Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj mám dotaz ohledně koupě hodinek značky FORTIS jedny z tech nejlevnějších kosmonautů.

Chci se zeptat kde je výhodnejší nakupovat v nemecku nebo v rakousku nebo v cr

Jako jsou levnější někde v zahraničí nebo u nás a tak.

Dík za info. Macko

• Hlasovat proti 1
Odesláno

lacnejsie urcite v zahranici pokial ti nevadi internet a mozno miestami pochybny povod tak kupis kludne aj za polovicu domacej kamennej ceny ... musis si byt vedomy pripadnych rizik..... skusk sa mrknut na watch.de tam sa daju najst slusne foritisy

Odesláno
  cali napsal:
lacnejsie urcite v zahranici pokial ti nevadi internet a mozno miestami pochybny povod tak kupis kludne aj za polovicu domacej kamennej ceny ... musis si byt vedomy pripadnych rizik..... skusk sa mrknut na watch.de tam sa daju najst slusne foritisy

No mne by nevadilo jít někam do zahraničí kupit je v kamení prodejně, alespoň si udělám výlet.

A přes net no nevím, dost se toho bojím. Nechci si koupit fake.

Odesláno
  Macko napsal:
Ahoj mám dotaz ohledně koupě hodinek značky FORTIS jedny z tech nejlevnějších kosmonautů.

Chci se zeptat kde je výhodnejší nakupovat v nemecku nebo v rakousku nebo v cr

Jako jsou levnější někde v zahraničí nebo u nás a tak.

Dík za info. Macko

Kolik ty hodinky, co bys chtěl, stojí v Koscomu? Které to jsou?

Odesláno
  lolohh napsal:
Kolik ty hodinky, co bys chtěl, stojí v Koscomu? Které to jsou?

To je právě to že já si ještě nevybral přesný model. Když budu mít čas tak si zajdu do koscomu a prohlidnu si je na své ruce. Proste nekteré z těchto.

Fortis 645-10-11-L 24600 kc

Fortis 647-10-11-L 26300 kc

Fortis 655-10-11-L 26500 kc

Fortis 595-22-41-L 17500 kc

Fortis 595-10-41-L 17900 kc

Fortis 623-22-11-L 20400 kc

nebo variantu s ocelovým tahem

Odesláno

Aha. Myslím si, že ty dvoje nejlevnější asi moc nevyplatí. Asi je seženeš trochu levněji, ale pokud pojedeš do Německa jen kvůli tomu, tak urazíš celkem dost kilometrů, zabiješ tím den. Ale u těch trochu dražších se to už asi vyplatí. Na watch.de jsou teď třeba Spacematiky na kovu za 759 Eur, což je oproti Koscomu (25 tisíc Kč) celkem rozdíl.

Odesláno
  lolohh napsal:
Aha. Myslím si, že ty dvoje nejlevnější asi moc nevyplatí. Asi je seženeš trochu levněji, ale pokud pojedeš do Německa jen kvůli tomu, tak urazíš celkem dost kilometrů, zabiješ tím den. Ale u těch trochu dražších se to už asi vyplatí. Na watch.de jsou teď třeba Spacematiky na kovu za 759 Eur, což je oproti Koscomu (25 tisíc Kč) celkem rozdíl.

Jinak dík za odkaz také jsem je tam našel a neznáte ještě další takovéto stránky.

A máte pravdu při levných se to neoplatí. Myslel jsem že ty rozdíli jsou větší.

Ale nemám teď tolik peněz a hodinky chci tak se budu muset asi poohlédnout po nějaký levnější značce.

Dík Macko

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Zkus se podivat na tyto dva:

www.watchseller.com

www.collectorstime.com

jsou to dva velice uznavani internet prodejci, takze nemusis mit strach. Ja jsem kupoval od collectors time hodinky a vsechno probehlo bez sebemensich problemu.

Odesláno

Tak tam je bohuzel nemaji.

Ted jsem je nasel u prodejce visionofluxury pres PM za 1 300 USD, na eBay je ten samy projdece ma za 1 750 USD. Dal bych si facku ze jsem chtel pockat na vanoce, mel jsem je koupit kdyz byl dolar 13 korun :(

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
  RomanP napsal:
Kolik vám v praxi slevili a na jakých fortiskách při nákupu v kamenných prodejnách u nás ? Pokud tedy vůbec.

poptej se Kubsona, mě objednával nové B42 chrono viz příloha od ofiko prodejce Fortis s papíry a zárukou, cena u nás 58600, vyšly včetně cla a dph na cca 40t

638-10-11M.jpg

Upraveno uživatelem gas
Odesláno

Gas - ja bych chtel zkusit B-42 Pilot Professional a protoze stoji nejakych 25kkc, tak to asi nema cenu kupovat venku, to neni stejna relace

lolohh - dik, to jsem tak myslel. Na Seamastery jsem dostal podobnou, ted se jen musim rozhodnout kam pro ne vyrazit a jestli vzit cernou, pro kterou jsem rozhodnutej 645.10.11 a nebo kremovej flieger s modryma ruckama

Návštěvník YPO
Odesláno
  RomanP napsal:
Gas - ja bych chtel zkusit B-42 Pilot Professional a protoze stoji nejakych 25kkc, tak to asi nema cenu kupovat venku, to neni stejna relace

lolohh - dik, to jsem tak myslel. Na Seamastery jsem dostal podobnou, ted se jen musim rozhodnout kam pro ne vyrazit a jestli vzit cernou, pro kterou jsem rozhodnutej 645.10.11 a nebo kremovej flieger s modryma ruckama

ještě bych se zamyslel nad tímhle ;) http://flickr.com/photos/ypo2008/sets/72157609807954937/

Odesláno

Jsou supr, kdyz ja mam tyhle rucky diky jinym svym hodinkam hodne okoukany. U tehle je pekna bila vterinovka a taky je hezci rotor na strojku, u tech co jsem zminoval je jen tusim vyrito Fortis a hvezdy nikde. No zvazim je...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...