petr4612 Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 mé oblíbené Vrána a synovci:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MG75 Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 V 21. 3. 2021 v 20:49, farkyostrava napsal: pridam jeste maximalne zajimave becka, nejen ze maji gmt rucku, ale velikost je na becka velmi prelvapiva tj. 43 mm a s tloustkou 12 mm jsou jedny z nejuniverzalnejsich hodinek o kterych vim. tak ty jsou ze mě pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
splitas Odesláno 5. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2024 Mám jen jedny GMT 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 25. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2024 (upraveno) 8F56 strojek, baterka 10 let, perpetual, 20 spy – co víc chtít? Upraveno 25. června 2024 uživatelem misso 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 Mám jen jedny True GMT, ale zase uměj počítat líp, jak já . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 V 25. 6. 2024 v 15:29, misso napsal: 8F56 strojek, baterka 10 let, perpetual, 20 spy – co víc chtít? Korunku na 4-ce? Ale jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 před 46 minutami, OndraPod napsal: Korunku na 4-ce? Ale jsou parádní! Dik, korunka klasicky na trojce vedle data, viz foto. Kolem toho vystupuje ochrana, celkem to splyva. A taky titan, takze ani netahaji za ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 @misso myslim, ze kolega @OndraPod “korunku na 4-ce” napisal ako odpoved na tvoju recnicku otazku “co vic chtit?” 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 před 40 minutami, junior300 napsal: @misso myslim, ze kolega @OndraPod “korunku na 4-ce” napisal ako odpoved na tvoju recnicku otazku “co vic chtit?” Jo, mea culpa, zjevně jsem při reakci byl myšlenkově jinde. Tak přidám aspoň jak hodinky vypadají s invertovanými barvami. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2024 SW 330-1 pak ETA 2893-2 no ješte by to chtělo třeba Miyotu 9075 … zaplať pánbů , že je furt co zkoušet … 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 Jediný, ke kterým snesu najloňák. Ale tady to funguje překvapivě dobře a ještě se mi šetří origo kov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarolLopkar Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 Dnes jedna rýchla z kočíkovania. Seiko SSK001K1. Ku dokonalosti im chýba iba luneta, ktorá sa dá otáčať iba do jednej strany a vode odolnosť 200m. No aj tak som veľmi spokojný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 @KarolLopkar jednosmerna luneta by bola pri GMT malicko kontraproduktivna, aj ked pouzivat by sa to dalo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarolLopkar Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 Bol som zneistený a hneď som sa šiel pozrieť ako to mám na Yemách. Na nich sa otáča luneta iba jedným smerom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 nemas ju len nejako blbo zaaretovanu? tato GMT luneta je obojstranna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 před 2 hodinami, junior300 napsal: @KarolLopkar jednosmerna luneta by bola pri GMT malicko kontraproduktivna, aj ked pouzivat by sa to dalo Suprovky. Ale já mám políčeno na ty bílý . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 GMT Promaster má lunety hned dvě... Otočná je ale pouze ta vnitřní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 před 32 minutami, Corvus corone corone napsal: Suprovky. Ale já mám políčeno na ty bílý . Dik Myslis SSK033? Tie vyzeraju tiez fajn, som na ne zvedavy, ale u mna to vyhrali “batmany”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 (upraveno) Jojo, zrovna ty. Já žádný bílý ještě nemám a s tou tmavou lunetou vypadají suprově. A pokud mají otočnou lunetu, tak budu mít i trojpásmový GMT . Akorát se chci zeptat - jsou to True GMT nebo kanclovky? Upraveno 15. října 2024 uživatelem Corvus corone corone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se