Přejít na obsah

Microbrands na ruce

Snekofon

Doporučené příspěvky

@pauliejMoc pěkné, mrknul jsem na stránky Wolbrooku a zaujaly mě ty jejich skindivery👍🏼 Jen jsem úplně nepochopil, odkud teda aktuálně jsou? Mají "základnu" v US a vyrábějí ve Francii, nebo jsou komplet ve Francii nebo jak tedy? 🤔 

Upraveno uživatelem Caszidy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...
před 2 hodinami, spiderer napsal:

A kdyz uz tady byly i ty AN tak jsem jedny take cvaknul jen datum jsem neupravoval 😉

IMG_5669.jpeg

Tak jsi po nich skočil? :) taky jsem na ně mlsně koukal...ten cifr je top. I ty ručky jsou boží.

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, Spongebob napsal:

Tak jsi po nich skočil? :) taky jsem na ně mlsně koukal...ten cifr je top. I ty ručky jsou boží.

Jj za ty prachy jsem si rekl, ze to zkusit musim a kdyz vezmu zpracovani, detaily a to ze to je swiss made kousek fakt za par korun tak jeste ted koukam jako blazen ze je to mozny ;) nemyslim si ze je busu nosit nejak extra casto, ale vlastne asi by byla skoda je nemit 😁

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, SadClown napsal:

S ručkami souhlasím, ale na barvu "alá Tiffany" jsem už delší dobu alergický (asi kvůli tomu hypu), už vůbec mi nesedí s koženým řemenem a moonphase. Jinak cifr moc povedený.

Tomu asi taky rozumim, prijde mi ze cokoliv tiffany blue by najednou melo byt neco vic, na druhou stranu jak nic tiffany blie nemam, tak jsem rad ze aspon jeden kousek mit muzu a vlastne se mi to libi a funguje to za me spolu dobre ;)

IMG_5672.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...