Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Krásná recenze a musím se přiznat, že asi rozhodující při mém výběru hodinek. Původně jsem byl rozhodnutý pro nějaké Tissoty nebo Omegy, ale když jsem se k nim vrátil z této recenze a ze stránek PRIMU, tak už mě neoslovily. Tento týden se za mnou stavil pan Prokop a musím říct, že mu jeho práci závidím, krásné hodinky. A dokonce se ještě jedny Diplomaty našly, záloha zaplacena a teď nastává období nedočkavosti thumbsup_anim.gif thumbsup_anim.gif thumbsup_anim.gif

Návštěvník Tada
Odesláno

A hle, něco podobného jako tyhle hodinky jsem měl te%d v ruce v jednom antikvariátu. Nebýt mizerného stavu už bych je měl doma. Je to zajímavý kousek dizajnu :)

Odesláno
  Mutenak napsal:
Krásná recenze a musím se přiznat, že asi rozhodující při mém výběru hodinek. Původně jsem byl rozhodnutý pro nějaké Tissoty nebo Omegy, ale když jsem se k nim vrátil z této recenze a ze stránek PRIMU, tak už mě neoslovily. Tento týden se za mnou stavil pan Prokop a musím říct, že mu jeho práci závidím, krásné hodinky. A dokonce se ještě jedny Diplomaty našly, záloha zaplacena a teď nastává období nedočkavosti thumbsup_anim.gif thumbsup_anim.gif thumbsup_anim.gif

Tak vítej do klubu :thumbsup_anim:

• po měsíci...
Odesláno
  Tada napsal:
A hle, něco podobného jako tyhle hodinky jsem měl te%d v ruce v jednom antikvariátu.

tak v antikvariátu se dají koupit hodinky? to jsou mi novinky, to už brzo asi budu kupovat zimní gumy v řeznictví, nebo tak něco

Odesláno
  mengelis napsal:
tak v antikvariátu se dají koupit hodinky? to jsou mi novinky, to už brzo asi budu kupovat zimní gumy v řeznictví, nebo tak něco

No podle jednoho kamaráda jsou zimní gumy vedle salámů a mražených kuřat k vidění v Lidlu :-) Já jsem tedy ještě nenašel odvahu tam zajít, i když se k tomu ze studijních důvodů už nějakou dobu chystám.

Odesláno
  JJ napsal:
No podle jednoho kamaráda jsou zimní gumy vedle salámů a mražených kuřat k vidění v Lidlu :-) Já jsem tedy ještě nenašel odvahu tam zajít, i když se k tomu ze studijních důvodů už nějakou dobu chystám.

Lidl je fenomén který sjednocuje třídy, vedle odrbaných stodvacítek bývá na parkovišti dycky aspoň jedna A8, Hummer nebo Mkový Mercedes či Q7

Odesláno

Teda, už jsem ani nečekal, že se toto vlákno ještě oživí....fakt překvapení. Jinak mé 4/20 jedou na 100% skoro denodenně. Bez jakýchkoli problémů. A pořád vypadají nádherně. Takže gratuluji majiteli 14/20. Nedávno jsem od Jakuba pořídil mnou zakoupené a Primem renovované Igeny s bílou lunetou a černým ciferníkem...nádhera. Takže přízeň rovnoměrně rozděluji. Škoda, že nemůžu nosit oboje, troje, čtvery atd. No co, změna je život :wheelchair:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...