Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 950
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

horskjan

Black Bay Chrono 39 39mm/13,1mm 👍 https://www.tudorwatch.com/en/watch-family/daring-watches/m79310n-0001

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Povidláček

BB54 Blue

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Monarch 

Nové keramiky

junior300

A som v prdeli.. 😂

Odesláno
V 14. 4. 2026 v 21:23, Jurysat napsal:

Tak co říkáte na Monarcha? Za mě nejzajímavější z novinek. Champagne ciferník s California layoutem vypadá skvěle a strojek je pecka👍

Nechci to zde plevelit, ale ...to pouzdro i tah jsou mi trošku povědomé - malinko😉 mi to připomíná moje S8

IMG_4037.jpeg.c55508b889b0d5c891899266465ac2e2.jpeg

• po 3 týdnech...
Odesláno

Krása, konečne ďalšia značka čo sa nebojí farbičiek :) 

Odesláno

ty jo, chrono s touto strojovnou a v 39 mm pouzdře je úplná pecka. Měl jsem klasickou verzi a ta šlapala neuvěřitelně dobře. Akorát na mě byla moc velká... Tohle je ideál. Až na tu žlutou, tedy... 🙂

Odesláno
On 6/3/2026 at 1:15 PM, horskjan said:

Black Bay Chrono 39

39mm/13,1mm 👍

https://www.tudorwatch.com/en/watch-family/daring-watches/m79310n-0001

Tudor překvapil. Moc se těším na "klasické" barvy ciferníků. Hlavně ta tloušťka je skvělá. Už jsem se skoro rozhodl pro Omegy Moonwatch, ale počkám si...tedy jestli to vydržím...navíc něco mi říká, že Big Block se blíží...☝️😂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...