Caszidy Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září (upraveno) @pauliejMoc pěkné, mrknul jsem na stránky Wolbrooku a zaujaly mě ty jejich skindivery Jen jsem úplně nepochopil, odkud teda aktuálně jsou? Mají "základnu" v US a vyrábějí ve Francii, nebo jsou komplet ve Francii nebo jak tedy? Upraveno 12. září uživatelem Caszidy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Francuzsko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října DWISS at work 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Pilotky od Dekla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října před 23 hodinami, pauliej napsal: Pilotky od Dekla K těm už chybí jen ten Junkers! Parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října V 12. 10. 2024 v 10:52, Kex napsal: K těm už chybí jen ten Junkers! Parádní. Junkers niesu problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října MKII Blackwater na tahu Kovotex Trenčín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října na zkoumání jsem pořídíl tyto AN, v podstatě z dekadentního rozmaru.. zatím se drží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Můžu postnout první microbrand kousek 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října A kdyz uz tady byly i ty AN tak jsem jedny take cvaknul jen datum jsem neupravoval 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Paráda @spidererjá jedu japonskou vlnu - žeru je 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Jooo tohle je taky moc hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 2 hodinami, spiderer napsal: A kdyz uz tady byly i ty AN tak jsem jedny take cvaknul jen datum jsem neupravoval Tak jsi po nich skočil? taky jsem na ně mlsně koukal...ten cifr je top. I ty ručky jsou boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října S ručkami souhlasím, ale na barvu "alá Tiffany" jsem už delší dobu alergický (asi kvůli tomu hypu), už vůbec mi nesedí s koženým řemenem a moonphase. Jinak cifr moc povedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října před 18 hodinami, Spongebob napsal: Tak jsi po nich skočil? taky jsem na ně mlsně koukal...ten cifr je top. I ty ručky jsou boží. Jj za ty prachy jsem si rekl, ze to zkusit musim a kdyz vezmu zpracovani, detaily a to ze to je swiss made kousek fakt za par korun tak jeste ted koukam jako blazen ze je to mozny nemyslim si ze je busu nosit nejak extra casto, ale vlastne asi by byla skoda je nemit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října před 11 hodinami, SadClown napsal: S ručkami souhlasím, ale na barvu "alá Tiffany" jsem už delší dobu alergický (asi kvůli tomu hypu), už vůbec mi nesedí s koženým řemenem a moonphase. Jinak cifr moc povedený. Tomu asi taky rozumim, prijde mi ze cokoliv tiffany blue by najednou melo byt neco vic, na druhou stranu jak nic tiffany blie nemam, tak jsem rad ze aspon jeden kousek mit muzu a vlastne se mi to libi a funguje to za me spolu dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října YEMA 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října @spiderer & @tikzot to jsou parádní kousky. Nad tím Underdog jsem slintal už minule, když se tu objevily produktové fotky. @spiderer ale to nemáš tu měděnou barevnou kombinaci, nebo? @tikzot co to je za brand? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Bohuzel, ja mam Go0fy Panda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se