Pozorovatel Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna SOTC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 1
bandicoot Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Že nakonec skončím u čtvero potápek jsem nečekal. A to mám ještě vedle SKX. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
Monolith Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Mensi upgrade hodinkovnice, premyslim kam dal, 2 mista tam jeste jsou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
junior300 Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února @Monolith nadhera , este Land-Dweller doplnit a na posledne miesto, aby to nebolo monobrandove (Tudor je viacmenej domaca stajna) nejaky ulet. 1
Potkan Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Land Rovery me napadly taky, jako kolegu juniora, ale jeste vic bych se priklanel k 1908.
FantasticFabio Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února GMTýčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Lucky Lucaso Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února V 18. 2. 2026 v 11:45, Monolith napsal: Mensi upgrade hodinkovnice, premyslim kam dal, 2 mista tam jeste jsou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nudný a monotónní. Ty peníze by se dali využít mnohem líp. 3
warann Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Před hodinou, Lucky Lucaso napsal: Nudný a monotónní. Ty peníze by se dali využít mnohem líp. Napr. na doucovani z CJ? Sorry, nejak mi to nedalo. 1
Lucky Lucaso Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února (upraveno) Přesně. Jak říkáš. Na doučování ČJ. Díky za účast a posílám klíčenku. Jako poučovat o češtině aniž bych napsal jediný slovo s háčkem nebo čárkou, to chce fakt koule. Upraveno 27. února uživatelem Lucky Lucaso
Harwey Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února A teda aky mas dalsi napad k vyuzitiu penazi? Resp. co je pre teba nenudne a nemonotonne? 1
FantasticFabio Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března V 18. 2. 2026 v 11:45, Monolith napsal: Mensi upgrade hodinkovnice, premyslim kam dal, 2 mista tam jeste jsou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rolex s 1675 GMT , nebo něco barevnějšího ….. Milgaus ….. Tudor Chronograph …. Vono tě něco napadne ….. to nemám strach …..
FantasticFabio Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března V 27. 2. 2026 v 20:11, Lucky Lucaso napsal: Nudný a monotónní. Ty peníze by se dali využít mnohem líp. Jak můžeš vědět , že to nedělá?
FantasticFabio Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března V 30. 1. 2026 v 17:52, Pozorovatel napsal: SOTC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super různorodost ! 1
Lucky Lucaso Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března Před hodinou, FantasticFabio napsal: Jak můžeš vědět , že to nedělá? To ja nevim. A taky nevim proc to hned kazdej bere jako utok. Jen jsem rekl svuj nazor. Nic vic, nic min. Sbirka je to uctyhodna, ale za me proste nudna. Tot vse. Hezkou nedeli vsem, a strazcum ČJ obzvlast. 1
vejfuk Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Prozatím konečná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
FantasticFabio Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března před 7 hodinami, vejfuk napsal: Prozatím konečná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak to si jenom myslíš ! Máš 11-ctery a box na 10-tery …. OK normálně to stačí ! 10 v boxu 1 na ruce ….. Vždyť ti musí chybět flígry - pilotky ( např Laco ) nebo dokonce GMT …… co takhle regulátor ? Nebo chronograf ? To mi řekni , jak bez toho můžeš spát ? Asi dobře , když už holt nic nepotřebuješ ! Tak dobrou ! 1
FantasticFabio Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března před 17 minutami, FantasticFabio napsal: Tak to si jenom myslíš ! Máš 11-ctery a box na 10-tery …. OK normálně to stačí ! 10 v boxu 1 na ruce ….. Vždyť ti musí chybět flígry - pilotky ( např Laco ) nebo dokonce GMT …… co takhle regulátor ? Nebo chronograf ? To mi řekni , jak bez toho můžeš spát ? Asi dobře , když už holt nic nepotřebuješ ! Tak dobrou ! Nicméně, ten 10 ti box je mooc pěknej !
vejfuk Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Upřímně? Letecký, GMT, chronografy nebo fieldky nejsou můj styl, takže v tomhle oddělení sem v klidu. Zato ale měsíční fáze, annual nebo perpetual kalendář to je něco jinýho, to fakt mužů a jednou musím mít. Taky bronzový Black Baye 58 co se na mě smějou z výlohy na Staromáku sou úplně dokonalý a must have. Musím ale toho fakt nechat kvůli tomu co mi stojí už tři roky v garáži pod plachtou, na díly dokud ještě jsou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se