Bluewalker Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Zdarec, po delší době jsem zase objevil favorita pro mé 17cm velké zápěstí: buď jednoduchý http://www.gnomonwatches.com/Ollech&WajsMP2824-2.htm nebo chronograf http://www.gnomonwatches.com/Ollech&WajsToledo.html má někdo zkušenost?
Návštěvník YPO Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 když si připlatíš o několik málo stokorun víc tak máš parádní sinn ve stejném duchu o třídu možná o dvě, výš
cigi Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 (upraveno) Ty YPO, nevím, kde bereš ty dvě třídy výš. Souhlasím, že sinn dělá hezčí chronografy, než tyhle, ale ty jednoduchý od ollechů jsou třída s historií, prostě military jak se patří. Navíc obě firmy dělají krásný a jediný dvoje opravdový navitimery ! , kde je midloch? Takže u mě fifty fifty, tedy až tu lemánii 5100 - tam je sinn vepředu, uznávám. Takže bych, bluewalker, IHNED napsal Kubsonovi a bral ty horní military ! Kdybych to byl úplně já, bral bych asi ty s AS 2063, ale nešť! Upraveno 16. října 2008 uživatelem cigi
Návštěvník YPO Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Ty YPO, nevím, kde bereš ty dvě třídy výš. Spouhlasím, že sinn dělá hezčí chronografy, než tyhle, ale ty jednoduchý od ollechů jsou třída s historií, prostě military jak se patří. Navíc obě firmy dělají krásný a jediný dvoje opravdový navitimery ! , kde je midloch? Takže u mě fifty fifty, tedy až tu lemánii 5100 - tam je sinn vepředu, uznávám. cigi až se na Tebe v noci rozsvítí respektive nerozsvítí tahle pofidérní luminiscence tak nebudeš pět ódy a věř, že vím o čem píšu
cigi Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Dyť píšu - řádný military, nic do salónu...... jasně, že to nejsou fortisky .
kubson Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 cigi až se na Tebe v noci rozsvítí respektive nerozsvítí tahle pofidérní luminiscence tak nebudeš pět ódy a věř, že vím o čem píšu za 4,5 s dépéhá to svítí až moc ne, díval jsem se na ně znova a připadají mi vpohodě
Návštěvník YPO Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 za 4,5 s dépéhá to svítí až moc ne, díval jsem se na ně znova a připadají mi vpohodě jj .... za ty prachy to svítí až dost - pokud se Ti chce tak vyrob fotku -- ručky jsou dobré (to je asi podstatné) ale ten číselník svítí naplno asi 20 vteřin a pak je to "mrtvola"
Viktor Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Ollechy MP, jedny z mejch prvních, to bylo radosti, když dorazily z Anglie od RLT, ty jejich ručky, úplně jako BlancpaiN, k nim novej řemínek Concord z Koscomu, domácí zmatnění leštěný spony, pak olivovej NATO pásek, otravování lidí, který to vůbec nezajímalo, vojenskou tradicí O&W a výhodama mechanickejch hodinek atakdál, vždyť to skoro všichni znáte sami . Pak jsem je prodal a koupil si dražší. A znova. A znova.
Bluewalker Odesláno 18. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2008 ty první mám kdyžtak skladem šlo by do nich dát průhledný dýnko? A kožený černý řemen?
kubson Odesláno 18. října 2008 Nahlásit Odesláno 18. října 2008 šlo by do nich dát průhledný dýnko? A kožený černý řemen? dýnko s průhledem výrobce nedodává, vystrouhat by jej by počítám bylo dražší než samotné hodinky. jde na ně dát jakýkoli černý řemen 18mm
Hugo14 Odesláno 18. října 2008 Nahlásit Odesláno 18. října 2008 Ty MP2824 mám. Plná spokojenost. Beru je jako outdorové hodinky. Svítí dostatečně (ručky mají luminovu, ciferník je potištěn tritiovou barvou), přehledné a čitelné za všech podmínek. Na ruce sedí dobře, jsou lehké, nízké. Nevýhodou je, že kvůli snížení ceny prostě nemají "vychytávky" jako třeba signovanou korunku a podobně. Co mi psali z RLT, tak je OW dodává bez řemenů, krabiček a papírů. To si doplňují jednotliví prodejci. Taky způsob, jak snížit náklady.
cali Odesláno 18. října 2008 Nahlásit Odesláno 18. října 2008 O&W na zaciatok myslim dobre.... jedny z najlacnejsich hodiniek (rozumej hodiniek ktore chronomagistu neurazia) pokial ide o military historiu tak ta tam samozsrejme je ale nie som si isty kolko ma spolocneho s dnesnou firmou a jej vlastnikom povedal by som ze skor menej nez viac. mam od nich divery s tritiovou farbou Coguar a musim povedat ze za ten peniaz je to dobry kauf ale so SINNom FORTISom ale co je horsie ani s Hamiltonom sa porovnavat nedaju.... za seba mozem povedat ze napr tie moje Coguary dorazili od gnomonwatches s uvolnenym strojom a spatne vylisovanou vlozkou drziacou stroj (aj s opravou u mechana za 400 stale hodnotim ako dobra kupa) ...a myslim ze clenov co mali s OW sem tam drobne problemy bolo viac... cim netvrdim ze u drahsich znaciek tieto problemy nie su. Neviem, (nezistoval som) ako je to s pripadnym autorizovanym servisom v CR nechcem krivdit ale pocitam ze ziadna slava Proste ak clovek trva na mechanike chce usetrit ale potesi ho napis swiss made tak OW je podla mna dobra volba ale chronomagici v pokrocilom stadiu postihnutia si uz u OW asi moc nevyberu.
Bluewalker Odesláno 18. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2008 dýnko s průhledem výrobce nedodává, vystrouhat by jej by počítám bylo dražší než samotné hodinky. jde na ně dát jakýkoli černý řemen 18mm Díky za info, a ty Toledo MKIII Chronograph by jsi taky mohl objednat? Na kolik by cca vyšly?
kubson Odesláno 18. října 2008 Nahlásit Odesláno 18. října 2008 Díky za info, a ty Toledo MKIII Chronograph by jsi taky mohl objednat? Na kolik by cca vyšly? 16200,- s daní
kubson Odesláno 18. října 2008 Nahlásit Odesláno 18. října 2008 pokial ide o military historiu tak ta tam samozsrejme je ale nie som si isty kolko ma spolocneho s dnesnou firmou a jej vlastnikom povedal by som ze skor menej nez viac. starej Wajs je pořád ten stejný Wajs..
ego alter Odesláno 18. října 2008 Nahlásit Odesláno 18. října 2008 presne wajs je wajs, vse myslim delaji ve svajcu, ale neco jakoby v posledni dobe nefungovalo na vystupni kontrole...za posledni pulrok jsem poridil asi dvoje ollechy a na obou byly drobne defekty.....neco podobneho jsem se i docetl na zahranicnich forech....je to velka skoda,protoze jinak jsou to ve svoji tride bezva hodinky! to bez diskuzi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se