papun Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Už delší dobu uvažuji koupit chrona. Chci nové hodinky a bateriové. Měl jsem v Mmerku Citizen Classic Chrono CA4420-13L, což je asi sázka na jistotu a hodně mě táhne Eco drive. Ale docela mě ještě zaujalo toto, co na to říkáte, moc toho o té značce nevím a nevím co přesně tepe uvnitř. VRATISLAVIA HERITAGE CHRONO S.14. o proti těm citizenum mají asi větší koule. https://www.klenotyonyx.cz/e-shop/19685-vratislavia-heritage-chrono-s-14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Nemají tu ty Vratislavie své vlákno? Koukni. Je jich tady poměrně dost. Za mě mají určitě přednost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 https://forum.chronomag.cz/topic/7942-pochlubte-se-novými-quartz-přírustky/ nejnovější příspěvek, tam budou i čerstvé dojmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 a kdo je výrobce? tzn původ? Pěkný jsou.. dle vzhledu se k nim taky přikláním oproti "nudným" Citizenům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 10. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Na dynku je made in Poland Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 před 7 minutami, papun napsal: Na dynku je made in Poland tak lepší než CHINA, ale asi by mě to taky iritovalo...těžko říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 10. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 No tady na fóru jsem četl, že výroba Čína a kompletace Polsko. Ale vyloženě bych to asi neřešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 před 2 minutami, papun napsal: No tady na fóru jsem četl, že výroba Čína a kompletace Polsko. Ale vyloženě bych to asi neřešil. Tohle bych vůbec neřešil. Koukal bych na funkčnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 vratislava vyzeraju rozhodne lepsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 (upraveno) před 36 minutami, Spongebob napsal: tak lepší než CHINA, ale asi by mě to taky iritovalo...těžko říct tak jestli to pochválí @Machiavelli, tak bych tomu v rámci pudu sebezáchovy věřil.... A s Polskem je to věcí názoru. Čecháčkové tam jedou, protože oni Poláci holt umí dát laťku kvality hodně nízko, dokud se jim to vyplatí, u nábytku, u potravin. Ale dělají to, protože to trh žádá. Jezdíme tam nakoupit lacino, tak se pak nedivme, co jsme to dovezli. Mě stačilo jet tam před pár lety na prodloužený víkend na jakýsi festival, prošel jsem si město, pokecal s místníma u pivka, prošel si obchody a můj pohled na Polsko i Poláky se docela znormalizoval, nemám problém (na trhy s šuntama nejezdím) A právě Vratislavia určitě nežije z toho, že jsou tam měkčí normy a kvalitáři i státní dozor umí přimhouřit obě oči, když jsou namotivovaní ;o), podle mne je to cajk Upraveno 10. června 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 před 36 minutami, papun napsal: No tady na fóru jsem četl, že výroba Čína a kompletace Polsko. Ale vyloženě bych to asi neřešil. Tak jinak- mluvím z vlastní zkušenosti - měl jsem jak Vratislavie, tak Gerlachy. Oboje je kompletace v PL a nemohu na ně říct křivého slova. Za mě cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 10. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Vratislavia asi vede. Safír je též lákavý asi i víc jak eko drive. A ten tvar pouzdra mě též baví. Navíc na mé malé ruce to může dobře sedět. Ty Citizen jsou prostě ,, obyč" hodinky co neurazí, ale ani vyloženě neohromí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 no právě, mám to tak doma. Citizeny s ECO-Drive, supertitan, safír, na ruce sedí nádherně a pohodlně, není co vytknout, (nakonec jsou to moje nejdražší hodinky v mých skromných měřítkách) ale jak říkáš, žádná sranda s nima není, "nemají koule" - ale než jsem si je pořídil, netušil jsem to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Za me taky radsi polsky autavky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 vratislavie maji vetsi koule, protoze maji vypadat jako autavky - a ty maji proste nejvetsi koule ze vsech, ze https://www.calibre11.com/ambassadors-heuer-formula-1/ ja bych volil ecodrive https://www.helveti.cz/citizen-eco-drive-chrono-at2465-18e https://www.helveti.cz/citizen-eco-drive-chrono-ca7045-14e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 10. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Poláci vedou pořád. Navíc nějak dlouhodobě nevěřím že černé úpravě. Nerez bude vždy jen nerezem, o PVD si to myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 10. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 .... nemyslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Kdyz jsem jednou nakupoval v Polsku, pani me u jakeho si produktu ujistovala, ze je vyroben v Polsku, a ne zadna China... Chvili jsem ji podeziral ze vtipku, ale oni to berou uplne normalne, jako je pro nas "zaruka kvality" vyroba veci v CR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 11. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Už to jen vysvětlím, manželce a je to. A vzhledem k tomu, že mám narozeniny a ještě k tomu půl kulaté, tak to bude brnkacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Musím teda říct, že tyhle vratislavie jsou fakt pěkný! ALE, stříbrné ručky na stříbrném cifru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se