Maxel Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 AVI-8 Buffalo Blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty223 Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 Ahoj, má někdo nějakou větší zkušenost se spinnaker? Zajímavý cenovky vzhledem ke specifikaci. safír,automat,slušná lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 Ja som mal Spence. Vsetko by bolo OK, ale nelicovala luneta s indexami, tak isli z domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty223 Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 před 16 hodinami, Roman-ZA napsal: Ja som mal Spence. Vsetko by bolo OK, ale nelicovala luneta s indexami, tak isli z domu. Přesně takovýhle blbostí se trošku obavám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Já mám Wreck a u mne dobrý. Podle mne dobrá kvalita a vše odpovídá specifikaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Mám troje a u mě taky dobrý, zrovna jedny na ruce test lumi večer ve 21h nasvícené, v 5.30 šel krásně odečíst čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Lev & Chuj (Lew & Huey Cerberos) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Limitka od Gavoxu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 před 7 hodinami, HondzaX napsal: Limitka od Gavoxu Ty jsou paradni! Jaka je lumi? Pokukoval jsem po Avidiverech GMT, ale nesebral jsem odvahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Lumi je velice slušná. Tohle je aktuální limitka pro ČR. Avidivery GMT vypadají také moc dobře! Gavox bude o prvním prosincovém týdnu v Praze, tak je můžeš přijít okouknout a vyzkoušet. Podle fotky ty Avidivery vypadají moc pěkně, takže jsem na ně také zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Limitka od GavoxuTo vypadá zajímavě? Dá se koupit? Je to quartz? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 jj, je to quartz - Seiko. Pouzdro má 40 mm průměr, 8 mm na výšku (46,2 lug to lug), pískované pouzdro, a opravdu kvalitně a poctivě vypadající řemen. Na číselníku vlajka a na dýnku hezký gravír. Celkem je 30 kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Tusim ma plynulu sekondovku, vsak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 A kde se dají koupit? Nebo až na výstavě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 @Roman-ZA vteřinovka je klasická - "skákací" @Prochy68 předání je plánované na výstavě, ale předobjednávky lze řešit už dopředu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasss Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Tak se mi microbrandí rodinka pěkně rozrůstá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Wolbrook Skindiver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1985 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Už se s těma Boldrama budu opakovat, ale pořád mě hrozně baví...vzal jsem si je v prosinci na Madeiru a fakt si je užil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Po delší době opět microbrand a zatím mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se