Balthus Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Hodím vám do tý Murphy série vidle s Cooprovkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Právě jsem zapomněl, že mám na ruce Murphy a šel jsem vykoupat Blaženu která byla celá od bahna. A ona blbka zase protestovala, když jsem se pak podíval na hodinky tak ve mě zatrnulo - udělala mi z nich mudmastery, po opláchnutí dobrý. Nějaký vlasovky na leštěný lunetě, ale naštěstí žádný škrábance přes brus, ani těch vlasovek není moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Kulatý hodinky jsou nuda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Tohle je tak výstřední, že by mi ani ta černá barva nevadila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon.hades Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 V 14. 12. 2023 v 8:44, Ivan Lelák napsal: Mimochodem, všimli jste si té zvláštní úpravy na sklíčku, jak občas hází takové zlatavé odlesky? Nevíte co to je? Nevím co to je, ale pár lidí mi tvrdilo, že nejsou černé, ale hnědé, asi ten zlatavý odlesk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus24 Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Mám je rád. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 V 16. 12. 2023 v 17:25, Radek124 napsal: Kulatý hodinky jsou nuda... Hodinky s jednou korunkou jsou nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Ty jsi Švéd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Kolegovia, prajem Vám pokojné Vianoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Velmi sa vytesujem, v piatok dorazili No nie su sexi? Toto je prva foto mojich asi definitiviek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Ještě lepší by byly jako ručně natahovací. Já si na vánoce pořídil jedny německé Laco a po vánocích si už zamluvil tydle 50 mm mega Hamiltony na ruční pohon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Laco a Hamilton...to je slušná kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Co se vojenských hodinek týče, tak je to jasné. No, možná ještě Waltham, který teď dělá skvělé a dostupné pilotky. IWC to už je jiná cenová kategorie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Dnes zase, a dufam, ze nadlho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Jak jsou ty hodinky velký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna před 7 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Jak jsou ty hodinky velký? Ak myslis moje far cry 6, tak su to 42 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Jen pokus, zda by tudy nemohla vést další cesta. Pocit z nich byl nebezpečně pozitivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se