Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 9 minutami, Campino napsal:

Včera som volal s AD, tak OP 41 by mali byť do roka, teraz čakám cca.9 mes., takže sumár necelé 2 roky, no uvidíme..ale teraz sa zapísať na čokoľvek čisto oceľové je pomaly zbytočné, napr. Gmt master v oceli (okrem pepsi) čakačka 5+ roka, pepsi samozrejme nekonečno😄ale zas v bicolore do 1/2 roka😂, no nekúp to…

…a teraz sa zapísať na OP v akejkoľvek farbe znamená čakačku 3+😏

Tak to je teda pěkný 😂 díky za info

• Like 1
Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, kopl2005 napsal:

Ahoj, to jsou 36mm nebo 41mm? Díky

Ahoj, zelené sú 41 tyrkys 36.. ruka 18 cm lovecká saláma 😎 ale tie fotky to dosť skresľujú najlepšie je skúsiť 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Richard Eš
  • Like 1
Odesláno
před 36 minutami, Richard Eš napsal:

Ahoj, zelené sú 41 tyrkys 36.. ruka 18 cm lovecká saláma 😎 ale tie fotky to dosť skresľujú najlepšie je skúsiť 

Díky za info 🙂

Odesláno

Tak jsem se po půlroce AD připomněl (čekám na DJ a OP) a dostal jsem odpověď typu "až to bude, tak to bude". Je mi jasné, že mi nikdo neřekne na den přesně, ale čekal bych minimálně na základě dodání z předchozích let, že by měl dealer být schopen říct alespoň "od-do". Jsem popravdě dost zklamán, odpověď "až to bude, tak to bude" neříká vůbec nic, jen to, že to může být taky x let, pokud vůbec. Dost nyní zvažuju, že se o pár desítek tisíc navíc plácnu přes kapsu a pořídím na sekundárním trhu.

Odesláno
57 minutes ago, Vévoda said:

Tak jsem se po půlroce AD připomněl (čekám na DJ a OP) a dostal jsem odpověď typu "až to bude, tak to bude". Je mi jasné, že mi nikdo neřekne na den přesně, ale čekal bych minimálně na základě dodání z předchozích let, že by měl dealer být schopen říct alespoň "od-do". Jsem popravdě dost zklamán, odpověď "až to bude, tak to bude" neříká vůbec nic, jen to, že to může být taky x let, pokud vůbec. Dost nyní zvažuju, že se o pár desítek tisíc navíc plácnu přes kapsu a pořídím na sekundárním trhu.

To je ale šeredná odpověď, mě to tedy píší mnohem líbivěji  😂 

Bohužel přesný termín neznáme, před Vámi je stále celá řada klientů, čekací doba se tak pohybuje v několika letech u tohoto modelu.

Odesláno (upraveno)
V 4. 2. 2026 v 21:15, Richard Eš napsal:

Já jsem teda i na tvojí ruce fanoušek těch 36mm, i když barevně mám zas radši tu zelenou.

Jinak hlásím, že kamarád dostal tohle léto modré 36mm a čekal cca rok. To prodloužení čekaček u OP až na 3 roky jsem u AD zaslechl taky, zdá se, že je to teď celkem nevyzpytatelné. Viděl bych to ale pozitivně - člověk je buď překvapený, nebo aspoň ušetří :)

Upraveno uživatelem dwg
Odesláno

Tak jsem se začátkem února nechal zapsat na OP 36 s béžovým ciferníkem. Jsem optimista, tak doufám, že čekání bude krátké 🙂

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...