Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 6 hodinami, Kamil.K napsal:

...ty jsou tak škaredé až jsou zajímavé😉...promiň taurus24

Jako jo, sám bych je určitě nechtěl, ale potkat je na někom, tak jim asi poklonu vyseknu 😄

Posted

No to já asi taky, ... že má větší koule než já ( a většina ostatních).

Posted (edited)

…ať tu nevisí jen moje prndání - Khaki Fieldy automaty 38mm, aspoň takto vytažené z krabičky 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Kamil.K
Posted
V 9. 2. 2024 v 12:48, Kamil.K napsal:

...ty jsou tak škaredé až jsou zajímavé😉...promiň taurus24

Kecy! 🙂 V reálu jsou to krásné oblekovky s úžasně vypouklým safírem, příjemných rozměrů.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

Edit: datum jsem si už opravil 😀

Edited by Balthus
Posted (edited)

Nevím proč, ale mě se tenhle styl daydate fakt nelíbí, navíc je to hrozně daleko od sebe. Ještě že máme Seiko, které první přišlo s daydate v jednom okně, třeba u Xwindů vlevo je naprosto cool. I když tohle slovo mladší generace nerad používám.

Edited by Jiří Sedlák
Posted

Chcel som vymeniť remeň za oceľ a omylom som rozobral sponu. Samozrejme mojími gramblavými rukami som potom  zlomil strunu. Vymedzil som priestor gumou a celkom to funguje. Návod pre tých, ktorým nevyhovuje na X- Windoch autoregulácia na spone.

Posted

Já si tě žádný Hamiltony na ruku chvíli nedám, poslal jsem je na kontrolu do Onyxu protože končí záruka a úplně se mi nelíbí zvuk, když s nima zahrkám a taky na regulaci a hlavně antireflex. Pak se pochlubím výsledkem.

Posted
před 4 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Já si tě žádný Hamiltony na ruku chvíli nedám, poslal jsem je na kontrolu do Onyxu protože končí záruka a úplně se mi nelíbí zvuk, když s nima zahrkám a taky na regulaci a hlavně antireflex. Pak se pochlubím výsledkem.

Bezva, na to jsem zvědav, aji na cenu, mám to v plánu taky 😀

Posted

Shodou okolností jsem si je včera objeddnal ale v bílé barvě. Trošku mrzí to min. sklíčko.