Arthur N. Odesláno 15. října Autor Nahlásit Odesláno 15. října před 13 minutami, Kupa54 napsal: Hra barev na ciferníku. ty jsou krásný, ale vysoký, co?! 1
Kupa54 Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Před hodinou, Arthur N. napsal: ty jsou krásný, ale vysoký, co?! Vzhledem k tomu, že mají průměr 46mm bez korunky to docela ujde. Jen 15mm. Ale je to závaží. 1
Tomino2007 Odesláno 23. října Nahlásit Odesláno 23. října V neděli se jede F1 v Mexiku, tak vše připraveno. 2
Pyromann Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října Moje první Orisy - Aquis v GMT verzi. Na ruce dělají radost už asi týden. Na pohled kvůli GMT působí dost zaplněným dojmem, ale mě se to na nich právě líbí - vypadá to celistvě a na můj vkus ne přeplácaně. Zpracování za mě hodně fajn. 4
hator Odesláno 13. listopadu Nahlásit Odesláno 13. listopadu Já byl dnes vyzkoušet Afrikánce. Někde jsem na ně narazil a nedají mě spát 2
ivok Odesláno 14. listopadu Nahlásit Odesláno 14. listopadu oris big crown propilot hölstein edition 2025 6 1
nickolas Odesláno 14. listopadu Nahlásit Odesláno 14. listopadu Propiloty mám rád od doby co vyšel první model. Dneska bych nevěděl které dřív
hator Odesláno 15. listopadu Nahlásit Odesláno 15. listopadu před 12 hodinami, ivok napsal: oris big crown propilot hölstein edition 2025 Krásná lumi i na spodní straně
bandicoot Odesláno 2. prosince Nahlásit Odesláno 2. prosince Dorazil basic Miláno z WatchGecko. Líbí se mi na tom Bondovky, tak jsem zkusil poor mans variantu. A za mě dobrý. Samotný mesh i celek.
Blackhawk1971 Odesláno čtvrtek v 15:40 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:40 Diver 65, 42mm na novem zavodnim reminku , celkem to ladi 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se