Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Řemen je OK, dává tomu šmrnc, pokud by však měly působit více oblekověji, střídal bych ho s jemnější klasikou. (s hnědou k černým to mám ale stejně)

Hodinky jsou krásný......

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Beladona napsal:
Řemen je OK, dává tomu šmrnc, pokud by však měly působit více oblekověji, střídal bych ho s jemnější klasikou. (s hnědou k černým to mám ale stejně)

Hodinky jsou krásný......

Je pravda, ze frekvence stridani je tak 1 x za 14 dnu. Vzdycky po tom hnedem masivnim mam chut na decentniho krokodylka a naopak. Nicmene i dle nazoru zde na foru me asi ceka zanedlouho nejaky "strednemasivni" ale zaroven decentni cerny aligator :thumbsup_anim:

Odesláno

Frantiku, díky, konečně jsem pochopil, proč si někdo koupí Diplomaty a na tvých fotkách se mi fakt líbí.

Ani ta datumovka mi nepřijde nějak moc blízko ke středu.

Tvé recenzi rozumím. A jsem rád, že sám vidíš, že vše ze strany Eltonu nebylo 100%ní. Konečně fanda hodinek, kterému nechybí sebereflexe a zdravý pohled na věc.

Odesláno

Nighty: Diky, ta cesta byla dlouhá :P Nicmene zajimava!! Urcite nebylo vse 100 % a pozitivni, ale co v zivote je?! Me se libilo, ze ty hodinky vznikly tady, i kdyz o nich Elton uvazoval, tak tady to rozjelo par clenu a doslo to k cíli. Pan Prokop mi jezdil prubezne ukazovat pouzdro, ciselnik, remeny, byl to proste vyvoj se vsim vsudy - teda alespon ja to tak vnimal.

Vem si, kolik ruznych limitek tady vznikalo a zadna (krome Primu) se nedotahla do konce. Je to o tom, ze to proste neni tak jednoduchy. Ale tohle vyslo a jsem rád.

Kibi: Kaslu na to, kdo ho ma zaregistrovany. Je to puvodni logo Primek, ktere bylo na Diplomatkach. Uz tehdy bylo toto pouziti vyjimecne a proti manualu.

Odesláno

Přečetl jsem to jedním dechem, opravdu moc pěkně napsané dojmy z hodinek! Mě se ten řemen na nich líbí, kdybys dal černý, tak už nebudou tak výrazné a podle mě je trošku zabiješ (budou pak vypadat...tuctově). Hdinky jsou prostě pěkné, k ceně ani k tomu, že ti poslali jiné provedení se raději nebudu vyjadřovat :worried_anim: , protože to není moje starost. Za recenzi s bezva fotkami díky, máš na co být pyšný :smile_anim:

Odesláno
  Frantik napsal:
Nighty: Diky, ta cesta byla dlouhá :P Nicmene zajimava!! Urcite nebylo vse 100 % a pozitivni, ale co v zivote je?! Me se libilo, ze ty hodinky vznikly tady, i kdyz o nich Elton uvazoval, tak tady to rozjelo par clenu a doslo to k cíli. Pan Prokop mi jezdil prubezne ukazovat pouzdro, ciselnik, remeny, byl to proste vyvoj se vsim vsudy - teda alespon ja to tak vnimal.

Vem si, kolik ruznych limitek tady vznikalo a zadna (krome Primu) se nedotahla do konce. Je to o tom, ze to proste neni tak jednoduchy. Ale tohle vyslo a jsem rád.

Kibi: Kaslu na to, kdo ho ma zaregistrovany. Je to puvodni logo Primek, ktere bylo na Diplomatkach. Uz tehdy bylo toto pouziti vyjimecne a proti manualu.

Takže podle značky máš na ruce výrobek od firmy MPM? No, nic proti.. ale aby si někdo nemyslel, že "z odříkaného chleba největší krajíc" :D A to já si myslel, že by si PRIM na ruku nikdo nevzal.... :)

btw: Kibi.. dobrý postřeh :)

Odesláno
  jan.biely napsal:
A co tak seriove Certiny, kto od koho okukoval?

Tak to mi hlava nebere, co mají ty Certiny s Diplomatem společného?

Návštěvník Ondra
Odesláno

Frantiku, napsal jsi moc hezkou recenzi. Díky za ní. Tvým nákupním motivům rozumím, a dokázal bych se s nimi ztotožnit ;) Nic to ale nemění na naší paralelní diskusi ve vlákně Omega x Prim a Diplomaty si kupovat nebudu ;)

Odesláno (upraveno)
  Ondra napsal:
Frantiku, napsal jsi moc hezkou recenzi. Díky za ní. Tvým nákupním motivům rozumím, a dokázal bych se s nimi ztotožnit ;) Nic to ale nemění na naší paralelní diskusi ve vlákně Omega x Prim a Diplomaty si kupovat nebudu ;)

Diky chlape, to je dost, ze ses tady taky vobjevil :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Docela by mě zajímalo a nemyslím to zle, kolik majitelů by hodinky koupilo za plnou cenu.

Odesláno

Recenze Diplomatů zajímavá. Rád bych viděl fotky stříbrné varianty. Fotky nádherný a hodinky za ty peníze určitě stojí.

Sám mám jedny novodobé Primky a nejde rozhodně o dokonalé hodinky, ale u Diplomatů bych kritizoval snad jen korunku.

Když se koukám na příliš masivní řemen od Simona, tak bych majiteli doporučil decentnější řemen Hirsch London (foto). Škoda, že se tu neustále prosazuje pár jedinců, kteří si myslí, že jejich názor je ten jediný správný. Prim má v nabídce spoustu podivných modelů, ale Diplomatky to rozhodně nejsou. Možná ta místy přehnaná kritika posune Prim dál a značky jako Longines (expert na ořezané indexy) nebo Omega (expert na mediální masáž a Bonda) už nebudou pro Prim konkurencí :chair: .

Odesláno

Pěkná recenze a krásný hodinky. Viděl jsem je v Eltonu a úplně mě nadchly. Když jsem tam byl tak byly ještě jedny volný moc jsem o nich přemýšlel, ale u mě jsou to dva a něco platy. Tak jsem si musel jen povzdechnou. Takže upřímná gratulace všem vlastníkům a tichá závist.

Odesláno
  Ondraj napsal:
Docela by mě zajímalo a nemyslím to zle, kolik majitelů by hodinky koupilo za plnou cenu.

Hm, moc vás zatím není. Nebo je to jen nevolí odpovídat někomu, kdo úplně Prim nesouzní?

Návštěvník YPO
Odesláno
  Ondraj napsal:

já myslím, že nikdo se zdravým rozumem

pokud vím tak cena pro členy chronomagu byla někde okolo 50t (a i to se mi zdálo poněkud dost) současnou cenu nechápu vůbec x ty hodinky se ještě nějak vylepšily? nebo dostaly ve skladu nějakou patinu , že stojí o dalších 40t více - fakt tomu nerozumím

když to převedu na mojí fluktuaci hodinek tak si nedovedu představit, že bych je koupil za kilo a stěží prodal za 10 až 15t - namítnete,že to je můj problém, ano je, ale je to realita

k tématu: nic to nemění na tom, že se mi tyto konkrétní hodinky líbí a to dost - s orlíkem bych si je dokázal představit ve své stáji, ale za trochu jiných podmínek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...