E36 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Víkendovky na výletě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mustardSauce Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Lorier Neptune II, přezuto na léto. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2022 Limitka od Fine Watches Berlin (model Valentina Rot). Příjemné hodinky v Bauhaus stylu s povedenou barvou cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2022 pepekOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 22. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 22. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2022 Pozdrav z Itálie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 Zelos mako v2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 ako si s nimi spokojny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 Prevelice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 Před hodinou, pauliej napsal: Zelos mako v2 Ty jsou super, ten ciferník je magickej, fakt povedenej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 V 15. 6. 2022 v 19:49, E36 napsal: Ako si s nimi spokojny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 @Roman-ZAale jo, z dlouhodobýho hlediska jsou fajn a asi doma zůstanou, ale rozhodně mají nedostatky: 1) dýnko má asi 0.3mm fakt ostrou hranu (viz foto z netu, dají se o ní hoblovat nehty), která řeže na zápěstí - toto je obecně problém všech Zelosů, co jsem osobně měl, všechny dekory dýnka mají nějaké ostré hrany, stěžovala si na to spousta lidí na skupině, údajně opraveno u titanové verze, ale bylo to úplně to samý, takže šly z domu, evidentně má dost odbyt na to, aby ho to nemuselo zajímat 2) PVD modřený meteorit na přímém slunci a světle vypadá jak zmačkaný modrý alobal, což zase ale kompenzuje nádhernou změnou odstínů a textur při nepřímém světle.. no příště bych asi volil přírodní meteorit, úprava by mohla být víc matná Jinak cajk, lumi je fantastická, strojek se usadil na +0.5 až 2 sekundy denně a celkově se mi líbí design pouzdra a tahu. Co bych bral je spona s beznástrojovou mikroregulací jako na vyšších modelech, ale v téhle cenové kategorii asi nelze očekávat. Kdyby do budoucna začal Zelos nabízet samostatně, tak bych asi dokoupil. Ale přijde mi, že to jde se Zelosem trochu z kopce, poslední dobou chrlí model za modelem, v recenzích je dost často vidět QC problémy i u drahých modelů, holt asi trend dnešní doby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 ja na meterority moc nie som. mne sa paci losos. vsetko licuje a sedi, ako ma? luneta, armovak atd.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Luneta a datumovka mně sedí, armovák Swordfish nemají, stupnice je přímo na cifru. Ale pravidlem to úplně není, na skupině se docela pravidelně vyskytnou ustřelené lunety. Jestli uvažuješ o titanovkách, tak bacha na dvě věci: je to titan bez povrchové úpravy, takže se poškrábe i o vzduch a na kusu, co jsem měl já, bylo vidět, že číňani trochu zápolili s opracováním titanu, hrany byly trochu jak ocucaný bonbón, křivé a u jedné z ochran korunky úplně chyběla vyfrézovaná drážka, prostě jim to ujelo.. možná jsem měl fakt smůlu na kus, protože třeba ty titanové Mako jsou zpracované naprosto precizně. Jo a chod lunety děs.. Za těch 329 USD launch price to ještě jde, ale aktuálních 429 bych za to nedal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2022 Svalbard Tordzhils EJ11 Moje nová akvizice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Smiths Air Ministry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se