Janikkk Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 Ahojte podarilo sa mi riadne suchnut more submarinery :( davali ste to niekto uz niekde lestit? Ak ano kam? Original servis alebo kam? Dakujem za vaetky tipy
Mareka01 Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 Ateliér Jeronimo = místní člen se šikovnýma rukama. https://forum.chronomag.cz/topic/94655-atelier-jeronimo/
snake Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 V 9. 3. 2021 v 6:04, Janikkk napsal: Ahojte podarilo sa mi riadne suchnut more submarinery davali ste to niekto uz niekde lestit? Ak ano kam? Original servis alebo kam? Dakujem za vaetky tipy Rozšířit zkus sem hodit fotku jak moc riadne si je suchnul.
Liqid Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 Rolby neleštit, lepší drbnutý jak leštěný.
xcmaniax Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 V 9. 3. 2021 v 13:38, Liqid napsal: Rolby neleštit, lepší drbnutý jak leštěný. Rozšířit Kvůli tomuhle investičnímu pravidlu všichni nosíme Rolby dojebaný a Béčka v top stavu Kdybych nechtěl prodávat, tak bych jednou za čas do lázně tah a boky pouzdra dal, já z těch vlásečnic, šmouh atd. vždycky šílím:-D Ale jestli je kolega jebnul nějak zásadně, tak možná ani leštění už nepomůže.
Jarett Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 Dodrbaný hodinky, jsou jak dodrbaný auto ... "radost" můžou dělat jen bláznovi. Investiční potenciál je úplně v něčem jiném. hodinkee: The term "unpolished" is grossly overused, and should always be called into question. In fact, it is even banned from use in the Vintage Rolex Forum marketplace because it is so misleading, and almost always impossible to substantiate. https://www.hodinkee.com/articles/nine-basic-things-you-should-always-look-at-before-buying-a-vintage-rolex
Janikkk Odesláno 9. března 2021 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2021 no ja tie Rolexky nepredam..bol to darcek a aj prve rolexky..a su super....su skrabnute relativne dost niekomu by to mozno nevadilo...v mojich ociach to ale vyzera neako takto
Frantik Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 Hlavne pojmy jako "nelesteny" a "ocucanej bombon" tady zavedli mistni Rolexexperti, kteri tady hrde stridali jedny vocucaný rolady za druhe a nerozeznali by lesk vod blesku
Liqid Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 No jo, to dáš takhle 3x při servisu přeleštit a najednou máš pouzdro o milimetr menší a nožky s jiným tvarem. Já budu mít na ruce raději hodinky se známkami nošení, stejně chytneš vlásečnici hned druhý den po servisu.
Jarett Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 V 9. 3. 2021 v 14:41, Liqid napsal: No jo, to dáš takhle 3x při servisu přeleštit a najednou máš pouzdro o milimetr menší a nožky s jiným tvarem. Já budu mít na ruce raději hodinky se známkami nošení, stejně chytneš vlásečnici hned druhý den po servisu. Rozšířit Tak pokud by to dělal Lojza z Horní Dolní pilníkem, tak určitě. Ale pokud to necháš udělat u AD, tak rozhodně ne. Já měl patery RLX na kompletním servisu přímo ve Švýcarsku a rozhodně to není na škodu. Naopak. Jak psal Frantík výše ... tady na CHNMG většina členů nikdy pořádný servis v Rolexu nedělala. Maximálně tak u AD vyměnit těsnění, udělat tlakovku a dost. Prostě není servis jako servis. A podle toho to vypadá a dál se prezentuje
snake Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 (upraveno) Asi jak píše @Jarett když Ti to oservisujou (prelesti) v Rolex servisu- tak je to v pohodě a pak Ti experti jak píše @Frantik poznají prd jo a k věci - jestli je máš tak rozbitý jak na obrázku - vezmi je k dealerovi do servisu a on Ti nacení opravu nejlíp - stejně jinde díly nekoupíš. aby nedošlo k omylu-obrazek samozřejmě znám Upraveno 9. března 2021 uživatelem snake
xcmaniax Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 (upraveno) V 9. 3. 2021 v 14:18, Jarett napsal: Dodrbaný hodinky, jsou jak dodrbaný auto ... "radost" můžou dělat jen bláznovi. Investiční potenciál je úplně v něčem jiném. hodinkee: The term "unpolished" is grossly overused, and should always be called into question. In fact, it is even banned from use in the Vintage Rolex Forum marketplace because it is so misleading, and almost always impossible to substantiate. https://www.hodinkee.com/articles/nine-basic-things-you-should-always-look-at-before-buying-a-vintage-rolex Rozšířit Ten článek jsem četl a dává smysl u hodně starých hodinek. Když budu prodávat pár let starý rolby tak určitě napíšu "neleštěný" a můžu za to dát hlavu na špalek vč. nějakého šmudlání cape codem. A doteď jsem žil v tom, že tohle kouzelný slovo je při prodeji z nějakého důvodu důležitý. Pro představu co mě třeba občas pije krev na mých subech, ale je to vlastně blbost Upraveno 9. března 2021 uživatelem xcmaniax
Janikkk Odesláno 9. března 2021 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2021 jj asi to skusim priamo cez rolex dat nacenit a uvidim kolko to bude stat, taketo skrabnutie ako na tejto poslednej foto by mi samozrejme nevadilo
parnistroj Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 Pripojuji se s zadosti: Uka a ne.er!
tedwine Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 no jasne, sem s foto. Inak sa bavime o Colombovej žene
petr_cha Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 V 9. 3. 2021 v 6:04, Janikkk napsal: Ahojte podarilo sa mi riadne suchnut more submarinery davali ste to niekto uz niekde lestit? Ak ano kam? Original servis alebo kam? Dakujem za vaetky tipyNeboj se toho.. to das.. a pak ukaz.. :-)https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https://www.watchuseek.com/threads/do-you-use-your-rolex-as-a-daily-watch-show-your-scratches.5287464/&share_tid=5287464&share_fid=13788&share_type=t&link_source=app
Liqid Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 Jasně, jednou se nic nestane, ale když to dáš leštit už poněkolikáté, tak to ani u AD neumí udělat bez ztráty materiálu, zvlášť pokud nejde jen o vlásečnice, což je právě myslím případ tazatele.
JoyStick Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 Nikdo to neumi udelat bez ztraty materialu, to je podstata lesteni / brouseni.Ja mam obouchany daleko drazsi hodinky nez Suby a sralo me to presne do doby, kdy sem si rekl, ze uz me to srat nebude a prece ty drbance a skrabance maji nakej pribeh a hodnotu.Kazdymu dle libosti soudruha, ale pokud to nema vliv na funkci rostlinare, tak se na to zvysoka vyser.
African Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 (upraveno) Mě když dělali kompletní servis u Seamasterů, tak na mě koukali u Dušáka jak z jara, když jsem odmítnul leštění a výměnu vložky lunety Prý zanedbatelná částka při celkové ceně velkého servisu a já na to, že o to vůbec nejde, pochopili... A když už tedy to budu chtít mít fajnový, tak bych je přelíznul při velkém servisu, ale pak je samozřejmě zase otázka času prvních škrábanců a vrypů, které vždycky moc bolí.... Upraveno 9. března 2021 uživatelem African
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se