Janseda Posted March 12 Report Share Posted March 12 To jo, ale s tím nic neuděláš. Jsem pozitivně překvapený ze strojku, za tři dny pouze +1 vteřina. Pošli pak fotku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladvach Posted March 12 Report Share Posted March 12 Jo, pošlu, ale až 15.4. . Tam kde kupuji je musí objednat a dodací doba je až pět týdnů. H50 strojek mám dvoje Hamilton. A kdysi mi to chcíplo za jeden den, ale teď mi strojek chodí až 84 hodin. Natahuju to na 90 až 95 půl tahů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur N. Posted March 13 Report Share Posted March 13 Khaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladvach Posted March 15 Report Share Posted March 15 S titanovým tahem Orient za šestnáct stovek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted March 15 Report Share Posted March 15 Proč ne, mě se povedlo s minimem broušení a ohýbání dopasovat tah původně pro SKX nejdřív na Seiko fieldy a pak jsem ho hodil na Murph 42 a padl jim ješte líp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladvach Posted March 15 Report Share Posted March 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted March 17 Report Share Posted March 17 K bronzovkám mi sedí víc hadr nebo kůže. Stříbrný lesklý tah mi opticky přebíjí bronzové pouzdro jako takové. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladvach Posted March 17 Report Share Posted March 17 On má takovou zvláštní stříbřitou barvu. Takovou, ne úplně šajny.. Normálně by to asi přebilo, ale to pouzdro je pořád velmi syté. Uvidíme, jak to bude vypadat, až se mi připadne vyblije - to mám ještě u toho hodináře pro sicher jeden titan tah ( matný ). Sehnal mi ho za kurevsky dobrou cenu. Chce za něj 1.100 Kč s DPH. Asi ho vemu - za tu cenu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
taurus24 Posted March 27 Report Share Posted March 27 Právě dorazily... Čekám, až se mi z lázní vrátí mé oblíbené BelowZero, tak jsem neodolal. Pokukoval jsem po nich dlouho. Na živo ještě krásnější. Jsem moc zvědavý na strojek H 10, co předvede. Tak tedy Hamilton - Khaki Navy - H77825331 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balthus Posted March 28 Report Share Posted March 28 Vrátil jsem je na tah a hned jsou to zase chlapácký hodinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janseda Posted March 29 Report Share Posted March 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladvach Posted March 29 Report Share Posted March 29 Já na ně čekám, až dorazí ( bílá varianta ). Ten ciferník je takový zrnitý nebo čistý? Na fotkách vypadá, že je na něm struktura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janseda Posted March 29 Report Share Posted March 29 Je na něm zrnitá struktura. Kdyžtak koukni na netu, líp to stejně nevyfotím Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladvach Posted March 29 Report Share Posted March 29 O modré jsem taky uvažoval, ale bílý podklad je lepší na rychlé odezírání, aspoň pro mě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almi Posted March 30 Report Share Posted March 30 prezul som Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted April 7 Report Share Posted April 7 Mimozemšťan a jaro Link to comment Share on other sites More sharing options...
r5m Posted April 8 Report Share Posted April 8 Vypadají na ruce moc hezky!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kork74 Posted April 10 Report Share Posted April 10 (edited) HAMILTON je rozhodně trefa do černého(modrého a červeného) Edited April 10 by kork74 Fotka zaostřená na hodinky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stodic Posted April 11 Report Share Posted April 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacifer Posted April 12 Report Share Posted April 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts