Přejít na obsah

Novinky IWC

sashator

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 153
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 18. 11. 2023 v 9:56, Harwey napsal:

Hmmm ... zaujimavý hybrid ale moc sa mi nepáči kombinácia leteckých hodiniek s AMG ala motorsportom, dosť mi to pripomína Tag Heuer (ktorý mám mimochodom rád) Od IWC radšej niečo z rady PORTUGIESER aj keď človek nikdy nevie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • po měsících...
  • Harwey změnil název na Novinky IWC

Jak obdivuju tvar ruček u portuguese, tak u portofin jsem mu zatim furt nepřišel na chuť :) bordeaux dial super, zlaté prvky pod safirem mi k ocelovému pouzdru nepasují tak dobře jako kdyby byly taky z bílého kovu (nemůžu se ubránit srovnání s bordeaux Vulcainy, které mě naučily žrát tuhle barvu ciferníků).

V 2. 12. 2024 v 22:46, Karussell napsal:

Modré jsou moc fajn, a je prima, že se rozšiřuje barevná paleta kolekce, ale za mě jsou mezi novýma Ingama 40 úplně top ty Aqua modrozelený. Jen pro zajimavost: v čem vidíš u modrých ten jiný level? Jde jen o Tvou preferenci barvy nebo je tam ještě něco navíc, co nevidím?

Odkaz ke komentáři

Je to jen osobní preference, měl jsem předchozí 3239 referenci Laureus s modrým cifrem a navy je navíc moje oblíbená barva...

Musím ale uznat, že naživo jsou ty aqua fakt krásný a daleko hezčí, než na fotkách. Je tam jedna zaijímavá odlišnost mimo ciferník - aqua mají jako jediná varianta cifru leštěný středy tahu 🙂 

1.thumb.jpg.da56098f64d78717cbbca506f5cfe44b.jpg

Upraveno uživatelem Karussell
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 11. 1. 2025 v 11:15, Karussell napsal:

Je to jen osobní preference, měl jsem předchozí 3239 referenci Laureus s modrým cifrem a navy je navíc moje oblíbená barva...

Musím ale uznat, že naživo jsou ty aqua fakt krásný a daleko hezčí, než na fotkách. Je tam jedna zaijímavá odlišnost mimo ciferník - aqua mají jako jediná varianta cifru leštěný středy tahu 🙂 

1.thumb.jpg.da56098f64d78717cbbca506f5cfe44b.jpg

Mě se mega líbí v té zelené 😍 Ovšem u AD těch 334 klacků je dobrý nesmysl, naštěstí IWC není Rolex a dá se s cenou vcelku dosti hýbat. Jsem zvědavý kdy představí nový Aquatimer, už je na čase 😁

33d004a4-73df-419b-8bc3-48c7d5a36fb2@ w1920.jpg

Odkaz ke komentáři

Jsou to super hodinky, v poslední době mi nedají spát :D Naštěstí teď nejsem v situaci, kdy bych si je mohl dovolit, tak to alespoň můžu studovat. Osobně bych šel do bílých, cena na Chrono24 pomalu padá někam k 10k EUR. Uvidíme, jestli najde dno ještě níž. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...