Monolith Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Tomu rikam Rolex game dohrana az do konce Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 před 2 hodinami, Monolith napsal: Krásnej setík Ty čokoládový gmt jsou boží.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 před 7 hodinami, Monolith napsal: krasa nesmirna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 15 hours ago, Karussell said: Tomu rikam Rolex game dohrana az do konce Parada 13 hours ago, Spongebob said: Krásnej setík Ty čokoládový gmt jsou boží.. 8 hours ago, jenik77 said: krasa nesmirna! Panove vsem velke diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 @Monolith musim suhlasit s kolegami, krasa. Takmer by sa pytalo povedat, ze by som nic nemenil. Ak sa mozem opytat, kolko to tak trvalo “nasyslit” taky nadherny set. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 1 hour ago, junior300 said: @Monolith musim suhlasit s kolegami, krasa. Takmer by sa pytalo povedat, ze by som nic nemenil. Ak sa mozem opytat, kolko to tak trvalo “nasyslit” taky nadherny set. Diky! Trvalo to zhruba 3,5 roku a vsechno oficialne pres AD, coz vnimam jako plus. Co se tyce zmen nebo dalsich kousku, tak premyslim, kam dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 před 2 hodinami, Monolith napsal: Diky! Trvalo to zhruba 3,5 roku a vsechno oficialne pres AD, coz vnimam jako plus. Co se tyce zmen nebo dalsich kousku, tak premyslim, kam dal. Zohnať túto parádnu zbierku od AD za 3,5 roka je skoro z ríše snov, takže palec horeto musí byť AD tvoj dobrý kamarátmne keď sa podarí 1 ks ročne tak som happy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 @Monolith dik za odpoved. Ako pise kolega predo mnou, sakra dobre skore 3,5r. Gratulujem a uzivaj k spokojnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 9 minutes ago, Campino said: Zohnať túto parádnu zbierku od AD za 3,5 roka je skoro z ríše snov, takže palec horeto musí byť AD tvoj dobrý kamarátmne keď sa podarí 1 ks ročne tak som happy 4 minutes ago, junior300 said: @Monolith dik za odpoved. Ako pise kolega predo mnou, sakra dobre skore 3,5r. Gratulujem a uzivaj k spokojnosti. Neni to vsechno z jednoho AD a ani z jednoho statu, byla to honicka. A take to bylo v dobe, kdy nebyl moc problem se zapsat, ted by to bylo skoro nemozne. Vtipne je, ze nektere AD se neozvali ani po vsech tech letech.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 před 37 minutami, Monolith napsal: Neni to vsechno z jednoho AD a ani z jednoho statu, byla to honicka. A take to bylo v dobe, kdy nebyl moc problem se zapsat, ted by to bylo skoro nemozne. Vtipne je, ze nektere AD se neozvali ani po vsech tech letech.. aj tak je to parádička a krásna zbierkapripájam sa ku gratulácii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Moje TH 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Takže nyní takto. Jsem velice spokojen a nadšen ze své skromné sbírky 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 12 hodinami, Pozorovatel napsal: Takže nyní takto. Jsem velice spokojen a nadšen ze své skromné sbírky Podľa mna veľmi pekná rodinka. Máš tam všetko a k tomu pomerne nadčasové hodinky gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna @actionman1 díky, ale všechno tam nemám, protože někdo by mohl namítat, že tam chybí flígry, fieldy, chrona nebo echt oblekovky na krokodýlí kůži. A ačkoli se mi některé kousky z výše jmenovaných kategorií líbí, tak k mému stylu to prostě nesedí a já bych je nosil jenom zřídka, pokud vůbec. Jsem prostě potápkový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 17 hodinami, Pozorovatel napsal: @actionman1 díky, ale všechno tam nemám, protože někdo by mohl namítat, že tam chybí flígry, fieldy, chrona nebo echt oblekovky na krokodýlí kůži. A ačkoli se mi některé kousky z výše jmenovaných kategorií líbí, tak k mému stylu to prostě nesedí a já bych je nosil jenom zřídka, pokud vůbec. Jsem prostě potápkový Vsetko nie je o tom, ze mat z kazdeho typu a druhu hodiniek nejaky kus. Ide skor o to, ze mat kusy ktore vies unosit a vykryju Ti kazdu prilezitost. A to co na foto vidim si myslim, ze do tejto kategorie spada. Aspon za mna by to tak kludne bolo. Ja som musel mat stale v zbierke len hodinky, ktore realne aj nosim, inak museli ist prec. A vobec neslo o to, ci mi tam ostanu 4 chrona a nic viac, alebo 5 potapiek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna (upraveno) Trochu jsem redukoval a tohle zbylo… ale nevím jestli je to finále… Upraveno 25. ledna uživatelem LovecK 9 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna To by šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Vyberám si z výkladu od LovecK Zenith, Momaca , Daytony a ušaté hodziny do každej rodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna PRIMa rodinka 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se