Monolith Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Aneb spravne nacasovani po nekolikaletem cekani a nekolika neuspesnych pokusech. Pet let jsem byl OWG a nosil jsem vsude Tudor Pelagos. Od schuzek, pres potapeni, horske tury a vecere pri svickach. A musim uznat, ze jsou to po technicke strance naprosto dokonale hodinky, ale stejne jsem si v hloubi duse vzdy pral mit v hodinkovnici i neco s korunkou ve znaku. Nekolikrat jsem zkousel stesti a byl na poradniku v Praze, schvalne jsem napsal nekolikrat, protoze se na me nekolikrat zapomnelo. Pak jsem zkusil stesti a zapsal jsem se na poradnik v Dubai Mallu (trochu odbocim, ale kdyby to nekoho zajimalo, tak ani tato moznost uz bohuzel neexistuje, protoze vsechny poradniky uz jsou tady zavrene) a cekal a doufal, ze se nekdo nekdy ozve. A nastesti se ozvali a dokonce v tu nejlepsi moznou chvili! Presne mesic pred mymi 30. narozeninami. Nejdrive jsem neveril, pak okamzite vyrazil. Z hodinek mam opravdu velkou radost. Sedi perfektne a pokazde, kdyz je rano nasadim, tak je svet kolem o neco hezci. Myslim, ze ocekavani jak po strance technicke, tak pocitove urcite splnili a v nekterych ohledech dokonce predcili. Takze predcasny darek uz je doma, velka spokojenost a klid v dusi take. Prozatim. Nebo naporad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Rozhodně patří k vrcholům, které si člověk může přát. Bohužel v dnešní době už moc nemají místo na 7/24 ani kdykoliv kamkoliv. Je to škoda, krásný toolovky. Moc Ti k nim gratuluji. Když jsi dokázal nosit jedny hodinky dlouhých pět let, na nějakou dobu jsi klid v duši získal. Ale i tak se zase jednou dostaví touha po něčem novém. Otázkou je, jak se s ní vyrovnáš. Každopádně tohle je bomba, se kterou jen získáváš. Krásný podívání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Hodinky nádherné! Asi takový pomyslný toolový vrchol. Tady se ti dle textu sešlo štěstí (po tom všem čekání najednou "překvápko"), symbolika (narozeniny) a je fajn, že si věděl, kam chceš směřovat - takže gratulace k úžasnému kousku! Ať ti dělají společnost minimálně po stejnou dobu jako Tudory. Ale něco mi říká, že těchto se asi nikdy nezbavíš, co ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 No tak to je velká paráda, velká gratulace a k tvým přicházejícím třickám přeji hodně zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Tak to je parádička, nech ti dlho robia radosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Na velkou tlapu nejlepší možná volba, gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se