5etter Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Ono se to jaksi uzavřelo samo, než jsi to po deseti dnech zase otevřel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 V 27. 5. 2021 v 5:48, shewcza napsal: Já bych to uzavřel, ať si každý nosí co chce. Koníčky člověk má, aby si plnil své sny a pokud je někoho sen nosit čínské kopírky, tak prosím. Je to sice smutný příběh, ale ne všechny musí být nutně veselé. Rozšířit Smutné je především to že se ve finále se s těmam mrdkama "ať si každý nosí co chce" na ruce, objevila jedna z zvolených "autorit" fora od které bys na fanwebu hodinek čekal něco jiného a ve finále polemiky kterou spustil to dost ostře odnesl člen který měl pravděpodobně pravdu (co se týká hodinek, ne osobnosti) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 @kamilb S tím souhlasím, vůbec nechápu co napsal tak strašného, že za to musel být potrestán. Pravdu? Podle mého soudu je fórum od toho, aby se na něm diskutovalo a když je diskuze věcná, neútočná a nepoužívají se zbytečné vulgarismy, tak to je to co zde hledáme, nebo? (co se týče hodinek, osobní invektivy neberu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Věcnou diskuzi o čínských hodinkách v čínské sekci je však třeba neustále napadat a majitele čínských hodinek zahrnovat invektivami a vulgarismy lze. Neboť co je správné, rozhodujeme my - strana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 (upraveno) V 27. 5. 2021 v 6:25, 5etter napsal: Věcnou diskuzi o čínských hodinkách v čínské sekci je však třeba neustále napadat a majitele čínských hodinek zahrnovat invektivami a vulgarismy lze. Neboť co je správné, rozhodujeme my - strana. Rozšířit Máš z těch čínských hodinek zbytečně rudo před očima. Nikdo prstem na tebe neukazuje co máš na ruce. To ty je nosíš, ne já. Já se jen dívám. Upraveno 27. května 2021 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Pokud vím, tak jsem nikdy v žádném svém příspěvku nikoho nenapadal (ale to ty budeš vědět jistě líp a nebudeš váhat mi to připomenout). Ozval jsem se až v momentu, kdy jste se začali navážet do předlohy a potažmo dělali blbce z lidí co si koupí originál. To musí být jitrnice co? To mi vadí! Jinak je mi celá Čína šumafuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 V 27. 5. 2021 v 6:25, 5etter napsal: Věcnou diskuzi o čínských hodinkách v čínské sekci je však třeba neustále napadat a majitele čínských hodinek zahrnovat invektivami a vulgarismy lze. Neboť co je správné, rozhodujeme my - strana. Rozšířit Až na pár vyjímek byla diskuze věcná a k tématu, co je ještě akceptovatelné a od jakého výrobce a co už. Co jsem si všiml, tak většina útoků, které ty zmiňuješ, byla ze strany vlastníků těchto "homage" hodinek, jakmile se někdo o jejich hodinky "otřel". Takže je zbytečné se cítit ublíženě, když mi někdo kritizuje moje hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se