Frantik Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Taky jedu tohle duo a stačí mi to :-)Zatím.Nemám tam Mudmastery, ale ty nepočítám mezi hodinky :-)
StefanM Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Veľmi dobrá dvojka. Mat väčšie zápästie, tak to mám podobne.
M3maniac Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Keepre su na foto, ostatne odpocivaju v inej hodinkovnici ...som spokojny rodina2.jpgMoc pěkná rodinka, ty pandy tiše závidím :-)
Venus Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2020 Většinu jsem seřídil a když to vidím vše pohromadě (no, upřímně, úplně všechno to stejně není...), tak si říkám, že bych měl asi sám sobě vyhlásit STOP stav Horní řada zleva:Audemars Piguet, Glashutte, Oris, Hamilton, Girard Perregaux , Tudor Dolní řada zleva:Festina, Swatch, Prim, JVD, Tissot, Porsche Design by IWC, Maurice Lacroix, Stempo IMG_20200329_150441.jpgTo seš ty?
Vortex-Tempus Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2020 Dnesny stav takto... este STOWA Flieger na ruke a nejaky G-Shock v supliku...
MíraMíra Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2020 Těžký rozhodnutí, co ráno vzít na ruku.
kolky87 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2020 Nádhera wau Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
Liqid Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2020 Dnešní radost. Dá se tenhle cestovní futrál někde sehnat? Vím, že ho dávají v Koscomu, ale hodinky kvůli tomu kupovat nechci.
Emiliano Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2020 Nevím. Já ho dostal s hodinkama, tak už jsem ho jinde nesháněl. V Koscomu jej údajně samostatně neprodávají.
Vladino125 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2020 Presne ako Mira píše, rana musia byt ťažké.
Vortex-Tempus Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2020 Hej rana su tazke... otvorim watch box a prve co ma napadne je ze ved ja nemam co na seba... Ale som na odvykacke... este pred rokom toho bolo skoro 2 x tolko...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se