spiderer Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2008 Ivane parada! Takhle to mas doma vyskladany nebo to byla jen aranz pro fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2008 Mas to tam naaranzovane,ako v kamennom obchode. Inak pekny pohlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2008 PRECO MA CLOVEK IBA DVE RUKY ...bolo by super,keby sme mali osem ruk ,ako nejaky ten hinduisticky boh. Na kazdej by som mal nejake hodinky s inym casom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2008 pekne foto a az na toho herca ktoreho moc nemusim je to vkusne naaranzovane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2008 Pridam snad jedine rodinne foto, ktere jsem nasel.. avsak uz neni aktualni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2008 Jeste me napadlo jedno rodinne foto, takova narychlo poskladana klolaz, bohuzel se tam neveslo vsechno, i diky tomu, ze mam ve fotkach hodinek neskutecnej bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2008 Jeste me napadlo jedno rodinne foto, takova narychlo poskladana klolaz, bohuzel se tam neveslo vsechno, i diky tomu, ze mam ve fotkach hodinek neskutecnej bordel Slušný, ale chtělo by to ňákej Rolex . Taky jedno rodinný foto staršího data, ale zůstaly mi jen Primky a Omegy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2008 Pridam snad jedine rodinne foto, ktere jsem nasel.. avsak uz neni aktualni Pekne,pekne. Co su to za Seika napravo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2008 Pekne,pekne. Co su to za Seika napravo? Nejvic napravo jsou Samuraje - cerne ocelove Pokud tam jsou nejake jine tak je vic napravo nevidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2008 (upraveno) Nejvic napravo jsou Samuraje - cerne ocelove Pokud tam jsou nejake jine tak je vic napravo nevidim ... tak potom sa asi pytal na tie "najvic nalevo" edt: mala pomocka, jediny chronograf? Upraveno 20. října 2008 uživatelem TomasP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2008 Tak to jsou SEIKO SNN167 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2008 A pokud by to nebyly ani ty tak uz tam jsou jedine Seika a to Seiko Sportsmatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2008 Seiko SNN107 Velmi pekne hodinky. 40mm na priemer je na moju labku malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2008 (upraveno) SNN 107 na te me "kolazi" nejsou (par hodinek tam chybi, vsechny jsem nenasel nebo si na ne nevzpomnel), jsou to SNN 167, prumer byl myslim nekde okolo 42mm Par motivacnich fotek Upraveno 21. října 2008 uživatelem spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2008 Ivane parada! Takhle to mas doma vyskladany nebo to byla jen aranz pro fotky? To není pro fotky, mám to tak normálně, na různých místech různé vitríny a poličky s chronozátiším. Jsem v podnájmu ale koncem roku se stěhuju do svého, tam to vylepším aby to někdy nevypadalo jako v kamenném obchodě. Ono to tak v celkovém kontextu bytu nevypadá, v detailu někde možná ano - děkuji za připomínku, zapracuju na tom..:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2008 ja jsem zminku o "kamennem obchode" pochopil jako pochvalu... me se fotky (a hodinky samozrejme taky) taky moc libily... Ta pripomienka o "Kamennom obchode" bola samozrejme pochvala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2008 Ta pripomienka o "Kamennom obchode" bola samozrejme pochvala. Ach sóó, děkuji. Ale já bych to zase jako v krámě nechtěl, mělo by to dobře působit a každá z vitrín by měla mít nějakou myšlenku (třeba srozumitelnou jenom mně, cha cha).. Je fakt, že ta jedna polička má rezervy, kdysi na ní byly jen ruské hodinky, pak jich ubylo tak jsou tam i Trasery a nějak to není ono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2008 Také přidám... Moc hezoucke chvalim vystavku-----pred tremi lety jsem byl take majitelem neceho podobneho,jelikoz uletavam na hodinky ,bryle a zapalovace mel jsem slusne plnou starozitnou komodicku-abych na to kazde rano videl -co si vybrat----a ejhle prisel zlodej a ja ho vyrusil,odesel oknem, ale nic neukradl ,jen celou komodicku nacpal do kapes--od te doby me nove veci jsou peclive ukryte v rafinovanem sejfu ke kteremu nez se dostanu tak radeji nosim vsechno mesic i dele diky za foto Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2008 Moc hezoucke chvalim vystavku-----pred tremi lety jsem byl take majitelem neceho podobneho,jelikoz uletavam na hodinky ,bryle a zapalovace mel jsem slusne plnou starozitnou komodicku-abych na to kazde rano videl -co si vybrat----a ejhle prisel zlodej a ja ho vyrusil,odesel oknem, ale nic neukradl ,jen celou komodicku nacpal do kapes--od te doby me nove veci jsou peclive ukryte v rafinovanem sejfu ke kteremu nez se dostanu tak radeji nosim vsechno mesic i dele diky za foto Dan No vidis...ja mam vsetko nahadzane v nocnom stoliku,bez krabiciek,len tak.Je to trosicku barbarske,ale som rad,ked v noci pocujem tikot zo suplika.Pred rokom som sa stahoval do noveho bytu a vsetho som nechal v supliku,iba som ho zalepil,aby sa neotvoril. Este,ze chlapici zo stahovacej spolocnosti nevedeli,co prenasaju....inak neviem neviem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2008 No vidis...ja mam vsetko nahadzane v nocnom stoliku,bez krabiciek,len tak.Je to trosicku barbarske,ale som rad,ked v noci pocujem tikot zo suplika.Pred rokom som sa stahoval do noveho bytu a vsetho som nechal v supliku,iba som ho zalepil,aby sa neotvoril. Este,ze chlapici zo stahovacej spolocnosti nevedeli,co prenasaju....inak neviem neviem Ses bezstarostny klikar...nechavam si v soucasne dobe u sebe v truhlarne stavet pomerne velikou satni skrin s dokonale kamuflovanou melkou zasuvkou,ke ktere bude dobry pristup.....ted ,kdyz me vyberou, tak jedine zamastnanci Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se