AndyAaron Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 @Dokusan - dost @harwey - Oranzady jsou neprodejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Ja rano ocelovy objednal a zaplatil. 1217 USD = 26 913 Kč. Jinak je posilaj z Rakouska, takze by to mela byt finalni cena. Pri 250 + 250 kusech taky cekam, ze za chvili nebudou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Celkem dobrej kurz. Jakou máš banku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Hm, slusnej oddil. 27,052 u me banky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 před 17 minutami, Dokusan napsal: Celkem dobrej kurz. Jakou máš banku? před 5 minutami, AndyAaron napsal: Hm, slusnej oddil. 27,052 u me banky... Poslal mi to hodny clovek z kreditky Hello Bank. Jinak Paypal pry nabidl jejich kurzem za 28 016,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Před hodinou, Dokusan napsal: Kolik jsi jich proboha objednal? Jsem zkusil objednat ocelovky bez černé barvy a už jsou pryč...tak asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 My to s @AndyAaron rikali Myslim ze jeste tak o pul druhy byly, tos to snejku fakt nestihl tesne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Tvl, já jsem taková ovce až to bolí ...jinak ze mě to Doxa hrubě nezvládla. Mám ji rád, ale dát jen novou lunetu prostě nestačí. A jsem zvědavej a cenovku, ale ta je vlastně jasná- dvojnásobek Synchronu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Taky objednány ocelové. Ještě jsem to stihnul Za cenu Seiko Diverů s 6r není co řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 před 14 minutami, sashator napsal: Tvl, já jsem taková ovce až to bolí Takze taky objednano nebo jak to mame chapat? Cena u Doxy... Muj tip: pre-order 2 190 USD a pak 2 490. Min to nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 (upraveno) Chápeš to správně, ale aspoň nejsem úplná ovce a jdu do černejch ale budu si muset počkat až do dubna, vy budete vysmátý už teď....a s cenovkou to bude přesně takhle, mě před třemi lety Poseidony se vším vyšly na cca 55tis...a proběhlo to taky vlastně úplně stejně, DPH zaplacený hned, pak přišly hodinky z Vídně bez jakýhokoliv doplatku Upraveno 11. března 2021 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Já jsem ty ocelový také stihl, nicméně si pořád říkám,že jsem měl vzít ty černý. https://swimpruf.substack.com/p/playing-army https://www.watchuseek.com/threads/new-synchron-military.5288331/page-7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 (upraveno) Tak zatim je nas (verejne) 5. 4x ocel a 1x cerny. 1 % produkce, to je slusny! @sashator Jojo, vypada to, ze ocelovejch se dockame velmi brzo. z WUS: Called the customer service line at Synchron and Andy told me they are shipping watches now. It comes standard with a Black Tropic and I changed mine to the Black Isofrane to fit my skinny wrist . Looks like we will all have our watches very soon! Preklad: Volal jsem na zákaznickou linku Synchronu a člověk jménem Andy mi řekl, že hodinky nyní odesílají. Standardně se dodávají s černým tropicem. Já jsem to změnil na černý Isofrane, že to líp půjde k mému hubenému zápěstí. Vypadá to, že budeme mít hodinky velmi brzy! Coz me privadi k myslence jestli neni lepsi Isofrane nez tropic... @Dokusan Tak vem i cerny, ja myslim ze ocelovejch te pripadne nekdo rad zbavi Upraveno 11. března 2021 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Hosi, ja bral cerne. Sice jsem to sem pred tim nepsal, ale ocelovky mam doxy, tak jsem se hecl na cerne. Hlavne kdyz to ma byt Army, tak poradne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 (upraveno) Ja se na to posilani dotazoval pres livechat a presne tohle info mi bylo taky sdeleno. Jinak se naopak tesim na Tropic(tenhle origo jsem jeste nemel a aspon se bude hodit i k Poseidonum), Isofrane byl fajn, ale je hrozne sirokej a to me vadi. Jediny hodinky, na kterejch bych ho snesl, jsou tunaci PS- A všem, co šli do ocelovek, bych radil dokoupit i zelenej tropic, jakej má Jason v recenzi. Sekne jim neskutečně Upraveno 11. března 2021 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 před 30 minutami, sashator napsal: PS- A všem, co šli do ocelovek, bych radil dokoupit i zelenej tropic, jakej má Jason v recenzi. Sekne jim neskutečně Tak zelenej sem v nabídce nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 před 29 minutami, AndyAaron napsal: Hosi, ja bral cerne. Sice jsem to sem pred tim nepsal, ale ocelovky mam doxy, tak jsem se hecl na cerne. Hlavne kdyz to ma byt Army, tak poradne! Kazis mi statistiku, ale holt jsem tipoval. Takze 3x ocel a 2x cerny. Ja nikdy Isofrane nemel, na to jsem byl vzdy lakomej. Ale ten zelenej tropic je fakt nutnost, taky se mi v recenzi desne libil. Ja jen doufam, ze mi nebude vadit odpoctova luneta a vystoupla korunka. Ale myslim ze ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 (upraveno) Tak zrovna ta luneta byla jedním z důvodů, proč do nich jdu. Tvarově budou sice stejný jak Divingstary, ale zbytek už se dost liší. A je pravda, že klasická diver luneta (myšleno nedekompresní) je prostě lepší. A navíc jsem nikdy safírovku neměl, a vlastně ani PVD/DLC pouzdro, budou to takový moje "poprvý" @Dokusan https://shop.synchronwatches.com/product/tropic-strap-2/ ....je pravda, že by si to Rick mohl nějak sjednotit, je to takovej maglajz...těšim se na to zúžení z 20 na 16mm, je to kravina, kterou mám prostě rád a většina výrobců to nedělá Jinak je ještě ani nemám v ruce a už je přesně vidim na oranžovym tropicu Upraveno 11. března 2021 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Zatraceně, to jsem měl zase kam vlézt. Já ty hodinky zkoumal, ale nepochopil jsem ten krok Doxy. Už to nejenom chápu, ale hlásím +1 černé na cestě. S Poseidonama to bude fajn dvojka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Jinak to čtení na watchuseek a celá situace kolem těch hodinek je zábavná sama o sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se