Jump to content

Jaké Hamiltony máte dnes na ruce?

OWG

Recommended Posts

před 1 hodinou, Balthus napsal:

Zajímavý! Co je to za referenci a kde je víc fotek? 😄 

Jj jsou to ty Pioneery jak psal kolega výše. Momentálně se s nimi seznamuji, takže fotky sem teď budu určitě přidávat... 😄

před 17 minutami, Kulm napsal:

Mimochodem, jak se u nich vůbec mění řemínek? Vždycky to pro mě byla docela záhada. Nemusí se to nějak šroubovat?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kdepak jsou tam normální stěžejky, ale skryté pod tím řemenem. Jak jsou ty ouška zaoblená dovnitř, tak to není vidět. Také jsem se na to ptal při koupi. Bál jsem se, že nepůjde vyměnit vůbec, ale jde tam dát jakýkoliv 22mm řemen. 😉

Nikdy bych si nemyslel, že rozměr 42mm bude působit tak obrovsky. U jiných modelů a jiných značekve mám pocit, že jsou poloviční. Jsou to pořádné orloje 😁 a jejich čitelnost je famózní!

IMG_2261.jpeg

V 30. 11. 2023 v 20:21, kaktusář napsal:

tyhle qarzky mají jakoby jednoduchý vzhled, nicméně při různém světle vypadá pokaždé jinak. a jsem nadšen z přesnosti. zatím za 2 měsíce nulová odchylka

5FE9D6BE-85B9-4A03-9407-705B991FEBAA.jpeg

EEBDAE43-FD79-4053-809F-D6AE9AE211C6.jpeg

Velmi pěkný kousek a fotky též

před 2 hodinami, childe napsal:

Velmi pěkný kousek a fotky též

díky, dlouho jsem se přemlouval a mám pořád výčitky, kolik jsem za ně utratil, ale chtěl jsem mít kvalitní quarz s funkcí EOL, tak jsem nakonec do nich šel.. nevýhodou pro někoho taky může být absence antireflexu, ale zas to dělá ty pěkné estetické efekty... jinak čitelnost je super, o dost lepší, než murphy :))