Tomak Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března před 42 minutami, Tomas8 napsal: …a ještě je sem šoupnu i zezadu. Princ tam je, ale chybí mu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Chudák liška asi vběhla do tourbillonu 1
Monkey Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna (upraveno) Za mě jedny z nejzajímavějších novinek na letošních WaW. Nejvíc mě zaujal věčný kalendář s Ceralume pouzdrem a jejich pojetí vesmírných hodinek, které jakoby vypadly z Kubrickovi Space Odyssey (ceny ale raději nekomentuji ) https://www.iwc.com/eu-en/watches/watches-and-wonders Upraveno 14. dubna uživatelem Monkey
Radek Cigi Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Letošní W&W novinky (je jich několik), ale vybral jsem dvoje z edice Le Petit Prince: Ocel 41 a 43 mm Bílá keramika 41,9 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek Cigi Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Těžko říct, jak na tom bude udržitelnost čistoty té bílé keramiky - myslím pouzdra?! Ta guma asi dostane zabrat (pot, prach...)
Tomak Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Mne bílá keramika zaujala už na produktových fotkách u loňských modelů, ale naživo mi to vůbec nesedlo, až moc divné až moc jakoby plastové Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mcmartini Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Ešte jeden kúsok z kolekcie Le Petit Prince. 36mm a bez dátumu. Nádhera a ja ich chcem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
nizkotucnytvaroh Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Těch kousků z edice Petite Prince bylo víc... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Friday Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna ty klasický pilotky Le Petit Prince 36, 40 mm jsou naprosto fantastický!
Axel Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června (upraveno) V 19. 4. 2026 v 14:34, Radek Cigi napsal: Letošní W&W novinky (je jich několik), ale vybral jsem dvoje z edice Le Petit Prince: Ocel 41 a 43 mm Bílá keramika 41,9 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak jsem měl možnost během týdne vyzkoušet na letišti a musím říct, že jsou úplně super Krásný chrona, pecka.. Jen tu gumu bych vyměnil za hnědý řemen ideálně s překlápěčkou.. 41mm na zápěstí 18cm v pohodě, snad jen škoda, že nejsou nižší. Obsluha u Bucherera velice příjemná a ochotná Upraveno 19. června uživatelem Axel 1
Looker1 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Le Petit Prince Chrono 41mm jsou úžasné. Ještě kdyby byly o trochu tenčí prosím
lukassob Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července IWC Ingenieur 35 mm Pool. Světle modrozelený číselník. Letní barva. Vypadají dobře. https://timeandtidewatches.com/iwc-ingenieur-35-pool-dial-introducing/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se