venclik Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Odesláno 28. června 2021 V 28. 6. 2021 v 6:02, Datel napsal: Takže stará škola (děti v množném čísle ;o) - tak to nebudu učit orla lítat ;o) Sám sebe taky kolikrát překvapím, co mě upoutá když to vidím "naživo" - pokud jde o hodinky, ošvežme... Rozšířit Zase je výhoda mít už za sebou krizi středního věku a vyjít z toho jen s fůrou hodinek
Datel Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Odesláno 28. června 2021 V 28. 6. 2021 v 16:40, venclik napsal: Zase je výhoda mít už za sebou krizi středního věku a vyjít z toho jen s fůrou hodinek Rozšířit tak krize stře.v. je tu, já tomu místo "syndrom zavírajících se dveří" říkám "syndrom zaklapávajícího se víka" musím to vyvažovat, nechci trápit manželku tím,že bych ji nějak moc nasral, takže to musím točit 1:1 nákup a prodej, minimálně počtem kusů ;o) - to se osvědčilo.
DavidLC Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Odesláno 30. června 2021 V 28. 6. 2021 v 16:40, venclik napsal: Zase je výhoda mít už za sebou krizi středního věku a vyjít z toho jen s fůrou hodinek Rozšířit Máš recht, znám případy, že je to stálo barák
venclik Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Odesláno 30. června 2021 V 30. 6. 2021 v 6:14, DavidLC napsal: Máš recht, znám případy, že je to stálo barák Rozšířit Jj přesně tak
tombas Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Odesláno 30. června 2021 (upraveno) Je to zvláštní módní trend, aby nové věci vypadaly jako staré a tím "staré" nemyslím retro vzhled, ale skutečně opotřebované, otlučené, poškrábané, otrhané... V takovém odrbaném stylu nabízí hodinky spousta značek, krom Seiko namátkou třeba Laco, Steinhart, Spinnaker, Phibos atd. Upraveno 30. června 2021 uživatelem tombas
Chronopetr Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Odesláno 30. června 2021 V 30. 6. 2021 v 10:21, tombas napsal: Je to zvláštní módní trend, aby nové věci vypadaly jako staré a tím "staré" nemyslím retro vzhled, ale skutečně opotřebované, otlučené, poškrábané, otrhané... V takovém odrbaném stylu nabízí hodinky spousta značek, krom Seiko namátkou třeba Laco, Steinhart, Spinnaker, Phibos atd. Rozšířit Tak tohle nechápu, ale co už, když si to své kupce najde ..., aspoň si tím třeba vydělají výrobci na vývoj něčeho pořádného ;-).
Waya03 Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Odesláno 30. června 2021 Tak navážet se zrovna do Seika, kvůli jednomu tématickému modelu z limitky ..... no nevím. Každopádně tomuhle "opotřebovanému" trendu taky moc nerozumím. Jako ono to ve skutečnosti vypadá celkem fajn, ale raději mám když si to sám opotřebuju užíváním než si to tak koupit jako nové. Třeba mám jednu čepici teď už 15 let a červená je na ní parádně vyšisovaná, vypadá to cool!
tombas Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Odesláno 30. června 2021 V 30. 6. 2021 v 11:33, Waya03 napsal: Tak navážet se zrovna do Seika, kvůli jednomu tématickému modelu z limitky ..... no nevím. Každopádně tomuhle "opotřebovanému" trendu taky moc nerozumím. Jako ono to ve skutečnosti vypadá celkem fajn, ale raději mám když si to sám opotřebuju užíváním než si to tak koupit jako nové. Třeba mám jednu čepici teď už 15 let a červená je na ní parádně vyšisovaná, vypadá to cool! Rozšířit V žádném případě nejde o navážení se do nějaké značky nebo limitky, jen drobné zamyšlení nad módními trendy, které se netýkají jen hodinek, ale hlavně oděvního průmyslu. Ale jak píšeš, své zákazníky si to najde, některé kousky se mi dokonce taky líbí, ale nevím, jestli bych to chtěl nosit. A ty Seika Ryu mistra Venclíka jsou na léto docela fajn. Já bych na to neměl koule, jsem na to moc páprda a introvert, ale rád je uvidím na něčí ruce.
Datel Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Odesláno 30. června 2021 V 30. 6. 2021 v 11:49, tombas napsal: V žádném případě nejde o navážení se do nějaké značky nebo limitky, jen drobné zamyšlení nad módními trendy, které se netýkají jen hodinek, ale hlavně oděvního průmyslu. Ale jak píšeš, své zákazníky si to najde, některé kousky se mi dokonce taky líbí, ale nevím, jestli bych to chtěl nosit. A ty Seika Ryu mistra Venclíka jsou na léto docela fajn. Já bych na to neměl koule, jsem na to moc páprda a introvert, ale rád je uvidím na něčí ruce. Rozšířit Tak to je jako když se oženíš se zkušenou partnerkou, co vypadá ojetě. Má to výhody i zápory. Ale já jsem osobně manželce z dýnka sloupával fólii a to mi nikdo nevezme ;o)
McStinger Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Odesláno 30. června 2021 V 28. 6. 2021 v 17:31, Datel napsal: tak krize stře.v. je tu, já tomu místo "syndrom zavírajících se dveří" říkám "syndrom zaklapávajícího se víka" musím to vyvažovat, nechci trápit manželku tím,že bych ji nějak moc nasral, takže to musím točit 1:1 nákup a prodej, minimálně počtem kusů ;o) - to se osvědčilo. Rozšířit Ty nenakupuješ hodinky zásadne iba v akcii? Myslím v akcii "Buy 1, get 1 free".
robik Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Odesláno 23. října 2021 V 28. 6. 2021 v 16:40, venclik napsal: Zase je výhoda mít už za sebou krizi středního věku a vyjít z toho jen s fůrou hodinek Rozšířit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se