Jiří Sedlák Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března V 27. 2. 2026 v 22:08, Harwey napsal: A teda aky mas dalsi napad k vyuzitiu penazi? Resp. co je pre teba nenudne a nemonotonne? Jako těch rolád je tam moc. Ve sbírce za takovýhle peníze bych viděl třeba GO seventies chrono, ty hodinky mě neskutečně baví kdykoli je tady vidím. Třeba taky něco od Omegy, PO starší nebo i ty nový, nějaký Speedy, klidně ne moony, takový Mark 4.5 s Lemanií nejsou vůbec nudný. No a co takhle Nějaký GS. Třeba 5tidenní spring drive Suwa lake SLGA021 úplně žeru, to bych si klidně jedny rolády odpustil. No a nebo klidne nějaký Béčka, některý jsou hnusný, ale pár super modelů dělají.
Jiří Sedlák Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března Moje skromná rodinka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
furo Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března je aj pár rodina? každopádne po pár rokoch OWG som si povedal že by bolo vlastne fajn mať niečo na prestriedanie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12
baza Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Tou poslední akvizicí se mi to hezky dovybarvilo. Jinak foto jsem nazval "speedy visiting" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Tomino2007 Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Nataženo....ne na ruce, ale na stole Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Tomino2007 Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Tak jsem si všiml, že jsem dal třem automatům hodinu náskok před manuálem....oprávněně Ta osmidenka je dožene natotata, taky to porovnávat s dvoudenkou, dvouapůl, a třídenkou, že... No...už je dohnala... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Vit Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března (upraveno) Před hodinou, Tomino2007 napsal: Nataženo....ne na ruce, ale na stole Pěkné to máš, můžeš k tomu prosím přidat i velikosti pouzder? Upraveno 23. března uživatelem Vit
Tomino2007 Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března před 4 minutami, Vit napsal: Pěkné to máš, můžeš k tomu prosím přidat i velikosti pouzder? Ona fotka celkem zkresluje: Orlíky 42mm, Radiomir 45mm, Luminor 44mm a IWC 40,4mm
patprom Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března V 22. 3. 2026 v 14:59, baza napsal: Tou poslední akvizicí se mi to hezky dovybarvilo. Jinak foto jsem nazval "speedy visiting" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Holt dobrý vkus
Vortex-Tempus Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Před hodinou, Tomino2007 napsal: Tak jsem si všiml, že jsem dal třem automatům hodinu náskok před manuálem....oprávněně Ta osmidenka je dožene natotata, taky to porovnávat s dvoudenkou, dvouapůl, a třídenkou, že... No...už je dohnala... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na tej fotke krasne vidiet ako pri Panerai klamu cisla. Ale super zbierka. Dohromady to pekne funguje… 1
Vit Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března před 1 hodinou, Tomino2007 napsal: Ona fotka celkem zkresluje: Orlíky 42mm, Radiomir 45mm, Luminor 44mm a IWC 40,4mm Díky, myslel jsem si to. Těch 45 vůči 40 je mazec. Ty Orlíky mi připadají největší.
DavidLC Odesláno pátek v 20:52 Nahlásit Odesláno pátek v 20:52 Nasyslené Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
ABCDE Odesláno pondělí v 16:29 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:29 Seiko sekce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
FantasticFabio Odesláno úterý v 18:39 Nahlásit Odesláno úterý v 18:39 Do rodiny jsme přijali Zodiac …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
FantasticFabio Odesláno úterý v 18:40 Nahlásit Odesláno úterý v 18:40 Právě teď, FantasticFabio napsal: Do rodiny jsme přijali Zodiac …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Do rodiny GMT myšleno a za qalitu fotky se omlouvám a sypu si popel na hlavu ……
Vit Odesláno úterý v 18:42 Nahlásit Odesláno úterý v 18:42 V 30. 3. 2026 v 13:13, FantasticFabio napsal: Muším se taky pochlubit ….. jsem z nich nadšenej !!!! Moc hezké. Snad nezačneš po večerech vraždit. Právě teď, FantasticFabio napsal: Do rodiny jsme přijali Zodiac …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pěkná sestava, za chvilku ti to ale do toho natahovače na pozadí nevejde. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se