Tomasbohmann Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 před 20 minutami, Oskar napsal: Právě, to je mi jasný... proto jsem to už dávno vzdal a pořídil si korunku od místního člena. Ale beru to sportovně, kdo si nevsadí, nevyhraje. Ja taky vzdy poctive cekam.Na pepsiny uz ctvrty rok a nic:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 V 10. 9. 2023 v 21:52, vonmisses napsal: Sice neovládám slovenskou gramatiku, ale i tak mě to nějak tahá za očy. Tak ten poradovník v Burundi vážne nie je. Je to pravda! Letenky rezervované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 před 6 hodinami, Oskar napsal: Tak to je nefér. Já tam byl zapsanej na ty žlutý OP, no přestali je prodávat, tak jsem se zapsal na tyhle a čekám. A řekl bych že se ani nedočkám. Ale jinak docela čučím, nečekal jsem že se vůbec do ČR mezi lidi dostanou. Buď v klidu, já se na ně zapisoval v den představení a prý jako druhý a stejně z toho na 90% nic nebude… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Nevíte jak vypadá Bechyněho dcera? Nedá se nic dělat. Někdo z nás musí na sebe vzít zodpovědnost a spravedlivě rozhodnout, kdo rolby dostane a na koho nezbydou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 @vonmisses tady ji máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 před 3 minutami, dabelM napsal: @vonmisses tady ji máš Ta vpravo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Žena je tam snad jen jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maker Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Neide o to ako dlho niekto čaká ale, že kto je ten, čo čaká Nemyslím, aspoň v mojom prípade. Nečakaný telefonát včera po 10 mesiacoch od kúpy Tudor. Len zo špásu sme sa zapísali na waiting list. HB Brno. top prístupOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Před hodinou, Maker napsal: Nemyslím, aspoň v mojom prípade. Nečakaný telefonát včera po 10 mesiacoch od kúpy Tudor. Len zo špásu sme sa zapísali na waiting list. HB Brno. top prístup Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Super, gratulujem. Tak motyka môže vystreliť a teraz vystrelila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Čekačka nakonec 15 měsíců. Už jsem si říkal, ze je asi nevezmu, ale rozleželo se mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 před 3 minutami, TomasK napsal: Čekačka nakonec 15 měsíců. Už jsem si říkal, ze je asi nevezmu, ale rozleželo se mi to. Pekná klasika. Čakáš 15 mesiacov a keď prídu, tak ich nechceš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Tak víš jak, mezitím jsem koupil GS a parádní JLC, tak jsem to už tak nějak neřešil……. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 před 1 minutou, TomasK napsal: Tak víš jak, mezitím jsem koupil GS a parádní JLC, tak jsem to už tak nějak neřešil……. Tak to sa dá pochopiť :), ale bola by to škoda to tam nechať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 před 9 minutami, Davis napsal: Tak to sa dá pochopiť :), ale bola by to škoda to tam nechať Právě, volali mi minulý pátek, tak jsem si to přes víkend promyslel a vzal je. Jak říkáš, byla by to škoda je tam nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Kde jsi je kupoval a jakou jsi vzal velikost? Sedí super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 před 10 minutami, Emiliano napsal: Kde jsi je kupoval a jakou jsi vzal velikost? Sedí super. Bechyně Praha, jsou to 41 díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Měli je tam chvilku vystavené za oknem, v pátek jsem ti je okoukával ve výloze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 Čekačka nakonec 15 měsíců. Už jsem si říkal, ze je asi nevezmu, ale rozleželo se mi to. Pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 před 2 hodinami, Hasňa napsal: V 22. 10. 2023 v 15:24, TomasK napsal: Čekačka nakonec 15 měsíců. Už jsem si říkal, ze je asi nevezmu, ale rozleželo se mi to. Pěkné. Díky, Ještě nějaké foto nahodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 Fakt pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se