Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jen upozorneni pro ty, co si koupi obusek ale nikdy s nim "necvicili", zajdete si na kurz. neni nic horsiho nez ho vytahnout v hospode nebo nekde na ulici a chtit se branit/zautocit a pak zjistit, ze ten druhy vam ho sebral a vy dostanete na pr/del

• Odpovědi 101
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nejvíc potíží nastane jamile se vám protivník dostane na tělo. To chce prostě alespoň si to párkrát vyzkoušet, když ne rovnou pravidelně cvičit. Trénovaný člověk s teleskopem domáže přemoct dost slušnou přesilu (ovšem ne takovou, jako s palnou zbraní :P )

PS: používám ESP kalený. Mám 21" a 16". Vybírám si podle toho, kam jdu, oba zároveň netahám :2guns:

Odesláno

to kibi

chlape ty ses koukam druhej Kolman :) ten taky chodil po vaclavaku s katanou na zadech a stejne tak je mel pridelany na aute :shuriken:

ale jinak super, jelikoz tohle tema me fascinuje od malicka, rad si prectu nazory lidi z praxe.

Odesláno
  kibi napsal:
Taurus 85 UL je mnohem skladnejsi... ;)

Dobra volba :-) Sam mam 851UL a 605, koukam ze laska k mechanickym vecem u mistnich clenu se neomezuje jen na hodinky.

Odesláno
  JaK napsal:
Nejvíc potíží nastane jamile se vám protivník dostane na tělo. To chce prostě alespoň si to párkrát vyzkoušet, když ne rovnou pravidelně cvičit. Trénovaný člověk s teleskopem domáže přemoct dost slušnou přesilu (ovšem ne takovou, jako s palnou zbraní :P )

PS: používám ESP kalený. Mám 21" a 16". Vybírám si podle toho, kam jdu, oba zároveň netahám :2guns:

http://www.novinky.cz/clanek/136793-cesky-...oji-nemoci.html

Odesláno

Ano, to znám. Jak se říká, jeden příklad za všechny.

Ale proti mačetě už člověk musí mít sakra nadrilováno (nebo pořádné štěstí. A co je vůbec nejlepší? Mít štěstí i zvládnuté techniky a útočníka raději nepotkat).

Odesláno

Kamarád jednou na přechodu trefil maníka, co šel na červenou. Vyběhl ven, nějak v tom šoku zjišťoval co a jak s telefonem v ruce a jeden ochotný zastavivší taxikář mu povídá "půjč mi ten telefon... já zavolám záchranku...". Nezavolal, odjel, telefon nevrátil...

Odesláno

to 911: co s nimi provedl? Kdybych si měl tipnout, tak to bylo pár pořádných ran do hlavy, případně do krku. To už jeden těžko rozdejchává. Na některém jiném serveru se to i rozebíralo, ale to už je dávno.

Odesláno
  JaK napsal:
domáže přemoct dost slušnou přesilu (ovšem ne takovou, jako s palnou zbraní :P )

Kolik ti je?

Patnáct.

To je fér, nás je taky patnáct :D

Odesláno
  JaK napsal:
to 911: co s nimi provedl? Kdybych si měl tipnout, tak to bylo pár pořádných ran do hlavy, případně do krku. To už jeden těžko rozdejchává. Na některém jiném serveru se to i rozebíralo, ale to už je dávno.

Co jsem zaslechl od lidí,co s ním hovořili,tak to mládenec řezal,padni kam padni......jel čistě na adrenalinu,animální touha přežít.....bylo jedno,kam tluče.....hlavně,že tloukl.....přežil,to je hlavní!!!!

Odesláno
  kibi napsal:
jeden cas jsem nosil tridilnou v latkovem obalu...

to už není nunčak...to je sansetsukon......že Tys koukal na 36 komnat šaolínů......několikrát???:lol2::lol2:

Odesláno
  Gilius napsal:
Co jsem zaslechl od lidí,co s ním hovořili,tak to mládenec řezal,padni kam padni......jel čistě na adrenalinu,animální touha přežít.....bylo jedno,kam tluče.....hlavně,že tloukl.....přežil,to je hlavní!!!!

tohle jsem si myslel, ze kdyz se clovek i sebevice trenovany dostane do "hranicni" situace, tak trenink netrenik, zacne se proste rvat jak mu ruce narostly.

Odesláno
  911 napsal:
tohle jsem si myslel, ze kdyz se clovek i sebevice trenovany dostane do "hranicni" situace, tak trenink netrenik, zacne se proste rvat jak mu ruce narostly.

já bych to tu nerad nějak víc rozebíral....on co člověk,to unikát.....když jde o kejhák a stále stojíš,tak "žádnej život před očima"....jen touha přežít...za každou cenu....co bude potom je Ti jedno.....pokud přežiješ......potom Tě to ale změní....psychicky.

Trénovaný člověk má jinde tu "hraniční" situaci.....tam,kde se netrénovaný už "hroutí"....tam trénovaný pořád myslí....ještě nejede na té animální vlně.K tomu je ten trénink,abys zvládal situace psychicky.....s psychikou to stojí a padá.

Odesláno
  Gilius napsal:
Myslím,že Ty taky víš úplně přesně,o čem mluvím.......jenže....zkušenost je,bohužel(nebo bohudík?),nepřenosná.....

Hlavně je ta zkušenost pokaždé jiná, když jseš překvapenej a v pasti, jednáš jinak. Jednou jsem při činu chytil ci.., totiž Hot Chocolate. V tomto případě jsem využil moment překvapení já (ne jako v předchozím příspěvku) a? Promiňte, ale nemůžu to napsat jinak, stál ztopořenej a pochcal se. Štítil jsem se mu ji jednu plesknout. Takže pokaždé jinak. ;)

Odesláno
  Pepino65 napsal:
Hlavně je ta zkušenost pokaždé jiná, když jseš překvapenej a v pasti, jednáš jinak. Jednou jsem při činu chytil ci.., totiž Hot Chocolate. V tomto případě jsem využil moment překvapení já (ne jako v předchozím příspěvku) a? Promiňte, ale nemůžu to napsat jinak, stál ztopořenej a pochcal se. Štítil jsem se mu ji jednu plesknout. Takže pokaždé jinak. ;)

Tohle je o něčem jiném.......než o čem jsem psal.

• Po letech...
Odesláno

K tématu vlákna, naposledy mi ukradli oblíbené oranžové MIRO G-shocky letos v létě (poučení, už si budu brát hodinky na ruku a nedávát je do kufru, co letí v zavazadlovém prostoru..., sice to bude zvláštní, sundávat si troje hodinky před vstupem do rámu,ale lepší než přijít o další ;) )

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...