Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Právě teď, kopis napsal:

@FantasticFabio hele to jsou klasika A168, zatím mi Beethovenovu pátou nezahrály 😁 🤖

Bohužel  digošky až tak neznám ( A168)  … to mi ani neříkej že nehrajou?!?!  Ani jednu?!?! Doprkna ! Já mít tenkrát digi bez melodií , tak snad ani nejdu do školy🤪🙈😁😂 pro vysvětlení 2 stupeň ZŠ jsem končil 1988🥳

• Like 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Hromadně (a ne všechny) sem hodinky vyfotil třikrát.

První dvě fotky jsou staré tak 15-20 let zpět. Poslední fotografie je současnost.

Když to vidím pohromadě, tak sem se nikam neposunul kromě toho, že u posledního obrázku vím proč jsem si ty jednotlivé kousky koupil. Předtím to byla jenom honba za poznáním.

Takže moje poselství pro greenhorny je "hodinky sou píčovina" :D

AAJ.jpg

AAE.jpg

IMG_1507.JPG

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 16 minutami, YPO napsal:

Hromadně (a ne všechny) sem hodinky vyfotil třikrát.

První dvě fotky jsou staré tak 15-20 let zpět. Poslední fotografie je současnost.

Když to vidím pohromadě, tak sem se nikam neposunul kromě toho, že u posledního obrázku vím proč jsem si ty jednotlivé kousky koupil. Předtím to byla jenom honba za poznáním.

Takže moje poselství pro greenhorny je "hodinky sou píčovina" :D

Ty bohatýrské doby protkané rychlými nákupy a prodeji si dodnes pamatuji, i tu fascinaci FORTISem.

Odesláno

K tomu by bylo dobré dodat, že před dvaceti lety nebyl trh přesycen, jako dnes. Bylo tu pár zajímavých značek a festina.

Současný Fortis je pro mě mrtvola na úrovni festiny.

Odesláno (upraveno)
před 7 minutami, YPO napsal:

K tomu by bylo dobré dodat, že před dvaceti lety nebyl trh přesycen, jako dnes. Bylo tu pár zajímavých značek a festina.

Současný Fortis je pro mě mrtvola na úrovni festiny.

Souhlas, navíc se podle mě radikálně změnila i velikost trhu, dříve hodinky (natož lepší (dražší) hodinky) nosilo daleko méně lidí. 

Což má za následek nárůst počtu bláznů jako jme my.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno
Před hodinou, Vit napsal:

Což má za následek nárůst počtu bláznů jako jme my.

S tím souhlasím jenom částečně. Dříve se tu vedly hlubší debaty o vlastnostech, detailech, technických věcech apod. napříč spektrem a bylo jedno jestli to byly ruský mrdky za pár korun, nebo Rolex.

Dnes je to jenom "koukejte co mám"

Prostě to tu vystydlo, "staří" stydnou :D a mladí nemají o nějakou hloubku zájem.

• Dát hlas 2
Odesláno

Nová rodinka. Jak píše YPO, nikam jsem se nepíšu ul, spis se tocim v kruhu. Doufám, že mi tohle vydrží.

20250515_150033.jpg

• Dát hlas 2
Odesláno
před 2 hodinami, kuncák7 napsal:

Nová rodinka. Jak píše YPO, nikam jsem se nepíšu ul, spis se tocim v kruhu. Doufám, že mi tohle vydrží.

20250515_150033.jpg

Rodinka není kompletní, nechybí ti tam fortis a steinharty, po kterých se ti za měsíc bude stýskat 

Odesláno
Před hodinou, malymarek napsal:

Rodinka není kompletní, nechybí ti tam fortis a steinharty, po kterých se ti za měsíc bude stýskat 

Fortis ted bohužel žádné nemám a steinharty jsem mel při focení na ruce. 

Odesláno
před 9 hodinami, YPO napsal:

S tím souhlasím jenom částečně. Dříve se tu vedly hlubší debaty o vlastnostech, detailech, technických věcech apod. napříč spektrem a bylo jedno jestli to byly ruský mrdky za pár korun, nebo Rolex.

Dnes je to jenom "koukejte co mám"

Prostě to tu vystydlo, "staří" stydnou :D a mladí nemají o nějakou hloubku zájem.

Jojo nová doba, mladí nemají moc zájem , vědět jenom kolik je hodin či jakého je , který den v týdnu….jak hluboko může člověk klesnout( ve vodě)  Oni potřebují víc - víc informací ….. takže Smartwatch, Applewatch, nebo Suunto , nebo Garmin, to jsou pro ně zdroje!  Jiná doba….a ještě ke všemu jsou pro ně cenově dostupnější…. No a když sem se ptal dceřino spolužáků jestli znaj nějakou značku hodinek ( normálních ) , tak jsou to zlatý Rolby, kerý má ten, nebo ten jůtůber či jinej borec na netu…. Ale prej sou fakt dost drahý ! Jakože půl mega! A na to nemají …. Sem se dozvěděl….  Jiná doba🙈

• Like 1
Odesláno
V 10. 4. 2025 v 13:48, FantasticFabio napsal:

Rodina gmt se začíná rozrůstat…

IMG_1953.jpeg

Letos už asi né , ale příští rok už budu muset pořídit ňákej In-house🙈 nojo ale už teď nevím co dřív nosit…..myslel sem , že bych to hodil sem do pléna…. Jakej by byl nejlepší? Jenže , já bych potřeboval nutně všechny co jsem si vybral hned a najednou…. Yema3000; seiko6R54;citizen9054 ; eterna 3945A…… jsou totiž za normální až příznivý ceny….. možná to dopadne stejně jinak …… Venezianico má hezkej Soprod 125…… 

IMG_1922.jpeg

• Like 1
Odesláno
před 43 minutami, FantasticFabio napsal:

Letos už asi né , ale příští rok už budu muset pořídit ňákej In-house🙈 nojo ale už teď nevím co dřív nosit…..myslel sem , že bych to hodil sem do pléna…. Jakej by byl nejlepší? Jenže , já bych potřeboval nutně všechny co jsem si vybral hned a najednou…. Yema3000; seiko6R54;citizen9054 ; eterna 3945A…… jsou totiž za normální až příznivý ceny….. možná to dopadne stejně jinak …… Venezianico má hezkej Soprod 125…… 

IMG_1922.jpeg

Francouzským inhousům bych se vyhnul, stávkují si kdy chtějí, jako Francouzi, když se je snaží zregulovat a pošlou zpět ve stejném stavu😆. Tudor, Perrelet, Eterna?  Nebo třeba celkem pěkný, byť generický LJP G100.

Odesláno
před 11 minutami, nizkotucnytvaroh napsal:

Francouzským inhousům bych se vyhnul, stávkují si kdy chtějí, jako Francouzi, když se je snaží zregulovat a pošlou zpět ve stejném stavu😆. Tudor, Perrelet, Eterna?  Nebo třeba celkem pěkný, byť generický LJP G100.

Díky ! Zlatej ! Jenže já tu yemu taky”potřebuju” koupim jetý a budu se obracet na onyx ( světlo na konci tunelu)  tudor perrelet jsou teď na mě moc drahý….. ale do budoucna s nima počítám….. no a snad jednou i ten LJP …. Ovšem G110, což je gmt…. Jen se trochu obávám , aby to nebylo jako citizen 9054….. snad né, jetě jsem neměl čas to porovnat….. bohužel LJP G110 jsem objevil jen u jedné značky March Lab…. No nic uvidíme co přinese budoucnost✌️

IMG_1383.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...