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Trochu sluníčka a pak chodba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 To už skoro vypadá jako moje vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 Dopoledne nivelačka, odpoledne čínský turbo v dešti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 Dopoledne nivelačka, odpoledne čínský turbo v dešti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Nový pocit, mít na ruce nový přírůstek, kdy to nejsou hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Pro oživení, dneska modré flígry. Pořád mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 V 30. 7. 2022 v 15:59, Lukáš3 napsal: Dopoledne nivelačka, odpoledne čínský turbo v dešti Luky, to turbo vypadá úžasně. Mohl by si o nich prosím napsat trochu více informací, zdá se že je asi budu potřebovat. Jsem na tvé vlně a Čína mě neuráží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 @Wendellin záleží, co by tě zajímalo... Jsou hrozně fajn wr na 100m, takže je můžu mít na ruce pořád... Krásně nahlas tikají, což se mi moc líbí. Ruční nátah jde zlehka, ale přitom má zajímavý ,,feeling"- těším se vždycky ke snídani, až je budu natahovat. A většinou v kanclu jen tak sedím a čumím jak se točí... Přitom vůbec nemám ponětí, kolik je hodin dívám se jen na ten pohyb... Vypadají moc hezky na kůži, na tahu, ale i na natu... Teď je často nosím na gumě vod trenek, jak se to tu často píše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 před 1 hodinou, Lukáš3 napsal: @Wendellin záleží, co by tě zajímalo... Jsou hrozně fajn wr na 100m, takže je můžu mít na ruce pořád... Krásně nahlas tikají, což se mi moc líbí. Ruční nátah jde zlehka, ale přitom má zajímavý ,,feeling"- těším se vždycky ke snídani, až je budu natahovat. A většinou v kanclu jen tak sedím a čumím jak se točí... Přitom vůbec nemám ponětí, kolik je hodin dívám se jen na ten pohyb... Vypadají moc hezky na kůži, na tahu, ale i na natu... Teď je často nosím na gumě vod trenek, jak se to tu často píše děkuju za info. Já preferuju elegantní kůži. A myslím že si budem rozumět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 12. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2022 Dneska Willardofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 @Wendellin jak svítí? Já dnes pilotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 Na to si opravdu stěžovat nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 Trochu to tu obarvím do zelena…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se