Jump to content

Jaké Hamiltony máte dnes na ruce?

OWG

Recommended Posts

Taky máte hodinky, který jste uvažovali že už několikrát prodáte, ale prostě prostě ne a ne to udělat?
25 kamenů a kur. přesnej power horse H-10 (Powermatic 80 bez plastových součástek).
Mám tenhle 25 strojek ještě v Certina DS Action Diver, a to jsou taky skvělý hodinky.

7ecd5f221216f84e3a43d33cf6698b3d.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

před 9 hodinami, chief napsal:

už několikrát prodáte

já to udělal a zas vrátil a zas udělal a zas vrátil... x krát....

jakmile jsou totiž hodinky v prodeji, tak toho začnu litovat a čím dýl tam jsou, tím víc roste napětí a pak je prostě musím stáhnout... když jsem prodal murphy, tak jsem si nakonec musel koupit jiné hamiltony - jako náhradu.... jakmile něco koupím, už to nedokážu dát pryč... s přibývajícími hodinkami mi roste schizofrenie a tak se motám v kruhu... prostě chronomagořina... většina hodinek je velmi krásných :) nejde se jich prostě jen tak zbavit.

17 hours ago, kaktusář said:

já to udělal a zas vrátil a zas udělal a zas vrátil... x krát....

jakmile jsou totiž hodinky v prodeji, tak toho začnu litovat a čím dýl tam jsou, tím víc roste napětí a pak je prostě musím stáhnout... když jsem prodal murphy, tak jsem si nakonec musel koupit jiné hamiltony - jako náhradu.... jakmile něco koupím, už to nedokážu dát pryč... s přibývajícími hodinkami mi roste schizofrenie a tak se motám v kruhu... prostě chronomagořina... většina hodinek je velmi krásných :) nejde se jich prostě jen tak zbavit.

taky uz se mi to stalo, s tim znovu koupenim... 2x 😅🙈

• Like 1

Nějak nám ty Háčka skomírají, to je přes léto nikdo nenosí? 😀😀 musím se pochlubit novým řemínkem 😀

IMG_3533.jpeg

IMG_3535.jpeg

IMG_3534.jpeg

Murph jsou super, dostaneš chuť na pilotky, dáš kůži, máš pilotky. Dáš tah, máš trochu větší univerzály, dáš původního krokouše a můžeš do obleku, pokud nemáš úplně malou ruku. A pokud máš malou ruku, furt máš pilotky😁

IMG_20240722_221949.jpg

IMG_20240722_220717.jpg

• Upvote 2

V 11. 7. 2024 v 10:56, Radek124 napsal:

image.thumb.jpeg.6a3690ddafa9ccc57f86b7b7e0114a6d.jpeg

Ty Ventury jsou kus hodinek, ale fakt pěkný.

42 Intra Maticy čekají na nového aligátora..Tady těch 42mm jsou fakt jako 44+. Hodně to dělá velikost ciferniku a asi 48/49 lug to lug.

IMG_3335.jpeg