Gilius Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Nevím,je-li tu podobné téma(případně,pod čím je schované).....ale..... přivedlo mne na to auditko o Ruských potápěčských hodinkách,které jsou opravdu......řekněme....monstrózní. NOSÍTE všechny hodinky(alespoň občas),které máte ve sbírce,nebo již některé kousky kupujete s tím,že se na ně budete jen koukat????? Za sebe....snažím se,alespoň někdy,provětrat všechny...... Pokud zde již podobné téma je,tak prosím admina o odstranění.Díky.
Klotzman Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Tak zrovna ty diversky už jsem kupoval s tím, že se asi moc nošením neošoupou. Dokud jsem je neměl v ruce, tak jsem myslel, že by se občas daly vzít, ale naživo to fakt nejde. Ale jinak se snažím provětrat poctivě všechny, třeba každý den jiný, kromě případů když přijdou noví milášci - ti mají pak holt přednost.
smarter Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Moje "sbirka" sice obsahuje jen dvoje hodinky, ale neumim si predstavit, ze bych si koupil neco jen "do poctu" nebo na koukani. Ikdyz, kdyby se nejakym nevysvetlitelnym zazrakem v mem supliku ocitnul platinovy Breguet, pak by moc denniho svetla nevidel Jen sem tam bych si obliknul zupan, zapalil dymku a s monoklem v oku si je natah a seridil
Kyle Case Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Já mám nositelných asi cca 12 kousků. Letecké Prim nenosím vůbec. Ale ostatní nosím podle stylu a barvy oblečení. Momentálně nosím nejčastěji Wittnauer 2002, Rakery, Poljoty a sem tam i Stará Seika.
cigi Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 drtivou většinu svý sbírky primek nenosím. Tak asi 10 kousků ano.
cody Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Ja nosim hodinky jen jedny. Kdyz jsem je stridal, bylo mi lito tech ktere zustali v subleti. A pak jsem stejne myslel na ty ktere zustali doma. Takze mam jedny hodinky hlavni, nejake dalsi s citovou vazbou doma v subleti. A financni rezervu na nakup neceho zajimaveho co se objevi abych si to vyzkousel a pripadne prodal dal.
INA Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Uz sem se bal, ze tohle vlakno bude shrnutim pro ty kdo nosi aji trenky aji slipy... Drtivou vetsinu hodinek kupuji pouze do sbirky, a jen opravdu vyjimecne nektere sbirkove vezmu provetrat, a to jeste pouze ty, ktere maji (pro mne) alespon trochu "nositelny" rozmer, tj. min. 37+ bez korunky. Momentalne jsem si (alespon do leta) zakazal koupit hodinky na noseni (ne do sbirky), protoze uz ted je nestiham vsechny stridat... Ale asi to stejne nevydrzim, protoze uz jsem zacal u jednech "jen tak pro zajimavost" zjistovat dostupnost, cenu atd....
Ghill Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Ja mam take 'useky' zivota kde nosim konkretne hodinky - 2 tyzdne, 2 mesiace a tak. A potom vytiahnem ine, ktore mi viac v tej chvili sedia. drtivou většinu svý sbírky primek nenosím. Tak asi 10 kousků ano.
Gilius Odesláno 14. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Uz sem se bal, ze tohle vlakno bude shrnutim pro ty kdo nosi aji trenky aji slipy... Drtivou vetsinu hodinek kupuji pouze do sbirky, a jen opravdu vyjimecne nektere sbirkove vezmu provetrat, a to jeste pouze ty, ktere maji (pro mne) alespon trochu "nositelny" rozmer, tj. min. 37+ bez korunky. Momentalne jsem si (alespon do leta) zakazal koupit hodinky na noseni (ne do sbirky), protoze uz ted je nestiham vsechny stridat... Ale asi to stejne nevydrzim, protoze uz jsem zacal u jednech "jen tak pro zajimavost" zjistovat dostupnost, cenu atd.... Trenky a slipy jsou mi šumák...... a co tedy vlastně nosíš???Máš nějaké "nejoblíbenější" hodinky??? PS-prozradíš,u čeho "sonduješ"?????
Gilius Odesláno 14. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2008 drtivou většinu svý sbírky primek nenosím. Tak asi 10 kousků ano. Předpokládám,že Primky máš takřka všechny....a nic jiného???? A které nosíš??? Na fotkách ze srazu jsem viděl,že máš Sportky II........
funf5 Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Snazim se nosit vsechny. Mam takovy suplik, kam se vsechny akorat vejdou, rano ho otevru, podivam se co mam na sobe, tim se vyber zuzi a pak uz sahnu podle nalady a take toho, kdy jsem mel ktere naposledy.... Bavi me, ze okoli to nestiha a neustale maji pocit, ze mam nejake nove, pritom je jen tri tydny nevideli Vlastne mam i jedny "sbirkove" - kapesni Junghans, ty jen oprasuji a obcas natahnu...
cali Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Ja mam vsetky kusky nositielne a okrem veci ked pouzitie samo rozhodne (oblekovky sa do bazena nehodia) sa snazim vyvetrat raz za cas vsetky. Proste nemam take ktore by som nemohol alebo hanbil sa nosit.
cigi Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 nosím troje sport II - humberta, pak černé se zelenými indexy a modré, sport I - žluté, linea l.e., diplomat, longines MVS, eterna MVS, fortis cosmonaut, a semotamo i nějaké pozlacené primky, když chci být do zlatova, mám k tomu dvoje opásovaný, ještě výjmečně zlatý pobědy.
ELDA76 Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 No mám doma víc jak 200 kusů PRIMek a nenosím ani jedny. Nosím SWISS MILITARY, sem tam POLJOT a CASIO - PRO TREK. Jo a ještě na pole do brambor nebo na nějakou brigádu si beru KingQuartz.
Onisan Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Všechno co mám napsané v podpisu... Bohužel se mi podařilo teď rozkřísnout sklo u Aristo 55 mm tak ty jsou na chvíli ze hry
BUBÁK Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Všechno co mám napsané v podpisu... Bohužel se mi podařilo teď rozkřísnout sklo u Aristo 55 mm tak ty jsou na chvíli ze hry Pořád se pereš s hodinkama na ruce?
koblih69 Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Nevím,je-li tu podobné téma(případně,pod čím je schované).....ale..... přivedlo mne na to auditko o Ruských potápěčských hodinkách,které jsou opravdu......řekněme....monstrózní. NOSÍTE všechny hodinky(alespoň občas),které máte ve sbírce,nebo již některé kousky kupujete s tím,že se na ně budete jen koukat????? Za sebe....snažím se,alespoň někdy,provětrat všechny...... Pokud zde již podobné téma je,tak prosím admina o odstranění.Díky. Ano nosím všechny, ty co nenosím a mám pocit, že už nebudu obvykle obratem prodávám.
NIGHTinGALE Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 (upraveno) Uz sem se bal, ze tohle vlakno bude shrnutim pro ty kdo nosi aji trenky aji slipy... Drtivou vetsinu hodinek kupuji pouze do sbirky, a jen opravdu vyjimecne nektere sbirkove vezmu provetrat, a to jeste pouze ty, ktere maji (pro mne) alespon trochu "nositelny" rozmer, tj. min. 37+ bez korunky. Momentalne jsem si (alespon do leta) zakazal koupit hodinky na noseni (ne do sbirky), protoze uz ted je nestiham vsechny stridat... Ale asi to stejne nevydrzim, protoze uz jsem zacal u jednech "jen tak pro zajimavost" zjistovat dostupnost, cenu atd.... Jestli jsi začal zjišťovat cenu a dostupnost u těch, o kterých jsi mi říkal, tak to bude taková pecka, že se tohle fórum zatřese a všechny Panerai, Rolex a IWC dobrovolně skočí pod 200 tunovej lis Ale zpět k tématu: Já třeba nikdy neměl na ruce Zodiac Astrografic či Eterna-Matic Anatomic Sevenday. Obojí je NOS stav a jsou zlacené. NOS stavu je mi líto (samolepka na dýnku) a zlacené hodinky neunosím. Od počátku byly pouze do sbírky. A Longines Ultronic (rovněž NOS) jsem měl jen jednou. Ty jsem nosit chtěl, ale prostě je nenosím. Nestály moc, nějakých 600 EUR, takže kvůli ceně to není, ale prostě se na ně raději dívám s krabičce, než na ruce. Vysvětlit to nedovedu. Upraveno 14. října 2008 uživatelem NIGHTinGALE
Gilius Odesláno 14. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Jestli jsi začal zjišťovat cenu a dostupnost u těch, o kterých jsi mi říkal, tak to bude taková pecka, že se tohle fórum zatřese a všechny Panerai, Rolex a IWC dobrovolně skočí pod 200 tunovej lis tak to jsem tedy napjatej.......
Beladona Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 No, a pak je kategorie, kdy člověk kdysi dostal či koupil hodinky k nějakému výročí či příležitosti a dnes už to není takový festival.... Na ruku je nevezme, ale prodat se taky nechce.... No prostě nostalgie zachraňující i nenositelné věci :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se