Pivas Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Paradni fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuclik Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Můžu se zeptat - 40 mm? A průměr zápěstí? Jinak za mě paráda!Díky. Omlouvám se za pozdní odpověď, nějak mi nechodí notifikace. Je to 40mm. Zápěstí 18cm, ale tvar "uherák", takže půdorys jen 58mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Pozdě, ale přece A díky za doplňující foto na tahu! V 16. 11. 2022 v 22:44, Stuclik napsal: Díky. Omlouvám se za pozdní odpověď, nějak mi nechodí notifikace. Je to 40mm. Zápěstí 18cm, ale tvar "uherák", takže půdorys jen 58mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 @kybacz toto je krasny kusok Tusim si ani folie este nedal dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Souhlas,moc pekny. Ty bych rad zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 @kybacz no prave, tu odstavajucu foliu bolo vidiet. Navyse sa tam zacne zbierat bordel a bude viac skody ako uzitku. Ale fakt paradne, vobec som ich nepoznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 před 11 hodinami, kybacz napsal: Dnes ne, ale na SEW jsem vytahl svy zelenaky Fakt krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Všem pilotům zdar!Moje první Orisky, Big Crown / ProPilot 41Méně lunety, více hodinek.Dnešní úlovek, turbínovka z Beny v Pařížské,Voda, coffee, holky, i na WC mě pustili f.It, life is short Takhle si říkám, že má vypadat datumovka.Parádně zapozicovaná.Datum přečtu i já slepýšOverSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Přeji pěknou pilotní neděli Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 V 3. 12. 2022 v 21:36, chief napsal: Všem pilotům zdar! Moje první Orisky, Big Crown / ProPilot 41 Méně lunety, více hodinek. Dnešní úlovek, turbínovka z Beny v Pařížské, Voda, coffee, holky, i na WC mě pustili f.It, life is short Takhle si říkám, že má vypadat datumovka. Parádně zapozicovaná. Datum přečtu i já slepýš Over Sent from my iPhone using Tapatalk povedená fotka Gratulace jsou krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Dnes Carl Brashear Chronograph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 @Spongebob díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 Po delší době je příležitost pro orisky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 jedna ze včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Stále a nonstop.. Pěkný svátky chlapáci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Veselé Vánoce Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 v únoru spolu oslavíme 5 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se