Looker1 Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Ranger 39mm Dune white jsou prostě úžasný kousek. Ta barva to zvedá na novou úroveň. Neřvou dokola "hele jaké mám hodinky!!!". Prostě si sedí na zápěstí, měří čas a dělají radost majiteli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Kamil.K Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května V 14. 4. 2026 v 21:23, Jurysat napsal: Tak co říkáte na Monarcha? Za mě nejzajímavější z novinek. Champagne ciferník s California layoutem vypadá skvěle a strojek je pecka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nechci to zde plevelit, ale ...to pouzdro i tah jsou mi trošku povědomé - malinko mi to připomíná moje S8
horskjan Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Black Bay Chrono 39 39mm/13,1mm https://www.tudorwatch.com/en/watch-family/daring-watches/m79310n-0001 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 3
tr0t3l Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Krása, konečne ďalšia značka čo sa nebojí farbičiek
Tenglis Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června ty jo, chrono s touto strojovnou a v 39 mm pouzdře je úplná pecka. Měl jsem klasickou verzi a ta šlapala neuvěřitelně dobře. Akorát na mě byla moc velká... Tohle je ideál. Až na tu žlutou, tedy...
mlsoun1 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Mám velmi rád žlutou barvu na cifernících,rozzáří se celý denDíky za info
Looker1 Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června On 6/3/2026 at 1:15 PM, horskjan said: Black Bay Chrono 39 39mm/13,1mm https://www.tudorwatch.com/en/watch-family/daring-watches/m79310n-0001 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tudor překvapil. Moc se těším na "klasické" barvy ciferníků. Hlavně ta tloušťka je skvělá. Už jsem se skoro rozhodl pro Omegy Moonwatch, ale počkám si...tedy jestli to vydržím...navíc něco mi říká, že Big Block se blíží...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se