Bert Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna V 14. 1. 2026 v 22:50, cokafola napsal: Tá kóža se k nim též hodí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hnus. 1 1
cokafola Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna před 19 minutami, Bert napsal: Hnus. Tý voe ty tež musíš být fšude…..tam se soustřeď na karlosa, to je jeho řemen 1
cokafola Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna V 15. 1. 2026 v 7:19, Harwey napsal: no vobec Tak blbecek na milanu…..bo to tu maji, vs.ichni. Pořádná hovězina už tady nemá místo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Hrom Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Nejsme ve vláknu "Čína" ? Tady by snad mohlo být poněkud tolerantněji, neb každý ví, kolik uhodilo, když sem nakukuje. 1
Bert Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna A co jako chceš tolerovat? Chceš li zvláštní přístup, založ si vlastní čínomrdské fórum. Budu jedině rád. Před pár dny tady boreček během 20 hodin napostoval 7 "fajnovek" , a když jsem mu řekl ať toho nechá, neměl nic lepšího na práci, než se vrhnout do vlákna Orient, a začít orientu srovnávat s jebkama z ČLR. Už tu s námi není.
bandicoot Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna před 19 hodinami, cokafola napsal: Tý voe ty tež musíš být fšude….. A kde by jako měl bejt??? Víš vůbec kde jsi ty?
Hrom Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna před 1 hodinou, Bert napsal: A co jako chceš tolerovat? Chceš li zvláštní přístup, založ si vlastní čínomrdské fórum. Budu jedině rád. Před pár dny tady boreček během 20 hodin napostoval 7 "fajnovek" , a když jsem mu řekl ať toho nechá, neměl nic lepšího na práci, než se vrhnout do vlákna Orient, a začít orientu srovnávat s jebkama z ČLR. Už tu s námi není. Tedy, že ponouknutí k toleranci, bude šťouchancem do vosího hnízda, je pro mě stále ještě překvapivé. Soudím, že ve vlákně “Čína", bude málokdo čekat haute horlogerii (I když dokážou na dálném východu překvapit), spíše je v tomto vlákně obecně očekávatelné šmé, šalba, klam a mámení. Alespoň tak to vnímám z mého úhlu vnímání světa. Resp. tedy že soudný jedinec si to přebere. Číny jsem neměl, nemám a nehodlám mít, přesto jsem do tohoto vlákna rád nakoukl pro rozšíření obzorů. Pokud tedy zde platí, že jediný akceptovatelný názor, je konformní, nezbývá, než mě s řádným rozběhem vyčutnout. Nicméně, jak toto potenciální vyčutnutí, nejen mezi řádky, jasně hovoří? Tož zřejmě Sbohem. Jiří 1
Kristian.nov Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna Jsou fajn… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Arthur N. Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pepahr Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Pořídil jsem si Berny. Za ty peníze nádherné hodinky a dokonce přesnější než originál Seika, což mě hodně překvapilo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Bert Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Inu, nejsem si jist, zdali toto je podařený vstup na fórum .....
Pepahr Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Tak dík no Když koukám na tu diskuzi výše začínám litovat, že jsem sem něco dal, proč tu tedy je toto vlákno? :( Mám i švýcarské i japonské hodinky a nemám rád tyhlety hejty.. Chápu ještě, když jsou to jasné kopie, ale i tak každého věc. Tohle je za mě originální design a když se mi něco nelíbí nemusím hned hejtit snad...
Pepahr Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února To jako fakt? Jako sorry, ale nechápu a to jsem ti zrovna poslal finanční příspěvek na forum.. OK už sem nic dávaát nebudu ale jak píšu výše nechápu na co to vlákno tady je teda Dal jsem i příspěvek do Longines taky špatně?
Bert Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února před 2 hodinami, Pepahr napsal: Tak dík no Když koukám na tu diskuzi výše začínám litovat, že jsem sem něco dal, proč tu tedy je toto vlákno? :( Mám i švýcarské i japonské hodinky a nemám rád tyhlety hejty.. Chápu ještě, když jsou to jasné kopie, ale i tak každého věc. Tohle je za mě originální design a když se mi něco nelíbí nemusím hned hejtit snad... před 2 hodinami, Pepahr napsal: To jako fakt? Jako sorry, ale nechápu a to jsem ti zrovna poslal finanční příspěvek na forum.. OK už sem nic dávaát nebudu ale jak píšu výše nechápu na co to vlákno tady je teda Dal jsem i příspěvek do Longines taky špatně? Ahoj. Myslím, že jsme si neporozuměli. Uznávám, že Seiko mnohdy nebývá etalonem přesnosti. Na druhou stranu vychvalovat přesnost u hodinek, kde se číňan vykašlal na jakýkoli vývoj, a uplatnil, slušně řečeno, postupy reverzního inženýringu, je něco, co se nazývá chucpe. Je toho tady na fóru dost. Navíc, prosím, zohledni ten fakt, že totální většina DDOS útoků vůči fóru šla z Číny. No a ty jsi zkrátka těm šikmovokejm zmrdům poslal svoje peníze, které oni mohli využít na nákup ještě lepšího serveru .... atd ... Za Tvůj finanční příspěvek děkuji. Pokud však jsi toto použil v argumentaci, zvaž, zdali by nebylo nejlepší, abych Ti tento vrátil. Jakkoli jsem jasně avizoval, jako ostatně vždy, že se jedná o podporu za období uplynulého roku, myslím, že bys mnou navržený postup měl zvážit, a své stanovisko mi poslat do SZ. 1
Georgeisin Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Sneaky business :). Cvičím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Georgeisin Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna K opékání buřtů jedině čínská vykrádačka :). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se