Macko Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 Ahoj mám dotaz ohledně koupě hodinek značky FORTIS jedny z tech nejlevnějších kosmonautů. Chci se zeptat kde je výhodnejší nakupovat v nemecku nebo v rakousku nebo v cr Jako jsou levnější někde v zahraničí nebo u nás a tak. Dík za info. Macko 1
cali Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 lacnejsie urcite v zahranici pokial ti nevadi internet a mozno miestami pochybny povod tak kupis kludne aj za polovicu domacej kamennej ceny ... musis si byt vedomy pripadnych rizik..... skusk sa mrknut na watch.de tam sa daju najst slusne foritisy
Macko Odesláno 20. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2008 cali napsal: lacnejsie urcite v zahranici pokial ti nevadi internet a mozno miestami pochybny povod tak kupis kludne aj za polovicu domacej kamennej ceny ... musis si byt vedomy pripadnych rizik..... skusk sa mrknut na watch.de tam sa daju najst slusne foritisy No mne by nevadilo jít někam do zahraničí kupit je v kamení prodejně, alespoň si udělám výlet. A přes net no nevím, dost se toho bojím. Nechci si koupit fake.
lolohh Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 Macko napsal: Ahoj mám dotaz ohledně koupě hodinek značky FORTIS jedny z tech nejlevnějších kosmonautů. Chci se zeptat kde je výhodnejší nakupovat v nemecku nebo v rakousku nebo v cr Jako jsou levnější někde v zahraničí nebo u nás a tak. Dík za info. Macko Kolik ty hodinky, co bys chtěl, stojí v Koscomu? Které to jsou?
Macko Odesláno 20. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2008 lolohh napsal: Kolik ty hodinky, co bys chtěl, stojí v Koscomu? Které to jsou? To je právě to že já si ještě nevybral přesný model. Když budu mít čas tak si zajdu do koscomu a prohlidnu si je na své ruce. Proste nekteré z těchto. Fortis 645-10-11-L 24600 kc Fortis 647-10-11-L 26300 kc Fortis 655-10-11-L 26500 kc Fortis 595-22-41-L 17500 kc Fortis 595-10-41-L 17900 kc Fortis 623-22-11-L 20400 kc nebo variantu s ocelovým tahem
lolohh Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 Aha. Myslím si, že ty dvoje nejlevnější asi moc nevyplatí. Asi je seženeš trochu levněji, ale pokud pojedeš do Německa jen kvůli tomu, tak urazíš celkem dost kilometrů, zabiješ tím den. Ale u těch trochu dražších se to už asi vyplatí. Na watch.de jsou teď třeba Spacematiky na kovu za 759 Eur, což je oproti Koscomu (25 tisíc Kč) celkem rozdíl.
Macko Odesláno 20. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2008 lolohh napsal: Aha. Myslím si, že ty dvoje nejlevnější asi moc nevyplatí. Asi je seženeš trochu levněji, ale pokud pojedeš do Německa jen kvůli tomu, tak urazíš celkem dost kilometrů, zabiješ tím den. Ale u těch trochu dražších se to už asi vyplatí. Na watch.de jsou teď třeba Spacematiky na kovu za 759 Eur, což je oproti Koscomu (25 tisíc Kč) celkem rozdíl. Jinak dík za odkaz také jsem je tam našel a neznáte ještě další takovéto stránky. A máte pravdu při levných se to neoplatí. Myslel jsem že ty rozdíli jsou větší. Ale nemám teď tolik peněz a hodinky chci tak se budu muset asi poohlédnout po nějaký levnější značce. Dík Macko
Jirka Sajn Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 No rozhodne nejlevnei koupis v Dubaji. J.
vavrin Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 neskúšali ste niekto nakúpiť cez "golfíka"? forum
Hoonza Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2008 Jirka Sajn napsal: No rozhodne nejlevnei koupis v Dubaji. J. V Dubaji na letisti, nebo v Dubaji celkove???
Commander Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Taky by mne zajímalo kde na Fortisy, já chci 647.10.11 M. Golfik uz bohuzel nevozi.
sved002 Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 Zkus se podivat na tyto dva: www.watchseller.com www.collectorstime.com jsou to dva velice uznavani internet prodejci, takze nemusis mit strach. Ja jsem kupoval od collectors time hodinky a vsechno probehlo bez sebemensich problemu.
Commander Odesláno 23. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2008 Tak tam je bohuzel nemaji. Ted jsem je nasel u prodejce visionofluxury pres PM za 1 300 USD, na eBay je ten samy projdece ma za 1 750 USD. Dal bych si facku ze jsem chtel pockat na vanoce, mel jsem je koupit kdyz byl dolar 13 korun
farářskej Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Nejlevněji přímo u nich ve fabrice... a beztak tě vezmou i na exkurzi
RomanP Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2008 Kolik vám v praxi slevili a na jakých fortiskách při nákupu v kamenných prodejnách u nás ? Pokud tedy vůbec.
gas Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2008 (upraveno) RomanP napsal: Kolik vám v praxi slevili a na jakých fortiskách při nákupu v kamenných prodejnách u nás ? Pokud tedy vůbec. poptej se Kubsona, mě objednával nové B42 chrono viz příloha od ofiko prodejce Fortis s papíry a zárukou, cena u nás 58600, vyšly včetně cla a dph na cca 40t Upraveno 21. prosince 2008 uživatelem gas
lolohh Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2008 RomanP napsal: Kolik vám v praxi slevili a na jakých fortiskách při nákupu v kamenných prodejnách u nás ? Pokud tedy vůbec. Marinemastery sleva 10%.
RomanP Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2008 Gas - ja bych chtel zkusit B-42 Pilot Professional a protoze stoji nejakych 25kkc, tak to asi nema cenu kupovat venku, to neni stejna relace lolohh - dik, to jsem tak myslel. Na Seamastery jsem dostal podobnou, ted se jen musim rozhodnout kam pro ne vyrazit a jestli vzit cernou, pro kterou jsem rozhodnutej 645.10.11 a nebo kremovej flieger s modryma ruckama
Návštěvník YPO Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2008 RomanP napsal: Gas - ja bych chtel zkusit B-42 Pilot Professional a protoze stoji nejakych 25kkc, tak to asi nema cenu kupovat venku, to neni stejna relace lolohh - dik, to jsem tak myslel. Na Seamastery jsem dostal podobnou, ted se jen musim rozhodnout kam pro ne vyrazit a jestli vzit cernou, pro kterou jsem rozhodnutej 645.10.11 a nebo kremovej flieger s modryma ruckama ještě bych se zamyslel nad tímhle http://flickr.com/photos/ypo2008/sets/72157609807954937/
RomanP Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2008 Jsou supr, kdyz ja mam tyhle rucky diky jinym svym hodinkam hodne okoukany. U tehle je pekna bila vterinovka a taky je hezci rotor na strojku, u tech co jsem zminoval je jen tusim vyrito Fortis a hvezdy nikde. No zvazim je...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se