Přejít na obsah

Rodinné foto

Kalifx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

1 hour ago, junior300 said:

@Monolith musim suhlasit s kolegami, krasa. Takmer by sa pytalo povedat, ze by som nic nemenil. 👍🏻😁 Ak sa mozem opytat, kolko to tak trvalo “nasyslit” taky nadherny set.

Diky! Trvalo to zhruba 3,5 roku a vsechno oficialne pres AD, coz vnimam jako plus. Co se tyce zmen nebo dalsich kousku, tak premyslim, kam dal. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Monolith napsal:

Diky! Trvalo to zhruba 3,5 roku a vsechno oficialne pres AD, coz vnimam jako plus. Co se tyce zmen nebo dalsich kousku, tak premyslim, kam dal. 

Zohnať túto parádnu zbierku od AD za 3,5 roka je skoro z ríše snov, takže palec hore👍to musí byť AD tvoj dobrý kamarát😉mne keď sa podarí 1 ks ročne tak som happy😄

Odkaz ke komentáři

9 minutes ago, Campino said:

Zohnať túto parádnu zbierku od AD za 3,5 roka je skoro z ríše snov, takže palec hore👍to musí byť AD tvoj dobrý kamarát😉mne keď sa podarí 1 ks ročne tak som happy😄

4 minutes ago, junior300 said:

@Monolith dik za odpoved. Ako pise kolega predo mnou, sakra dobre skore 3,5r.  Gratulujem a uzivaj k spokojnosti. 👍🏻

Neni to vsechno z jednoho AD a ani z jednoho statu, byla to honicka. 😃 A take to bylo v dobe, kdy nebyl moc problem se zapsat, ted by to bylo skoro nemozne. Vtipne je, ze nektere AD se neozvali ani po vsech tech letech.. 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, Monolith napsal:

Neni to vsechno z jednoho AD a ani z jednoho statu, byla to honicka. 😃 A take to bylo v dobe, kdy nebyl moc problem se zapsat, ted by to bylo skoro nemozne. Vtipne je, ze nektere AD se neozvali ani po vsech tech letech.. 

aj tak je to parádička a krásna zbierka👍pripájam sa ku gratulácii😉

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

@actionman1 díky, ale všechno tam nemám, protože někdo by mohl namítat, že tam chybí flígry, fieldy, chrona nebo echt oblekovky na krokodýlí kůži.

A ačkoli se mi některé kousky z výše jmenovaných kategorií líbí, tak k mému stylu to prostě nesedí a já bych je nosil jenom zřídka, pokud vůbec.

Jsem prostě potápkový 😊

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, Pozorovatel napsal:

@actionman1 díky, ale všechno tam nemám, protože někdo by mohl namítat, že tam chybí flígry, fieldy, chrona nebo echt oblekovky na krokodýlí kůži.

A ačkoli se mi některé kousky z výše jmenovaných kategorií líbí, tak k mému stylu to prostě nesedí a já bych je nosil jenom zřídka, pokud vůbec.

Jsem prostě potápkový 😊

Vsetko nie je o tom, ze mat z kazdeho typu a druhu hodiniek nejaky kus. Ide skor o to, ze mat kusy ktore vies unosit a vykryju Ti kazdu prilezitost. A to co na foto vidim si myslim, ze do tejto kategorie spada. Aspon za mna by to tak kludne bolo. Ja som musel mat stale v zbierke len hodinky, ktore realne aj nosim, inak museli ist prec. A vobec neslo o to, ci mi tam ostanu 4 chrona a nic viac, alebo 5 potapiek :D 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...